Neverne-Bebe.com forum » Kutak za muzičare » Demo i neafirmisani bendovi
Strana 9 od 30
Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 28, 29, 30 Sledeci
| Autor | Poruka |
|---|---|
awakenStarija Beba
Pridružio: 23 Maj 2007 Poruke: 166 Lokacija: Kragujevac Poslao: Sub Maj 26, 2007 12:30 pm |
Terzici ::Ljudi ko je spomenuo Carpe Diem? Ja sam u Carpe diemu,moja grupa svira 11/8... WOW!!!Ima i bend Carpe Diem?Bravo za ime!!!Da,ritam 11/8-uh,opasan ritam!!! _________________ carpe diem |
In Medias ResNova Beba
Pridružio: 26 Maj 2007 Poruke: 8 Lokacija: Lazarevac Poslao: Ned Maj 27, 2007 1:00 am |
Je li neko chuo za Raven iz Lazarevca
|
DeathangelSuper Beba
Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Sre Maj 30, 2007 2:08 pm |
Antologija ce 10 juna snimiti spot za pesmu Nemiri |
MikePortnoy034Super Beba
Pridružio: 22 Nov 2006 Poruke: 1136 Lokacija: Topola - Beograd Poslao: Sre Maj 30, 2007 2:16 pm |
Bend "Impact" je zavrsio snimanje svog prvog Demo CD-a na kome ce se naci 3 pesme, materijal je snimljen na VET Skoli u Beogradu. Pesme su sada u fazi produkcije i mixa i nadamo se da ce sto pre biti gotove! |
KEVIN MOORENapredna Beba
Pridružio: 19 Sep 2006 Poruke: 386 Lokacija: Beograd Poslao: Sre Maj 30, 2007 11:30 pm |
http://www.youtube.com/watch?v=BpbVtLIrYzo |
piggorNapredna Beba
Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 355 Lokacija: Rock City - Obren City Poslao: Čet Maj 31, 2007 12:45 am |
KEVIN MOORE ::http://www.youtube.com/watch?v=BpbVtLIrYzo Nikola, cestitam, odgledao sam snimak. Svaka cast, malo ljudi se usudi da skida Satcha. Mada priznajem da si me zbunio sa Pepersima na pocetku... Nisam ih ocekivao, posto naslov kaze da si na plazi... Ko razume... _________________ www.myspace.com/piggor |
KEVIN MOORENapredna Beba
Pridružio: 19 Sep 2006 Poruke: 386 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Maj 31, 2007 1:11 am |
Pa to, road trippin' with my two favorite... to spand the day on the beach |
DeathangelSuper Beba
Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Ned Jun 03, 2007 8:42 pm |
Sledeca svirka je u Kuli u petak 8-og juna na motorijadi
Citat:Pošto su mnogi ljudi komentarisali definiciju pravca heavy progresiv rock grupe Antologija evo malog objašnjenja o tome.
Ima puno uticaja raznih bendova koje smo slušali tokom pravljenja albuma, tačno se primeti vremenska razlika i razmišljanje u dosta velikom periodu od 4 godine. Prva pesma koju smo napravili Poslednji let inspirisana u to vreme YNGWIE MALMSTEEN, Borkom Miticem, Mejdenom i još mnogim drugim bendovima sad da ne nabrajam ona spada u heavy metal čak malo i Power. Druga pesma koju smo napravili Javi se isto ljubavna pesma protkana heavy solažama i rifovima više na fazon Osvajača, Kerbera,Osmog putnika što je heavu rock .Treca pesma Boginja nemogu tačno da definišem ima raznih uticaja najviše YNGWIE MALMSTEEN, STRATOVARIUS, SYMPHONY X, HALLOWEEN isto heavu rock pesma. Pesma Nemiri glupo mi je da poredim mislim da su pesme dosta originalne i imaju neku svoju liniju, brža energična pesma sa malo višljim vokalom i interesatnim pratećim glasovima ona ima dosta heavy metala, solaža na klavijaturi daje malo fazon STRATOVARIUS, DREAM THEATER.Pesma Čekajuci dan malo različita pesma ima neku psihodeliju u sebi uticaj EKV, Black Sabbath-a i malo Mejdenskih solaza.Pesma Neverna isto kao i Boginja Ništa nebi komentarisao.Balada Zabranjeni grad tužna pesma o životu i smrti neko razmisljanje u stanju razočarenja u sve oko sebe ali ipak na neki način pozitivna citiram “za život se bori”. Pesma Moć jedna od pesama koja nije ljubavna, životni tekst (pravda protiv zla) to je bas Power metal pesma (ratnici:) ).Ali opet ljubavana pesma Sasvim sam inspirsana velikom emocijom gubitka voljene osobe, uvod Ingvijevskih heavy balada sa posle malo bržim tempom interesantnim prostim rifom u tercama pesma je Hevi rock.Sledeca pesma Tu na ivici prelazak u neko novo poglavlje Antologije pesma je mnogo zrelija od prvo nastalih pesama aranžmanski mnogo drugačija i mislim tekstualno puno bolja od svih pesama ona ima tu malu dozu progresiva sto je ušlo u nas žanar.Pesma Kraj tužna rock balada dosta prosta i komercionalna ali ima suštinu i nije toliko isvirana ima veliku dozu originalnisti ma koliko da su ti akordi odsvirani.I zadnja pesma na albumu Trag dosta progresivna pesma, pesma koja nema sablon nema odredjen refren koji se ponavlja, uvod dosta vuce na Američki hard rock dok se posle oseti uticaj Dream Theater, SYMPHONY X i naravno neka doza originalnosti i mislim da ce bend teziti ka takvom pravcu. Rekapitulacija svega ovaga glasi da Antologija ima dosta stilova u svojoj muzici i da je tesko definisati tacan pravac ali iz ovog teksta mislim da se mogu izvici ove kljucne reci heavy progresiv rock sto je naj krace i naj blize onome sto sviramo. Vladimir Djuric 29.05.2007 _________________ "Of all the creatures man is the saddest for he is but an animal yet has the ability to realize it" www.antologija.co.yu |
the_Red_RoseNova Beba
Pridružio: 22 Jun 2007 Poruke: 2 Lokacija: Tuzla, BiH Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:01 pm |
Ja sam Sonja bavim se pjevanjem, pretezno jazz .. u Tuzli pa tak da bas i nemam puno ljudi za suradnju |
KEVIN MOORENapredna Beba
Pridružio: 19 Sep 2006 Poruke: 386 Lokacija: Beograd Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:23 pm |
Pozdrav i dobrodošla, uf Tuzla, daleko bre mnogo |
awakenStarija Beba
Pridružio: 23 Maj 2007 Poruke: 166 Lokacija: Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:39 pm |
Jazz pevacica u Tuzli!Retkost,moram da priznam!Meni brat zivi u Tuzli...to vam je najjaci bastion heavy metala na Balkanu!!!
|
tweetySuper Beba
Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 785 Lokacija: Jagodina-Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:41 pm |
Stvar ukusa!ne znam bas to za Tuzlu to sto si rekao ali dobro! |
awakenStarija Beba
Pridružio: 23 Maj 2007 Poruke: 166 Lokacija: Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:49 pm |
NAJCHELICHNIJI heavy grad u ex-Yu!Garantujem.Sve sam chupavac |
tweetySuper Beba
Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 785 Lokacija: Jagodina-Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:50 pm |
Ti si bio tamo pa to tvrdis ili.....uopste se ne slazem sa tobom! |
abelaZASLUŽAN ČLAN
Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:51 pm |
NA osnovu kojih argumenata mislis suprotno? |
awakenStarija Beba
Pridružio: 23 Maj 2007 Poruke: 166 Lokacija: Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:56 pm |
Ja bio i video.Ukljucujuci i mog brata!
|
abelaZASLUŽAN ČLAN
Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Pet Jun 22, 2007 5:58 pm |
abela ::NA osnovu kojih argumenata mislis suprotno? Ovo moje pitanje je bilo za Tweety! _________________ Ajde pokazi mi noc... Mjesto gdje krije se ljubav neopjevana nikada... www.neverne-bebe.com |
tweetySuper Beba
Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 785 Lokacija: Jagodina-Kragujevac Poslao: Pet Jun 22, 2007 6:00 pm |
Tweety ce ti i odgovoriti!imam druga tamo i rekao mi je da nema bas toliko metalaca,da se ne slusa bas toliko takva muzika i da to nije chelichni grad kao sto gospodin awaken tvrdi!ja mu verujem! |
markoniBeba Pridružio: 11 Mar 2007 Poruke: 25 Poslao: Sre Jul 25, 2007 10:31 am |
Uh... Demo bendovi... Ne znam je li ko pomenuo Ljute Paprichice? Strashno sviraju... Nightfall? NoYz? Oskar Tomas? Shtraft? New Mythology?
|
Annie_dpgBeba
Pridružio: 24 Mar 2007 Poruke: 49 Lokacija: Panchevo Poslao: Uto Jul 31, 2007 10:08 pm |
Polako i sigurno izlaze iz "Demo& Neafirmisanih" voda ali su definitiwno moji faworiti:
|
|
|