Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » Dan posle koncerta u Sava Centru (26.10.2007.)

Odgovori na poruku
Autor Poruka

DiDi_neverna beba

Super Beba

Pridružio: 27 Okt 2007

Poslao: Ned Okt 28, 2007 12:27 pm

Odgovoriti sa citatom

svaka cast Bebama!!! ljudi su zmajevi! samo mi je krivo sto nisu svirali godine srama, meni omiljenu pesmu... Sad
a nije bila ni stranac...
jednom kad me ne bude-fenomenalno!

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora

Dray

Beba

Pridružio: 19 Avg 2007

Poslao: Ned Okt 28, 2007 3:40 pm

Odgovoriti sa citatom

Hm..iskreno receno meni su zvucali kao i uvek-mnogo dobro ali s obzirom kako su najavljivali spektakl i sve ostalo ocekivala sam vise.ne kazem da su bili losi ali nista van onoga sto uvek odrade.
meni je bilo isto kao kad su svirali u mom gradu.Mogli su da sviraju neke druge pesme van onih koje uvek sviraju..to je upravo ono sto me je razocaralo.
A ovi iz organizacije su mi dali musku majcu umesto zenske iako sam lepo napisala da sam zensko i mesto koje sam dobila nije bilo bas
kao bih rekla najbolje kako su obecali...jbga kad nisam Dean Clea pa da mi daju mesto na sred bine a ne sa strane da moram da ustajem da bih ih sve videla..

Andjeo

Beba

Pridružio: 02 Apr 2007

Poslao: Ned Okt 28, 2007 4:13 pm

Odgovoriti sa citatom

Evo i ja da ostavim neki komentar, tj utisak posle par dana...bio sam u nekoj guzvi, frci, kako vec to da nazovem, pa nisam stigao pre, a mislima sam iskreno receno bio uz forum, i razmsljao o svim komentarima...nisam ni sumnjao, iskreno receno, da Vam se bas kao i meni sve ovo dopalo... Ovo vreme mi je posluzilo da mi se slegnu utisci... A moji utisci su takvi, da ja ponovo dolazim 30. na koncert, iz Kragujevca... To verovatno sve govori... Najiskrenije, mene je od svih odusevila Jeca najvise odusevila, mada sam ja, ne zato sto sam Kragujevcanin, vec ovako, njen fan... Interpretacija Ikone, Sve nase godine, Zajdi, zajdi, kao i sam njen nastup su na mene ostavili poseban utisak... Jana, kao i uvek, standardno dobra, kao i svi ostali... Aki je takodje dosta uticao na moje utiske.... Sve u svemu, i od srede ocekujem puno...

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger

_dragana

Nova Beba

Pridružio: 28 Okt 2007

Poslao: Ned Okt 28, 2007 8:28 pm

Odgovoriti sa citatom

Prelepo!
Vlajko je bio u pravu, takav koncert predstavlja izazov, sigurno ce biti i ovaj sledeci.

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Srdjan

Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006

Poslao: Ned Okt 28, 2007 9:01 pm

Odgovoriti sa citatom

DRAY Ucini ti za njih ono sto Dean cini pa ces dobiti odlicno mesto. Uostalom ja sam niko i nista kad su Bebe u pitanju pa sam sedeo u 6 redu tacno na sredini.

1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA

bubnjar

Napredna Beba

Pridružio: 05 Sep 2006

Poslao: Ned Okt 28, 2007 9:35 pm

Odgovoriti sa citatom

Pitam se po kom kriterijumu su podeljena mesta onima koji su narucili karte preko sajta. Dobro, nije toliko ni vazno (jedino sto je malo cudno)... Ali cinjenica je da obecanje "najbolja mesta" nije ispunjeno.
Ipak - ne ljutim se. Samo sam pomenuo.

P.S. Srecom da mi velicina majice odgovara iako narucene velicine nisu ispostovane (cuo sam da za ovo postoji neki razlog, verovatno opravdan).

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger

Drakulica

Beba

Pridružio: 19 Dec 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:04 am

Odgovoriti sa citatom

bilo je ok...iako ja nisam navikal da na koncertu ono kao sjedim...i slicno..nisu svirali stranca,ali sta je tu je....inace..fino je bilo...jos i rodjendan uz sve to i dobro drustvo uz dobar bend...

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger

vavlada

Super Beba

Pridružio: 09 Avg 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:13 am

Odgovoriti sa citatom

Meni je glupo za majice jer sam tu majicu namenio kao poklon drugarici kojoj Xl majica moze da bude haljina .... al ajde ... za to je kriv sponzor ...
A to za sedenje ... ja mislim da ni tu bend nije bash imao previshe udela...ja sam bio odmah iza srdjana lol ...
Sto se same svirke tice ... iskreno ... bilo je savrseno ... ali isto je tako savrseno bilo i u VA npr ... samo sa manje rasvete ... ali nema veze Smile

A sto se izvestaja tice ... mnogo toga je vec receno ...
Al evo ukratko ...
Drago mi je sto su stvari tipa Balkana vracene na staro (ustvari ovaj najnoviji aranzman mnogo lici na staru verziju Smile ) ... Ja ih tako pamtim i tako dozivljavam ... znaci ogradjujem se ... moj licni dozivljaj ... Slazem se sa srdjanom ... su za svoj prvi DVD trebali da obuhvate ceo opus rada, kako drugi (i prvi) album, tako i best of, i iza oblaka .... opet moje licno misljenje ...
Sto se muzicke strane tice - kao i uvek fenomenalno ... Mene je Jana odusevila kad je svirala Kazi Gde Smo ...
Ne znam ... i dalje ne mogu da sredim sve utiske u glavi ...

boge13

Nova Beba

Pridružio: 30 Sep 2007

Poslao: Pon Okt 29, 2007 12:37 am

Odgovoriti sa citatom

osecaj je fenomenalan, sve bilo extra,
za ta mesta bio sam skroz desno u petom redu i malo mi je smetao kamerman u beloj majici ! ali to sad nije bitno, jer je bilo fenomenalno biti deo tog koncerta,
nadam se da ce tako biti i u utorak...
slazem se sa _draganom

neverna_beba

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 03 Mar 2007

Poslao: Pon Okt 29, 2007 2:35 am

Odgovoriti sa citatom

Objasnjenje u vezi sa majicama:

Narucene su majice svih velicina, ali nam je sponzor poslao samo jednu velicinu i to neposredno pre koncerta, tako da nismo nista mogli da uradimo i ispravimo gresku.

To nije zavisilo od benda vec od sponzora!

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora

Budjav lebac

Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007

Poslao: Pon Okt 29, 2007 2:45 am

Odgovoriti sa citatom

meni je jedino bzvz sto ZLATIBOR pise vecim slovima od n'bebe.... pa jel nosim majcu zlatibora ili bebe?? Smile imam je trenutno na sebi... Smile
e da i sto je plava?? ocekivali smo crne majce...

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger

MikePortnoy034

Super Beba

Pridružio: 22 Nov 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 2:55 am

Odgovoriti sa citatom

Kao sto je vec objasnjeno, to nije zavisilo od benda ili nekoga sa foruma vec od sponozra! Dakle sponzori sucks Very Happy !!!

http://www.myspace.com/zeljkothedrummer

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger

Srdjan

Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 3:09 am

Odgovoriti sa citatom

e da jos jedan lep trenutak za pamcenje.

Sve nadee godine...peva MILAN kao nekada.

1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA

bubnjar

Napredna Beba

Poslao: Pon Okt 29, 2007 4:02 am

Odgovoriti sa citatom

indijanac ::

Da, falio je ''Stranac'', moram to da priznam Sad .

Falio je, skroz! A verovatno bi i ta pesma bila u novom aranzmanu. Kako bi to zvucalo, zivo me zanima.

Skywatcher

Beba

Pridružio: 27 Jul 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 3:10 pm

Odgovoriti sa citatom

Hmmmm ... kad bi morali nešto da izbacite da bi ubacili Stranca - šta bi to bilo???

Ništa.

Kad bih se ja pitao, trebalo je da sviraju sve što su ikada napravili ali to, nažalost, nije moguće.

Zato mi ništa nije nedostajalo u toj prelepoj noći.

Inače, Stranac je jedna od mojih omiljenih ...

Still watching...

Basket

Super Beba

Pridružio: 06 Okt 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 5:11 pm

Odgovoriti sa citatom

U potpunosti se slažem sa vama...

bubnjar

Napredna Beba

Poslao: Pon Okt 29, 2007 5:28 pm

Odgovoriti sa citatom

Skywatcher ::

Hmmmm ... kad bi morali nešto da izbacite da bi ubacili Stranca - šta bi to bilo???

Izbacio bih Hajdemo svi, bez razmisljanja. Stranac daleko vise zasluzuje da bude u repertoaru!

Hard Rock

Beba

Pridružio: 15 Maj 2007

Poslao: Pon Okt 29, 2007 5:31 pm

Odgovoriti sa citatom

Slažem sa vama, kao i mojim bratom Basketom

Veliki pozdrav za sve

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger

Budjav lebac

Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007

Poslao: Pon Okt 29, 2007 7:05 pm

Odgovoriti sa citatom

i saga... kontam da su vec i zaboravili kako ide... :/

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger

vavlada

Super Beba

Pridružio: 09 Avg 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 10:13 pm

Odgovoriti sa citatom

Samo da dodam jednu stvar - mogli su da odsviraju i 35 pesama, kad smo vec kod toga ... nista nisu morali da izbace, nego da nastave do 1 sat ... shta ... publike bi imali ...

A iskreno, stekao sam utisak da su umorniji bili posle svirke u Valjevu nego sada ...
Ne znam ... i dalje su utisci fenomenalni, ali imao sam nekako glup osecaj kad su otisli sa bine u 12 ... Znaci, ne kazem ... koncert je bio strava ... ali po meni su mogli i bolje ...

Odgovori na poruku 
Strana 2 od 6
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeci

Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker