Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » Dan posle koncerta u Sava Centru (26.10.2007.)

Odgovori na poruku
Autor Poruka

Srdjan

Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006

Poslao: Pon Okt 29, 2007 11:29 pm

Odgovoriti sa citatom

Terzici ::

i saga... kontam da su vec i zaboravili kako ide... :/

Svirali su je u Tremi u martu. Ja i Dean Clea stojimo na sredini i jedini urlamo iz sveg glasa medju onim fenserima Very Happy Very Happy Very Happy

1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

bubnjar

Napredna Beba

Pridružio: 05 Sep 2006

Poslao: Uto Okt 30, 2007 12:16 am

Odgovoriti sa citatom

Srdjan ::

Terzici ::

i saga... kontam da su vec i zaboravili kako ide... :/

Svirali su je u Tremi u martu. Ja i Dean Clea stojimo na sredini i jedini urlamo iz sveg glasa medju onim fenserima Very Happy Very Happy Very Happy

Aj pisemo peticiju da na jednoj svirci odsviraju sve te stare zapostavljene stvari koje su predobre. Staru 1000 godina, Saga, Kao na dlanu, Kad me napuste svi, Godine srama... eto, bar to! Very Happy

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger

Budjav lebac

Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007

Poslao: Uto Okt 30, 2007 2:18 pm

Odgovoriti sa citatom

Ljudi ne vlim ja da pisem zato sto se uvek nesto "posvadjamo" kad nesto napisem...
Za pocetak,koncert je bio vrh ali mislim da smo bili na bar 5 boljih... Da naglasim navodim svoje misljenje u svemu sto cu napisati... Mi smo bili u 7 redu skroz desno,nije najbolje mesto ali me bole,posle 3 pesme smo ustali,ali me vredja sto smo upoznali likove koji su se registrovali da bi uzeli karte i dobili 3 reda ispred nas!!!! Izboor pesma,po meni bez Sage ne moze da prodje... A aranzmani, nekima se svidjaju stare stvari ali po meni bebe su napredovali i ne vidim razlog da se vracaju,pogotovo sa nekim promasajima(opet navodim MOJE misljenje) Balkan,Beznadje cak i Kisa mi je nekako ne znam... Mekana...
Mislim da je onaj perkusionista bio nepotreban ali je i taj mali doprinos koji je dao je ok,kao i onaj lik za akusticnom dzitrom,violine i celo su bili VRH!!!! A prateci su mi skroz uzas... Barem meni...
U svakom slucaju bilo mi je zezanje ljudi,ko je propustio neka zali,neka ceka neki prostor kao Arena ili neka hala gde ce ljudi stojati...
E da opet i po milioniti put,ko ima prilike neka pita Randju zasto ne uzme k'o covek Lesa pa da svira??? Nije ga svirao sto godina a vrh zvuci na njemu...
Toliko od mene... Pozdrav

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger

_dragana

Nova Beba

Pridružio: 28 Okt 2007

Poslao: Uto Okt 30, 2007 4:06 pm

Odgovoriti sa citatom

boge13 ::

nadam se da ce tako biti i u utorak...

I ja se nadam.

Budjav lebac

Super Beba

Poslao: Uto Okt 30, 2007 4:24 pm

Odgovoriti sa citatom

bili smo tad u tremi... bilo je extra...bar koliko se ja secam...

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger

pparabucki

Nova Beba

Pridružio: 22 Feb 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 1:57 am

Odgovoriti sa citatom

Uh .. ovo je eksplozija emocija ..
Ovo mi je prvi put da sam uzivo slusao bend koji svi mo ovde postujemo i jako mi je velika cast dodeljena da zivim u vremenu u kome su oni u zenitu karijere.. Emocije su mi jako pomesane.. Cuti onakve glasove kao sto imaju Jana , koja je mala umiljata kockica secera , i Jelena , koja ima tu potrebnu energiju , pracene onakvim Ljudima je neopisivo , tu emociju i energiju samo mozemo doziveti retko .. Iako sam musko i veseo u zivotu , cuti pricu Jelene i Jane na pocetku kada su izasle na binu , cuti reci "Jednom kad me ne bude" , i po ko zna koji put cuti "Tuznu pesmu" ali ovaj put uzivo i da zbog svih tih knedli mogu samo da sednem i da slusam pesmu i da se grcam u suzama ..
Hvala ti Boze.

Budjav lebac

Super Beba

Poslao: Sre Okt 31, 2007 2:12 am

Odgovoriti sa citatom

Jana , koja je mala umiljata kockica secera

hee Smile

DiDi_neverna beba

Super Beba

Pridružio: 27 Okt 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 10:52 am

Odgovoriti sa citatom

gde su utisci od sinoc?! let me hear you! Smile

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora

vavlada

Super Beba

Pridružio: 09 Avg 2006

Poslao: Sre Okt 31, 2007 11:18 am

Odgovoriti sa citatom

@Terzici svaka cast na svemu sto ste rekli, osim za LP - Strat cuda cini ... LP je trebao da uzme za stvari tipa Tuzne Pesme ... Jednom Kad Me Ne Bude ... josh nekih stvari koje uopste nisu svirali ...

Citat:

ali me vredja sto smo upoznali likove koji su se registrovali da bi uzeli karte i dobili 3 reda ispred nas

Nisam znao da ima takvih ... reci cu ljudi ... mada svi znamo da nisam to mislio ...

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora

septembar

Beba

Pridružio: 22 Okt 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 11:19 am

Odgovoriti sa citatom

HVALA za ono sto sam dozivio sinoc ... bez teksta sam bio tokom veceg dijela koncerta ... i dalje ne mogu da se oporavim od onih pjesama.

Toliko jako ... toliko emotivno i toliko blisko sa publikom, svaka cast!

Jedino sam mislio da ce Aki otpjevati do kraja pjesmu koju je zapoceo jer...mi je trebalo da je cujem ali nema veze.

p.s. slike uskoro Smile
Cuti i zagrli me,
onako kako ja znam.

purpurna ruzha

Beba

Pridružio: 20 Feb 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 1:52 pm

Odgovoriti sa citatom

ne znam.... malo je reci... pocetak totalno ne ocekivan.. prelepa saga... tu mi je vec krenula prva suza... toliko emocija na jednom mestu... ne znam... josh ako ste to preziveli sa osobom koju volite... tek tada bujica osecanja krene da prozima sviki deo duse... i bukvalno ne znam sta me je snashlo... to je nesto sto ce se dugoooo pamtiti...

Aki me ja odusevio... zao mi je sto nije otpevao "Jesen u meni" do kraja...

Trebace mi nekoliko da dana da sve legne na svoje...

Hvala im... sto mi je niz lice tekla reka srece...

_T-Bear_

Super Beba

Pridružio: 07 Avg 2006

Poslao: Sre Okt 31, 2007 1:59 pm

Odgovoriti sa citatom

Ovaj forum ima vise strucnjaka za muziku nego sto sam mislio,eh...

Bio sam na oba koncerta,njima svaka cast za onoliki posao i zrtvovanje,sjajni su...

Shmele

Beba

Pridružio: 18 Mar 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 4:06 pm

Odgovoriti sa citatom

Bio sam i u cetvrtak i sinoc... i mogu reci da su bili savrseni!!!!!!!!!!!! Nikad ih pre nisam slusao, i moram reci da su totalno ispunili moja ocekivanja!!!!!!!!!

purpurna ruzha

Beba

Pridružio: 20 Feb 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 5:15 pm

Odgovoriti sa citatom

slazem se sa shmeletom... jebote mi smo sedeli pored nekog sredovecnog para.... mislim gospodja se celo vece drzala za glavu i komentarisala nesto.. katastrofa... namerno sam joj par puta viknula u uho... hehe... a josh kako ne znam da pevam....

Crna_Vatrena

Super Beba

Pridružio: 21 Okt 2006

Poslao: Sre Okt 31, 2007 5:46 pm

Odgovoriti sa citatom

Kakvo veče!!! Very Happy
Priznajem, prvi put sam ušla u Sava Centar. Zamišljala sam ga drugačije, pozitivno sam bila iznenađena. Na samom prilazu nas je dočekao ogroman plakat: 30.10. Neverne Bebe!
Karte su nam, koje su relativno davno kupljene, obezbedile mesta na balkonu. Smestili smo se i čekali početak. Kasnili su samo par minuta sa nastupom, ali, može im se, pa oni su N. Bebe. Wink
Hm... "Lica" ili "Pravda"? SERBIAN SONG!User posted image
Kakav početak! Melodija na koju se već nahvatala paučina otvorila je koncert. Kad su devojke (prateći vokali) zapevale, naježila sam se tako da sam samu sebe iznenadila. Suze su same krenule, toliko emocija je teško obuzdati i prikriti. Toliko sam čekala taj prvi aplauz, prvu reakciju publike, razmišljala sam o njoj danima pre koncerta... Kad sam ga dočekala, ostala sam zapanjena (nije da sam sumnjala, nego sam ostala očarana toliko da sam sama zaboravila da treba ostaloj publici da se priključim). Želela sam tu reakciju jednako koliko želim da položim ispit iz prve. Zbog benda, zbog svih nas.
Lica... toliko hiljada puta slušana, to je tek početak.... Jelena se tek zagreva... Stajling joj je odličan. Da nisam dovoljno upućena zapitala bih se ko ih savetuje šta sa čim ukombinovati, ali upućena sam... Ulazi Jana. Bajka počinje.
Ni sama ne znam koliko pesama je bilo, kojim redosledom... nije ni važno. Gudački trio, momak na akustičnoj gitari, dve devojke sa odličnim glasovima, momak na udaraljkama, truba i naravno Aki pomogli su ovom sjajnom bendu da nam veče ureže u sećanje.
Ko zna... gudači su doneli potpuno novu baršunastu notu, smirujuću, nežnu. Mogla sam da zamislim Milanov lik dok piše tekst za klavirom i udara po koju tipku. Ceo koncert sam živela kroz njegovo pisanje i komponovanje. Uspeo je muzikom da me dovede u svoj svet. Stare pesme u novom ruhu su se nizale kao biserna ogrlica, jedna po jedna, i polako ali sigurno se stvaralo nešto što retko koga može da ostavi ravnodušnim (možda par koji je sedeo blizu nas.... Kako neko može ceo koncert provesti namršten, skrštenih ruku???) Evil or Very Mad
Toncima i ljudima zaduženim za rasvetu mogu samo da skinem kapu. Laseri duginih boja podešeni da se poklapaju sa svakim tonom, slike na platnu iza benda, sama scena - odlični! Svetski bolje reći.
Boje duge.... ulazi Aki ispraćen gromoglasnim aplauzom. Sigurna sam da je bio počastvovan jer nam je pružio par minuta muzičkog zadovoljstva. Jedan od najboljih ex yu vokala uz jedan od najkvalitetnijih trenutnih ženskih vokala - ima li većeg užitka. Poklonio nam je i stihove koje je teško zaboraviti...
Ako si od crnog vraga, što je tako, tako slatko?
Ako si od samog Boga, zašto traje tako kratko?
Zašto prolazi vrijeme ljubavi?

"Ma što da želim sve je tako daleko..." i Sava Centar nastavlja da peva... Kako čovek da ne oseti nešto?
Ali onaj trenutak kad je Jana sela za klavir i počela da svira Gde smo.... Unplugged verzija koju još nismo imali priliku da čujemo... Prvo sam se osmehnula uz misao: Vid' malu, napokon je sela za klavir posle sto godina, onda sam zaplakala (nisam plačipi*ka, jednostavno taj osećaj se ne da opisati.... evo i sad ga imam, ali se suzdržavam da bih ovo otkucala do kraja). Ni ona nije zadržala suzu. Kao u dobra stara vremena....
Pesme su se dalje nizale... I onda! Tras! Ikona!
Jelena je odvalila, u pravom smislu te reči! Toliko je dobro zvučalo da je bolelo. Svu energiju je uložila u izvođenje te pesme sinoć, imala sam utisak da mi priča svoju životnu priču. I bolelo me je, kao i nju.
Moja dunjo mirisna... sinoć smo je čuli onakvu kako ju je Milan "čuo" u glavi pre nego što je stavio na papir. Uverena sam. Jelena je to ispratila na violini kao da svira melodiju svog života. Svaka čast!
Za kraj Dvoje i Tužna pesma, ljudi odlaze kući zadovoljni, neki sa osmehom, neki u suzama, ali najvažnije, sa jednom novom bajkom koju će pamtiti zauvek.

Nije važno da li ispod ili iznad oblaka, važno je to da Mi nemamo nikog osim sebe i naravno Bebe!

User posted image

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger

_T-Bear_

Super Beba

Pridružio: 07 Avg 2006

Poslao: Sre Okt 31, 2007 5:55 pm

Odgovoriti sa citatom

Ijao,cico,skidam ti kapu za izvestaj... Very Happy

tweety

Super Beba

Pridružio: 26 Apr 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 6:12 pm

Odgovoriti sa citatom

Jel sam ja dobro razumela..........ko je svirao violinu?

Catrin

Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006

Poslao: Sre Okt 31, 2007 6:14 pm

Odgovoriti sa citatom

Jelena Dragnic svira violinu

tweety

Super Beba

Pridružio: 26 Apr 2007

Poslao: Sre Okt 31, 2007 6:15 pm