Neverne-Bebe.com forum » TV Emisije, radio gostovanja i intervjui » TV Balkanmedia - Hitmetar - spot godine - glasanje
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni 1, 2
Autor | Poruka |
---|---|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7552 Lokacija: Beograd Poslao: Pet Jan 05, 2007 12:40 am |
Nasla sam na bgdcafe-u komentar jedne devojke o ovom glasanju.
Citat:Ovo je najzasluzeniji trijumf jedne pesme, jednog benda i svih ljudi ( medju koje i ja spadam, da da, da... ) koji su za Bebe glasali. Hvala Bogu, to je pobeda prave i zdrave muzike, pobeda ljudi koji su glasanjem potvrdili sve ono o cemu mi toliko pisemo ovde.
Narvno, za one koji ne znaju - u pitanju je fenomenalna obrada njihove pesme '' Oktobar fest '' sa I albuma koje su maestralno otpevale Jana i Jelena. Htela sam i ovde to da objavim, neka se zna da ima i na drugim forumima njihovih fanova, ljudi koji su glasali za njihovu pesmu |
FaraonZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 18 Avg 2006 Poruke: 2044 Lokacija: Novi Sad Poslao: Pet Jan 05, 2007 10:48 am |
Lepo napisano, samo treba da dovucemo te ljude ovamo, gde nas ima jos vise. |
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Pet Jan 05, 2007 6:46 pm |
Pa normalno da ima jos ljudi.Pa ne bi pobedili da nema! |
sigiNapredna Beba Pridružio: 25 Dec 2006 Poruke: 294 Poslao: Ned Jan 07, 2007 12:40 am |
Uvek je bilo i bice dobrih ljudi, samo mozda jos ne znaju ili im se kad vide da je forum u pitanju mozda ni ne ide.
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Ned Jan 07, 2007 3:09 pm |
Pazi,ja sam za sirenje reci ali stvarno ako neko voli NB onda ce lako pronaci ovaj sajt i forum sa njim. |
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Ned Jan 07, 2007 5:36 pm |
Da, svako ko ih voli i iole zna da koristi net će u google da ukuca Neverne Bebe, pa izaći će mu ako ne na prvom, onda na petom mestu, bitno da je na prvoj stranici i nema šanse da ne nađu! |
S_StevanStarija Beba Pridružio: 16 Okt 2006 Poruke: 153 Lokacija: Beograd Poslao: Pon Jan 08, 2007 2:22 am |
Ljudi sta da vam kazem uz malo truda, i malo vise potrosenog kredita smo ipak uspeli. ovo pokazuje da su bebe medju najpopularnijim bendovima u celoj ex-jugi... Vise nego zasluzena pobeda!!! A sto se tice dovodjenja novih korisnika na forum, i ja mislim da je bolje pustiti da stvari teku svojim tokom. Ono sto je Vlajko naglasio je da mu se svidja kvalitet foruma, kako samog sajta, tako i tema i postova. mislim da ne bi bilo dobro to izgubiti u zamenu za mnogo korisnika. Zivele Bebe!!!!! |
|