Neverne-Bebe.com forum » TV Emisije, radio gostovanja i intervjui » TV Metropolis - Intervju sa Milanom - 28.01.2008.
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni 1, 2
Autor | Poruka |
---|---|
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Jan 29, 2008 8:33 pm |
to je verovatno bilo upuceno meni, ali da znas da sam ja aktivno uvek ucestvovao u svim ozbiljnim temama ali posle odredjenog vremena ostanem sam (sa eventualno jos nekim) ,pazi mogu ja sam da odrzim temu u zivotu ali cemu to. |
![]() ![]() |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Jan 29, 2008 8:36 pm |
nije mislila na tebe Srle, nego generalno. treba vise truda od strane svih nas. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Jan 29, 2008 8:43 pm |
Upravo ovo sto kaze Jovana, ne moze samo jedna osoba da odrzava neku temu. Niti to mogu samo ja, niti samo ti niti bilo ko drugi. Da bi se odrzala neka tema potrebno je da sto vise ljudi ucestvuje.
|
![]() ![]() |
|
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Jan 29, 2008 8:45 pm |
ja hocu da saradjujem ali mislim da nam je forum iako aktivan, isuvise lenj. najlakse je otici na temu ,,sta vam svira,, i napisati koja vam stvar ide trenutno ali za neku ozbiljniju temu poput one o promeni aranzmana vec treba malo mozganja a tu smo se olenjili mnogo, svi. |
![]() ![]() |
|
Budjav lebacSuper Beba Pridružio: 30 Apr 2007 Poruke: 3677 Lokacija: Novi Sad Poslao: Sre Jan 30, 2008 2:02 am |
najbolje je otici u temu omiljeno jelo i forumska porodica i tamo pisati ceo dan i nabijati postove(ne mislim neko sebi nego na celom forumu) i onda kao hiperaktivan forum...
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Sre Jan 30, 2008 2:06 am |
Ipak, ovo nije tema o tome koliko su nasi clanovi aktivni i u kojim temama najvise.
|
![]() ![]() |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Sre Jan 30, 2008 2:08 am |
Terzici ::najbolje je otici u temu omiljeno jelo i forumska porodica i tamo pisati ceo dan i nabijati postove(ne mislim neko sebi nego na celom forumu) i onda kao hiperaktivan forum...
zar nije dosta svakodnevnica ![]() ![]() Sve to stoji sto ste napisali i Srdjan i ti Nina, ali ajde dajte neki predlog za novu temu o NB. Ali ne samo predlog, nego i ucestvujte aktivno u nekim ozbiljnijim temama. Ima gomila tema o NB koje su zapostavljene, niko da se potrudi da ucestvuje u njima. |
![]() ![]() |
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Čet Jan 31, 2008 2:43 am |
Ja ću rado pisati u nekoj temi o bendu ali otvorite je. Da imam neku ideju odavno bi bila otvorena. Koliko ja znam svrha foruma jeste isticanje svog mišljenja, ali ne isključivo samo to. Druženje i upoznavanje ljudi je odmah iza toga. Ne znam zašto to sputavati. Ja ne znam ko broji postove... Ima takvih? Zar je bitno? Uostalom, ako je do broja postova isključite brojanje u druženju i ćaskanju. A koliko se ja sećam Terzićka, ti si bila najaktivnija u interpretaciji a sad se buniš... Pa nećemo tako. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Čet Jan 31, 2008 2:44 am |
Crna, imas otvorenu temu o ovome u Obavjestenjima...
|
![]() ![]() |
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Čet Jan 31, 2008 2:44 am |
ok... hvala |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |