Neverne-Bebe.com forum » TV Emisije, radio gostovanja i intervjui » Broj za spot ''Boje duge'' na TV Balkanmedia
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni 1, 2
Autor | Poruka |
---|---|
S_StevanStarija Beba Pridružio: 16 Okt 2006 Poruke: 153 Lokacija: Beograd Poslao: Pon Mar 05, 2007 1:48 am |
Imao sam srece da naletim na sam pocetak ove emisije doduse ovog puta je emitovana na rtv delta, stvarno je bila fenomenalna emisija!!! Kombinacija spotova, i Milana koji me svaki put odusevi kad pocne iznosi svoju zivotnu filozofiju... Ono o cemu on prica je ono cemu ja tezim, a cini mi se da bi trebali svi. Ogledalo svega toga je muzika koju prave, ali pored toga sto je vrhunski muzicar siguran sam da bi bio fenomenalan i u svetu knjizevnosti, sto mogu da tvrdim i za vlajka. Jer za teme o kojima oni pricaju i nacini na gledanja sveta oko sebe bi bilo previse skromno reci da su nesvakidasnji i vrhunski! |
![]() ![]() |
|
somborac_shoneStarija Beba Pridružio: 19 Avg 2006 Poruke: 196 Lokacija: Sombor + Svuda Poslao: Pon Mar 05, 2007 12:11 pm |
Da super je int. najbolji mozda koji sam gledao ...Milan je ...Milan ...
|
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Pon Mar 05, 2007 1:46 pm |
@shone mozemo se dogovoriti sa bendom da roknemo to ovde na sajt kao deo download-a,a neke bas retke stvari ce biti rezervisane samo za clanove foruma ali one najvernije. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
somborac_shoneStarija Beba Pridružio: 19 Avg 2006 Poruke: 196 Lokacija: Sombor + Svuda Poslao: Pon Mar 05, 2007 7:34 pm |
To je @ngel 2,19 Gb ,i ne verujem da ce se to pustiti za skidanje,i slabo to ko moze i da skine.Ide po svim tv,treba pratiti. |
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Pon Mar 05, 2007 9:04 pm |
Pa ovo je 21 prvi vek bre.Neka nabave |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Pon Mar 05, 2007 9:05 pm |
Pa bez obzira sto ima 2 Gb, to moze da se podeli u vise delova, kao i onaj snimak sa Balkanmedije. Pa ko ima slabiju vezu da skida deo po deo, nekima je tako lakse. |
![]() ![]() |
|
somborac_shoneStarija Beba Pridružio: 19 Avg 2006 Poruke: 196 Lokacija: Sombor + Svuda Poslao: Pon Mar 05, 2007 9:17 pm |
Pricacu sa Milanom ,pa cemo videti,ne letite,to sto je prica je za sva vremena.Pricao je o nekim merilima vrednosti ,o zivotu ,obicnim ljdima ,muzici u dusi ,nesto sto nije kasno ni za tri godine da se objavi.
|
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Pon Mar 05, 2007 9:22 pm |
Mozemo mi o tome i u NS-u |
|
S_StevanStarija Beba Pridružio: 16 Okt 2006 Poruke: 153 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Mar 06, 2007 12:00 am |
Mogu sa velikom sigurnoscu da potvrdim ovo o cemu shone prica, ova prica nije vezana za trenutak, tako da vredece cekati... Milana slusati uzivo je zaista neverovatno iskustvo, mada je u takvim situacijama obicno malo zatvoreniji. Ovde je izneo neke stvari koje bi svaki covek bez obzira koju muziku slusa i cime se bavi trebao da cuje. I bas zato ne bi trebalo zuriti sa objavljivanjem dok se sve lepo ne uoblici. |
![]() ![]() |
![]() |