Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Druženje » Novi članovi - predstavite se

Odgovori na poruku
Autor Poruka

fuga

Nova Beba

Pridružio: 11 Mar 2007

Poslao: Ned Mar 11, 2007 2:22 am

Odgovoriti sa citatom

abela ::

olla! dobrodošao ili dobrodošla Confused

hehe dobrodosao...Zovem se Dejan inace Wink

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora

abela

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 15 Feb 2007

Poslao: Ned Mar 11, 2007 2:24 am

Odgovoriti sa citatom

ok dejane - onda dobrodošao! Razz

www.neverne-bebe.com

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Srdjan

Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006

Poslao: Ned Mar 11, 2007 10:53 am

Odgovoriti sa citatom

Pa de si FUGO care, kako je? evo ja i DEAN bili na N.Bebama pre neko vece u N.SADU. Jos se vracali sa bendom. Ajde javi se kad stignes u BG. pa da se nadjemo na sajmu, naravno moja ekipa ce uci mnogo ranije.

Poz. i dobrodosao.

1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA

Catrin

Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006

Poslao: Ned Mar 11, 2007 1:01 pm

Odgovoriti sa citatom

Dobro doslica za Dejana i od mene.

Deathangel

Super Beba

Pridružio: 04 Avg 2006

Poslao: Ned Mar 11, 2007 1:15 pm

Odgovoriti sa citatom

@fuga welcome

www.antologija.co.yu

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger ICQ broj

sigi

Napredna Beba

Pridružio: 25 Dec 2006

Poslao: Pon Mar 12, 2007 1:55 am

Odgovoriti sa citatom

164 brojka sve govori

somborac_shone

Starija Beba

Pridružio: 19 Avg 2006

Poslao: Pon Mar 12, 2007 11:43 am

Odgovoriti sa citatom

Mala je to brojka u poredjenju sa posetama koncertima ,mladih ljudi koji koristite ove tehnologije...zato se potrudite ,sirite pricu o ovome sto se ovde pise ,i neka pisu i drugi ,jer volja vasa mora biti 10 puta jaca on njih kojima su beb nepoznat bend i samo im dati i pustit ih da slusaju,muzika ce svoje odraditi ina sajt onda svi i bice 12664 ,a ne 164...
Pa u tremi je bilo 800,900,1000 ljudi ....Ako znas o cemu govorim.

sigi

Napredna Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 12:08 pm

Odgovoriti sa citatom

Mislim da nije mala jer je 25 decembra bilo svega 95 sobzirom kakav je internet u zemlji srbiji i koliko ljudi ima konp i zna da ga koristi ovo je super cifra ma odlicna,neke druge grupe starije i po imenu velike nemaju nista akamo li fan-forum prezentaciju na netu.

Deathangel

Super Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 12:52 pm

Odgovoriti sa citatom

sigi ::

Mislim da nije mala jer je 25 decembra bilo svega 95 sobzirom kakav je internet u zemlji srbiji i koliko ljudi ima konp i zna da ga koristi ovo je super cifra ma odlicna,neke druge grupe starije i po imenu velike nemaju nista akamo li fan-forum prezentaciju na netu.

Exactly

www.antologija.co.yu

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger ICQ broj

somborac_shone

Starija Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 2:27 pm

Odgovoriti sa citatom

Nije exactly ,i sad stoji jedan forum sa 38 836 poseta i 1700 postova ,3 zakljucana koje su ugasili oni kojima je posten i kvalitetan put do uspeha Beba smetao,i jos neke kompjuteraske p.... imali smo 4500,tu su neki ljudi ulozili ogroman trud ,pa zakljucali imali smo 5000 poseta zakljucali,tu su isti ljudi pisali ,slikali ,pisali divne postove,, i 25 000 i obrisao je neko!!!!!!!!!!!!!!.nikad nije vracen.Neko je ulozio trud i 38836 poseta je i sada i gledaju ga ljudi . i nesmeju da ga skinu ,jer kapiraju da ce sve vise i vise da se pise.javljaju mi se na pp ali ne pisu ,jer su neki pisali gluposti,van teme ,bla ,bla... tuch
Idanas ljudi sa ovog foruma pisu i tamo.Namerno ne pisem koji je ,jer znate ,i necu da pisem koji je to forum ,jer volim da su svi ovde,onaj trud koji je ulozen ranije nije vasa briga sa ovog foruma ,vecine ,to se ne odnosi na one koji su i tamo pisali ,znaju koji su ,da ih ne pominjem ,gde se ljudi trude.102 poruke pp su mi dosle ukupno samo kad sam stavio slike sa novog spota - Boje duge ,isto i kad je bio Da ima nas, spot....samo na te fotografije... Zanci tu su ljudi samo treba da igramo glavom,ne ni strascu ni zanosom za bebama ,znamo da su najbolji .PA DA JE CEO TOTO BIO U TREMI SKINUO BI KAPU BEBAMA ,ZNAJTE ,JA SAM BIO I CUO NA TASU KAD SU REKLI ,A SVIRALI SU NA 40 % RAGLASA ! igrati normalno , glavom ,ne djonom ,i bice nas ovde ,ohoho....
Tad vas 90 posto nigde nije bilo na netu.
Zato nije Exactly ! Kapiras ?
Ovaj sajt je ,naravno odlican ,redak fanovski sajt,i treba ga omasoviti i to sam samo hteo da kazem.Da animiramo ljude i da smo kao jedno.Necemo se valjda usaglasavati ko politicari? ne mogu da se dogovore ko tri mrtve babe.Neko pocne gluposti ,navali ko smrt na babu,a na glupost se svi nadovezu.Na neciji dobar post ,odgovori njih Dvoje.
Slusajte malo pazljivije kad Milan govori na tv ,on zna covek prave vrednosti sta su.
Poz svima furjte napred,od viska glava ne boli ,rece devojka ...jedna ...ili to drugacije ide...matorim... Al cujemo se u 37. -moj ,kad odskacete i otpevate koncert ko neko vece ja ... pa vozite do Sombora jos,ustvari u 37 samo se odlucite da krenete na put... Mozda sam mator i lud, ali Bebe su razvalile tremu... tom utisku ne mogu da se otmem...i mali je razglas ...i slabo je svetlo... najvece je bilo uzvracanje podarene enrgije sa bine ,samo muziciranje, bisevi,mi ,oni....
I oni koji su dosli i gledali peti put ih gledam ,dolaze da uce ,nesto se smeskaju i domundjavaju daleko od bine,ali dolaze svaki put...
to je to ... Exactly

Catrin

Administrator

Poslao: Pon Mar 12, 2007 2:33 pm

Odgovoriti sa citatom

Ja se slazem sa Shonetom, 164 je mala cifra, s obzirom da ima mnogo clanova koji su se samo uclanili i uopste se ne pojavljuju. S obzirom na to koliko je fanova bilo u petak u Tremi, ovo je mali broj.
Ja znam na jednom drugom forumu (da ne pricam sad koji je) znace i ostali o cemu pricam, koliko je bilo poruka, koliko je bilo poseta, koliko se pisalo i ubacivalo fotografija. Treba jos mnoogo vremena da ovaj forum dostigne to.

somborac_shone

Starija Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 2:42 pm

Odgovoriti sa citatom

Ne, treba samo kvalitetnim postovima ,fotografijama koje to dokumentuju ,da radimo kao pre i bice ta masa ljudi ovde.
Manje gluposti ,neke teme bi komplet trebalo izbaciti cak ,moje skromno misljenje ... ma sve sam gore napisao.
Tako je Catrin ,ti znas o cemu ja govorim,ti si bila na zadnjem forumu o kome pricas ,tad si pocela ,secam se ...
pozdrav

Catrin

Administrator

Poslao: Pon Mar 12, 2007 2:48 pm

Odgovoriti sa citatom

Pa upravo to, dosta ljudi sa tog foruma je i ovde preslo. Samo treba malo osveziti ovaj forum sa kvalitetnijim postovima i slikama, i time cemo privuci jos ljudi da ga posecuju i da se ukljuce u celu pricu.
Ja se zato trudim da ovde neke postove koji nemaju smisao brisem, jer znam da ovaj sajt posecuju ljudi iz inostranstva i treba da vide nesto kvalitetno.

somborac_shone

Starija Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 3:05 pm

Odgovoriti sa citatom

Dogovoricemo se ...
Idemo napred ,nema osvrtanja nazad...
A da treba novih slika teba...

sigi

Napredna Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 4:32 pm

Odgovoriti sa citatom

Catrin i ostalim koji mogu da srede da ovaj forum lici na nesto i da se ubace neke stvari koje bi poboljsale izgled foruma ,sto se mene tice izbrisi sve sto nevalja imas pravo na to kao [ADM] bolje da izbrises nego da se ljudi krste sta smo napisali .Sto se tice broja clanova to se slazem da su neki tu samo da bi ih bilo a neki su non stop i trude se koliko mogu ,ali jos jednom ponavljam srbija je zemlja gde je svega 15% ljudi je u prilici da svakodnevno koristi blagodeti interneta zato je 164 lepa cifra.

abela

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 15 Feb 2007

Poslao: Pon Mar 12, 2007 4:45 pm

Odgovoriti sa citatom

pa jeste ali slažem se sa sigijem. Forum kao forum nije loš ali stvarno se masovno pišu gluposti tamo gdje nebi trebalo. Izgled bi se mogao popraviti ali ljudi (članovi), bar ovi aktivni, se strašno trude. Ja mislim da ovom sajtu treba samo još malo vremena i da će onda sve doći na svoje!

www.neverne-bebe.com

somborac_shone

Starija Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 9:42 pm

Odgovoriti sa citatom

Doci ce sve na svoje ,budi sigurna , rsice to ljudi koji rade sajt ,administratori i ostali koji se razumeju..Mi koji se trudimo smo tu da samo pomognemo.
Kad izadje album sve ce leci na svoje...

Deathangel

Super Beba

Poslao: Pon Mar 12, 2007 11:15 pm

Odgovoriti sa citatom

Pazi shone a gde su ti ljudi onda na ovom forumu?!Peco,ja i balkanac(decko ne dolazi zato sto nije iz zemlja,a i nema puno vremena) smo se ubili dok smo sve skontali kako treba.Ti jos neznas na sta ce ovaj forum i sajt da lici kroz neko vreme,a svi ti postovi tamo na nekom forumu(znam na koji mislis) nista neznace ako ti isti fanovinisu ovde da podrze ono sto i same bebe pozdravljaju.Ako imaju vremena da idu tamo onda bi trebali da dodju i ovde,po nekoj zdravoj logici.

Sto se tice samih postova uvek sam govorio ovo je forum NEVERNIH BEBA ali zdrava doza offtopic ce uvek biti dozvoljena samo iz jednog razloga:da forum ne postane dosadan i monoton.E sad se vi slazite samnom ili ne slazite se.

www.antologija.co.yu

Catrin

Administrator

Poslao: Pon Mar 12, 2007 11:18 pm

Odgovoriti sa citatom

Angel ja sam ti vec objasnjavala o tom offtopicu. Pazi i ovo je sad offtopic jer nije tema o sajtu vec o predstavljanju. Ali ovo necu obrisati jer ljudi treba da vide. A drugo je kad ti pricas o muzici, i onda preokrenes temu na kablovsku televiziju ili na sarajevske cevape i apatinsko pivo. Takav offtopic cu sigurno odmah obrisati.

C_mymy

Beba

Pridružio: 13 Mar 2007

Poslao: Uto Mar 13, 2007 1:29 am

Odgovoriti sa citatom

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
napokon evo i mene !!!

Odgovori na poruku 
Strana 18 od 132
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 130, 131, 132  Sledeci