Sada je Čet Sep 19, 2024 7:04 am :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni1, 2
Autor
Poruka
tweety
Super Beba
Pridružio: 26 Apr 2007
Poslao: Ned Mar 16, 2008 4:51 pm
Jel imas link za oktobar fest!? _________________ I think that i saw pussy cat.....
cokanovic
Super Beba
Pridružio: 30 Dec 2007
Poslao: Ned Mar 16, 2008 5:01 pm
Ne... Nisam stigao to da snimim. Ustao sam u 7 i cekao Bebe u Jutarnjem programu, a one se pojavile u Zikinoj sarenici. Tako da sam sasvim slucajno uhvatio Ikonu. _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
cokanovic
Super Beba
Poslao: Ned Mar 16, 2008 5:02 pm
Obe su bile na playback... tako da i iz onog klipa mozes da vidis dovoljno _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
Ana Frojd
Super Beba
Pridružio: 04 Jul 2007
Poslao: Ned Mar 16, 2008 8:41 pm
Ni meni ne radi..sto nece da se skine,bre..? _________________ Sto vise imamo u sebi, manje zelimo od drugih..
Catrin
Administrator
Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Ned Mar 16, 2008 8:44 pm
Danas kratko nije radilo ali je proradilo posle, pokusaj kasnije ponovo. Ja sam uspela danas iz prve da skinem.
evo prebacio sam ovaj snimak na youtube, da ovekovecimo trenutak
_________________ "Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, biće tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom."
(A.S.)
Srdjan
Super Beba
Pridružio: 19 Jul 2006
Poslao: Ned Mar 16, 2008 11:06 pm
bolje da ste snimili ceo interviju, ovako mi na playback i nije nesto posebno. ne zanimljivo. _________________ NEVERNE BEBE I 1994
1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA
cokanovic
Super Beba
Poslao: Pon Mar 17, 2008 7:52 am
Pa tu ti je, na pocetku, deo price... Trebalo je poraniti (( _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
bellina
SARADNIK
Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Uto Mar 18, 2008 4:26 pm
Pa simpaticni su bili, Jana i Jeca u prvi red a muskarci pozadi u drugi, kao da ih odpozadi cuvaju. Jeste Milan neobican sa gitarom ali mu ne stoji lose gitara u rukama. Sve u svemu drago mi je sto sve cesce ucestvuju na tv-u posto zaista zasluzuju paznju medija a i ja se uvek odusevim kad ih vidim, nekako su mi mnogo mnogo dragi
chorwat
Napredna Beba
Pridružio: 27 Feb 2008
Poslao: Uto Mar 18, 2008 4:32 pm
Skoro ništa nisam razumeo šta je Milan govorio... prebrzo za mene Samo manje više
cokanovic
Super Beba
Poslao: Uto Mar 18, 2008 9:21 pm
Pricao je o radu na projektu Uskrsnjih pesama i o slicnim projektima, kao sto su i Pesme o Kosovu, koje su pomenute u toj emisiji. Milan i ostale bebe, i inace, dosta obracaju paznju na ocuvanje srpstva i srpske bogate kulturne bastine.
Nadji na you tube-u pesmu "Andjeli pevaju". Verujem da ce ti se dopasti... Prepoznaces u spotu i Milana, Janu, Jelenu... i ovogodisnjeg predstavnika Srbije na Eurosongu u Beogradu, Jelenu Tomasevic! _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
chorwat
Napredna Beba
Poslao: Sre Mar 19, 2008 12:06 pm
Hvala Cokanovic
Pogledoh ovu pesmu "Anđeli pevaju", prepoznah i Milana i Jecu i Janu, ali ovo je samo božična pesma, takve pesme ne svidjaju mi se previše
I Tomasevic nisam pre znao pa pogledah i ovu pesmu za eurosong... mislim da neće i pobedit... no možda kada sve ostale pesme bude još gore
Tea
Super Beba
Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Sre Mar 19, 2008 12:12 pm
Slazem se sto se tice Jelene Tomasevic.Ali ljudi,pogledajte ko nije video na youtubu pesmu za Eurosong-Laka iz BiH.Crkla sam od smeha!!!Gledala sam 3 puta uastopno jer nisam verovala.A u stvari mi je usla u uvo,pevljiva.Unapred se izvinjavam za ovaj off! _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
chorwat
Napredna Beba
Poslao: Sre Mar 19, 2008 12:41 pm
Laka ima šanse da pobedi
tweety
Super Beba
Pridružio: 26 Apr 2007
Poslao: Sub Mar 22, 2008 12:02 pm
Nisam htela da otvaram novu temu pa cu vas ovde obavestiti!ne znam da li ste culi da bebe ucestvuju na danima estrade u Cacku!pored svih onih grandovaca...uzas!ja ne znam otkud oni tamo!a za one koji ne znaju to je 8.aprila!pozdrav _________________ I think that i saw pussy cat.....
cokanovic
Super Beba
Poslao: Ned Mar 23, 2008 9:33 pm
Nema na cemu...i drugi put. Meni se posebno dopao Jelenin izgled, mada to vec svi znaju ovde na forumu!
A propo price o Eurosongu, preslusao sam vecinu pesama, i mogu vam reci da Laka ima moj glas (ako uopste odgledam to). Definitivno je najbolja pesma! _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN
Pridružio: 05 Dec 2007
Poslao: Pon Mar 24, 2008 4:09 am
pa zbog bolje promocije sledeceg spota. _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
bellina
SARADNIK
Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Uto Mar 25, 2008 9:39 pm
Publika jako voli ovu pesmu koliko sam primetila na koncertima kada je izvode tako da mislim da je sasvijm ok sto je pevaju kada se pojave na tv-u. Treba i Jelena da bude malo u centru sto se izvodjenja tice, mada ni Jana ne zaostaje. Bas mi je zao sto nije bila sa grupom na dodeli nagrada u Sava Centru, bas mi je nedostajalo da je vidim jer mi je uzasno draga kao i Jeca. Tako su mi slatke, a momci se tako lepo ophode prema njima. Prosto izgledaju kao jedna slozna porodica
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu