Sada je Sub Mar 15, 2025 10:38 pm :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Autor
Poruka
Catrin
Administrator
Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Čet Avg 28, 2008 11:27 pm
Dragi prijatelji sajta, forumasi i fanovi...
Proslo je zaista puno vremena od kada Vam se neko iz benda nije obratio. Posto nasa turneja ( i promocija aktuelnog CD-a ) uveliko traje, a koncerti se nizu kao na filmskoj traci, dosao sam na ideju da ovim dnevnikom bar malo podelim sa Vama utiske sa putovanja i nastupa, a sve u cilju da isti ne bi bili zaboravljeni, i da bi - sem fotografija - na ovaj nacin ispostovali i neke osobe koje su zasluzne za organizaciju istih.
Da ne duzim, pisacu Vam (u zavisnosti od vremena i obaveza) o mnogobrojnim koncertima i na nacin kako sam ih ja doziveo. Nemojte da Vas zacudi ako se iz sadasnjeg vremena vratim i u 1998.godinu, pa onda u 2003. i td., jer cu se jednostavno rukovoditi nekim svojim stavovima,principima i razmisljanjima. Bitno je jos samo ovo - svaki od opisanih koncerata imace posebnu temu i bice otvoren za Vase komentare.
U nadi da ce Vam sve ovo biti zabavno, ali i poucno ( pogotovo za mlade ljude koji ulaze u cudni svet muzike na nasim prostorima ), puno Vas pozdravljam.
VLAJKO
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu