| Autor |
Poruka |
Boka_NB
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2008
Poslao: Uto Sep 02, 2008 5:44 pm
|
kao sto su....?  _________________ Oh love don't let me go. Won't you take me where the street lights glow? I could hear rain coming, i could hear the sirens sound..now my feet won't touch the ground!
|
|
Zuta ljubicica
Super Beba

Pridružio: 02 Jan 2008
Poslao: Uto Sep 02, 2008 5:45 pm
|
Smislicu pa cu da ti javim  _________________ ... Ti se SmejEsh kAd je sMeShno, Ti se VrtisH kad je lepo/// ♥ ♥ ♥
|
|
Boka_NB
Super Beba

Poslao: Uto Sep 02, 2008 5:49 pm
|
Vazi xixixixi e kad ti je bese onaj ispitni rok kad smo vec kod skole?  _________________ Oh love don't let me go. Won't you take me where the street lights glow? I could hear rain coming, i could hear the sirens sound..now my feet won't touch the ground!
|
|
Zuta ljubicica
Super Beba

Poslao: Uto Sep 02, 2008 5:56 pm
|
u toku je...  _________________ ... Ti se SmejEsh kAd je sMeShno, Ti se VrtisH kad je lepo/// ♥ ♥ ♥
|
|
Boka_NB
Super Beba

Poslao: Uto Sep 02, 2008 10:55 pm
|
Smooth Criminal ::Jao ljudi ja ne mogu da docekam 23. septembar - COLDPLAY LIVE - AH!
UMIREM!
E ides ipak.....a nismo ni pare prilozili aj lepo se provedi uhvati, koji autogram/palicu/fotku za mene
e Vuco bre ne se brini, procice to....a i svedok sam ti da si ucila kao nenormalna  _________________ Oh love don't let me go. Won't you take me where the street lights glow? I could hear rain coming, i could hear the sirens sound..now my feet won't touch the ground!
|
|
Smooth Criminal
Super Beba

Pridružio: 27 Dec 2007
Poslao: Uto Sep 02, 2008 11:48 pm
|
idem, idem. eto neki "predrodjendanski" poklon
a do tad moram da ucim... _________________ There's a wild wind blowing down the corner of my street...Every night there the headlight's glowing.
There's a cold war coming on the radio I heard... Baby,it's a violent world.
|
|
Bocka
Starija Beba

Pridružio: 27 Jan 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 12:47 am
|
sto smo utihnuli svi odjedanput... _________________ ko zna,da l' ce da svane
ko zna,ja plakati moram
samo reci,bez imalo volje
i reka suza pocinje
ugasi svetlo i bice bolje
za nekog drugog,kad te probude
s'druge strane postelje
ne brini tamo je bolje,bez boli pocivaj u miru
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:52 am
|
Evo odgovoricu ti ja sa svog gledista...Pa studentski zivot ima prednosti:ako studiras u gradu u kome ne zivis,upoznas nove ljude,steknes nova prijateljstva,mozda i ljubav ,naucis da se snalazis u zivotu bez roditelja i budes samostalan,istreniras zivce zbog ispita,oguglas na svakave gluposti koje ti donosi fakultet,ojacas i sazris kao licnost.Eto to su ti prednosti ali izgubis bezbriznost,poptunu lenjost i sve ono sto tinejdzersko doba nosi tako manje zrelo  _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 05 Dec 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 5:19 am
|
Koliko se meni cini iz ovog izlaganja ima MNOGO vise prednosti nego mana... Tako zelim da odem iz ovog grada...  _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
unfaithful babe
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 28 Jun 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 8:58 am
|
Dodji kod mene!  _________________ *Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.
Ljudi se poštuju rečima, a vole ćutanjem.*
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 05 Dec 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 10:05 am
|
Odmah Bajbe! Samo da zaradim pare za kartu... Sve ostalo moze na licu mesta...
 _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
neverna_beba
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 03 Mar 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 10:31 am
|
Tea ::Evo odgovoricu ti ja sa svog gledista...Pa studentski zivot ima prednosti:ako studiras u gradu u kome ne zivis,upoznas nove ljude,steknes nova prijateljstva,mozda i ljubav  ,naucis da se snalazis u zivotu bez roditelja i budes samostalan,istreniras zivce zbog ispita,oguglas na svakave gluposti koje ti donosi fakultet,ojacas i sazris kao licnost.Eto to su ti prednosti ali izgubis bezbriznost,poptunu lenjost  i sve ono sto tinejdzersko doba nosi tako manje zrelo 
Lepo si ovo rekla!
 _________________ "Mi gorimo u plamenu - ljubavi..."
|
|
SirDuck
Beba

Pridružio: 01 Sep 2008
Lokacija: Paradise city where the grass is green and the girls are pretty
Poslao: Sre Sep 03, 2008 10:31 am
|
Ma, ja još dve godine imam da razmišljam o tome, a neizbežno je tako da se neću nervirati uopšte. Mislim da ću se više zabavljati na faksu nego u gimnaziji, nekako mi sve opuštenije deluje, naravno dok nisu ispiti i sve one loše stvari
Ma o čemu ja maštam kad hoću da upišem ETF  _________________ I can forgive my injuries in the name of wisdom, luxury, romance...
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 1:28 pm
|
Ako upises ETF,nema ti zabavljanja mnogo bas..
A Inice,hvala za komnet i ja sam pisala onako kako se ja osecam i kakvo je moje studiranje bilo....  _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
|
|
Zuta ljubicica
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 1:33 pm
|
Girl Interrupted ::Koliko se meni cini iz ovog izlaganja ima MNOGO vise prednosti nego mana... Tako zelim da odem iz ovog grada... 
UH.... potpisujem ovo!  _________________ ... Ti se SmejEsh kAd je sMeShno, Ti se VrtisH kad je lepo/// ♥ ♥ ♥
|
|
Isidora88
Starija Beba

Pridružio: 09 Mar 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 1:37 pm
|
Pa ima dosta prednosti ali i mana!Ipak ja ostajem pri svom srednja skola je zakon! 
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:28 pm
|
Girl Interrupted ::Tako zelim da odem iz ovog grada... 
Posto to jako zelis (a znamo da je tako),otici ces.Samo strpljivo...Mi Te cekamo ovako . _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Jovana
Super Beba

Pridružio: 08 Jun 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:45 pm
|
Jao ljudi ostalo mi je manje od godinu dana da smislim sta da upisem,pa posle koji fakultet,ali najzesce je sto gimnazija otpada jer necu da ucim francuski ,tako da cu u tehnicku,smer-ekonomija ali sta upisati kasnije,jer ekonomija ne dolazi u obzir 
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:56 pm
|
haha upishi umetnichq ko ja i nikad necesh ici u shkolu hahaha  _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
|
Isidora88
Starija Beba

Pridružio: 09 Mar 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:58 pm
|
Oho Jovana pa ti si ziva,vec sam se zabrinula za tebe! Godinu dana je dug period smislices ti vec nesto!
|
|