| Autor |
Poruka |
Jovana
Super Beba

Pridružio: 08 Jun 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 2:59 pm
|
Rado ali nemamo mi takve skole u ovoj nasoj selendri 
|
|
Jovana
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:01 pm
|
nego sta nego sam ziva,jeste da sam bolesljiva ali.....ma da ti nisi neka vestica pa mi ubajala ovu bolest 
|
|
Isidora88
Starija Beba

Pridružio: 09 Mar 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:01 pm
|
Terzici ::haha upishi umetnichq ko ja  i nikad necesh ici u shkolu hahaha  E gde si ti bila pre koju godinu da mi das taj savet,pf!
|
|
SirDuck
Beba

Pridružio: 01 Sep 2008
Lokacija: Paradise city where the grass is green and the girls are pretty
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:03 pm
|
Jovana, zar nemate gimnaziju bez Francuskog?
Ginazija ti je možda najbolji izbor ako ne možeš da se odlučiš  _________________ I can forgive my injuries in the name of wisdom, luxury, romance...
|
|
Isidora88
Starija Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:03 pm
|
Jovana ::nego sta nego sam ziva,jeste da sam bolesljiva ali.....ma da ti nisi neka vestica pa mi ubajala ovu bolest  Sve je moguce buuhahahaha...
|
|
Smooth Criminal
Super Beba

Pridružio: 27 Dec 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:09 pm
|
zbog jednog francuskog ne upisati gimnaziju je glupost po meni. pa ti ces uvek da imas predmete koje ne mozes da smislis, ne mozes ti da biras sama predmete. istrpis taj jedan glup predmet i toliko. a i fora ti je da samo pratis na casu - jer ja nisam pa mi je bila velika greska - dosadno je, ali bolje tu nego kuci... _________________ There's a wild wind blowing down the corner of my street...Every night there the headlight's glowing.
There's a cold war coming on the radio I heard... Baby,it's a violent world.
|
|
Jovana
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:10 pm
|
@sirduck,pa ne znam ali svi se zale,kao nemoj ni slucajno da upises gimnaziju,a francuski mi ne ide najbolje,ali ako bih to naucila kako treba mozda bih je i upisala,ali kako god mora da bude na spisku zelja,ali valjda imam dovoljno vremena,inace htela bih Pravni ili Uciteljski kasnije..
@isidora88,da si povukla ovu bajalicu odmah!!!
|
|
Isidora88
Starija Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:12 pm
|
Smooth Criminal ::zbog jednog francuskog ne upisati gimnaziju je glupost po meni. pa ti ces uvek da imas predmete koje ne mozes da smislis, ne mozes ti da biras sama predmete. istrpis taj jedan glup predmet i toliko. Podrzavam i slazem se!Svaka cast na ovome!
|
|
Isidora88
Starija Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:14 pm
|
Jovana ::
@isidora88,da si povukla ovu bajalicu odmah!!! Ajde kad si vec navalila,povucena...
|
|
SirDuck
Beba

Pridružio: 01 Sep 2008
Lokacija: Paradise city where the grass is green and the girls are pretty
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:19 pm
|
Ma mora da ima smer bez francuskog, imaš kombinaciju engleski i nemački
U svakom slučaju jeste glupo zbog jednog predmeta, a stručne škole ti daju manju širinu pri upisu na fax, pa ako nisi odlučila čime ćeš da se baviš u životu onda možeš opasno da se zaebeš  _________________ I can forgive my injuries in the name of wisdom, luxury, romance...
|
|
Smooth Criminal
Super Beba

Pridružio: 27 Dec 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:25 pm
|
Pa Jovana ti tamo ucis od slova do slova francuski, niko ne ocekuje od tebe ikakvo predznanje!  _________________ There's a wild wind blowing down the corner of my street...Every night there the headlight's glowing.
There's a cold war coming on the radio I heard... Baby,it's a violent world.
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:32 pm
|
Jovana,i u srednjoj skoli i na fakultetu posle ces imati predmete koje ne volis ili ti ne idu ali ja ljudima koji kazu kao ti uvek odgovorim:Da bi se bavio sutradan poslom koji volis moras da predjes i glupe predmete da bi bio ono sto zelis.Prosto gledaj na njih kao na nesto prolazno sto moras da odradis a predmete koje volis uci iz ljubavi i bice lako.Veruj mi!!!!Zato,moj savet ti je da ako nisi los djak i ako si 100% sigurna da zelis da studiras,upisi gimnaziju jer ti ona daje najopstije znanje pa mozes posle da biras sta ces da studiras a i ona je manje-vise teza skola od vecine strucnih pa te i istrenira i pripremi za studiranje. _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
|
|
Jovana
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:33 pm
|
To jesi u pravu tek sam sad shvatila neke stvari, zato vam svima hvala!!!Ima u inat njima da upisem nesto najbolje pa cu da ih vidim!!! 
|
|
Isidora88
Starija Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:34 pm
|
To je duh,samo napred,mozes ti to! _________________ Looking down into those eyes, I know, I'll be
lost and never found again. Kiss me once and
I will surely melt and die, kiss me twice and I
will never leave your side...(if) Dreams Come True
|
|
Jovana
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:35 pm
|
Tea ::Jovana,i u srednjoj skoli i na fakultetu posle ces imati predmete koje ne volis ili ti ne idu ali ja ljudima koji kazu kao ti uvek odgovorim:Da bi se bavio sutradan poslom koji volis moras da predjes i glupe predmete da bi bio ono sto zelis.Prosto gledaj na njih kao na nesto prolazno sto moras da odradis a predmete koje volis uci iz ljubavi i bice lako.Veruj mi!!!!Zato,moj savet ti je da ako nisi los djak i ako si 100% sigurna da zelis da studiras,upisi gimnaziju jer ti ona daje najopstije znanje pa mozes posle da biras sta ces da studiras a i ona je manje-vise teza skola od vecine strucnih pa te i istrenira i pripremi za studiranje.
Hvala Tea!Definitivno mi je sad na prvom mestu Gimnazija,a imacu i drustvo,sad vas sve jos vise volim!!!
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:36 pm
|
Upisi ono sto zelis i volis radi sebe a ne u inat drugima mada ni inat nekad nije los podsticaj.Evo npr. meni su svi branili jos u osnovnoj da budem defektolog i nadali se dacu odustati..Upisala sam gimnaziju i posto tu upoznas dosta stvari,mislili su odustacu a onda kada je bio upis na fakultet,ja sam i dalje isto htela i imala punoooo problema zbog toga pa je moja neizmerna ljubav i inat plus ipak pobedio....Tako da samo ti guraj ono sto zelis i volis jer ces se ti baviti time CEO zivot a ne drugi!  _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
|
|
bebbac86
Starija Beba
Pridružio: 11 Okt 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:41 pm
|
Isti je slucaj i samnom! Kad sam trebala da upisem fax, htela sam psihologiju, a nema osobe koja mi nije rekla-"pa to je tesko upisati, a jos teze zavrsiti, pa gde ces naci poso..."-bla,bla,truc,truc! I upisala sam i srecna sam zbog toga, jer ucim ono sto volim i ono sto cu postati posle fax  _________________ ...rasiri nekom svoja krila pa poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne cujem...
|
|
Jovana
Super Beba

Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:41 pm
|
Da to je tacno...
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Sre Sep 03, 2008 3:58 pm
|
Kad covek ima tu srecu da nakon skolovanja zaista radi ono sto voli,sve ono sto je bilo tesko i na trenutke neprihvatljivo odleprsa zacas.Ali,sto lepo Tea rece,te neke usputne manje lepe stvari moraju da prodju.Jovana,samo imaj svoj cilj i napred !Veruj u sebe i sve mozes. _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007
Poslao: Sre Sep 03, 2008 4:22 pm
|
uh!! po meni ovo su sve bili loshi saveti...
gimnaziju upisuju neopredeljene osobe, oni koji su neodluchni i koji nemaju posebna interesovanja ili neke posebne talente (nemojte da se uvredite, ovo je samo moje mishljenje, i naravno da uvek postoje izuzetci )
gimnazija ti ne daje nikakvo opshirnije znanje, moji i brat i sestra su zavrshili gimnazije i znanje im je uze od mog... to su price za debile...(opet nemojte slucajno da se neko uvredi)
moji su bili ochajni shto ja upisujem umetnichku i imala sam uzasnih problema duuuugo duuugo zbog toga... i dok nisam upisala postavljali su mi milion uslova, da moram da uradim prijemni i za srpski i matu i da imam maximum bodova i da na prijemni za umetnichq idem bez ikakvih priprema, i da budem u vrhu liste, i ja sam sve to ispunila, i chak sam bila primljena i u srednju muzicq, nije da se hvalim (talenat sam nema shta ) nego samo hocu da kazem ako neshto zelish guraj svoje... to je tvoj zivot i ti odluchujem o njemu...
posle svake srednje ti opet mozes da se predomislis i upises bilo shta drugo... za prijemni za fax uzmesh neke privatne chasove i pripremish se opushteno...
moj savet ti je gimnaziju ni u kom slucaju!! samo cesh se muchiti uzalud... moja shkola je chak i teza od gimnazija, istina je da ja nemam skoro nikad da sedim satima i da uchim ali zato sedim nocima i crtam dok ne poludim i onda crtam dalje jer moram, nema odustajanja, ali ja barem radim ono shto volim, moja shkola je moj hobi...
i posle nje mogu opet da upishem shta god pozelim..
shta god da upishesh, samo morash da budesh vredna i savestna.. i taj francuski koji ti je problem, ako radish redovno i nemash zaostatke, nece ti biti problem... ja sam lichno protiv privatnih chasova, ali ako ti budu potrebni, nije stamota traziti pomoc... samo sve redovno da nemash propuste i zaostatke i posle ti samo krene...
udavila sam znam  _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
|