| Autor |
Poruka |
bubnjar
Napredna Beba

Pridružio: 05 Sep 2006
Poslao: Pet Mar 27, 2009 9:14 pm
|
Zoran_Zr ::Kol'ko vidim da je predgrupa Rock Filter ekipa iz Lazarevca toto88, bubnjar i rodax... 
Jes, to smo ti mi
Dobre su fotke ! _________________ cool
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 05 Dec 2007
Poslao: Sub Mar 28, 2009 3:52 pm
|
Svilajnac...  _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Sub Mar 28, 2009 4:56 pm
|
i Kotor...    _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
Zoran_Zr
Napredna Beba

Pridružio: 27 Okt 2008
Poslao: Sub Mar 28, 2009 5:43 pm
|
Slike iz Kotora su odlicne, diskoteka deluje bas nekako cudno i zanimljivo, a voleo bih i da znam gde mogu nabaviti ono odelo...?  _________________ "Heeding the call, one and for all
Never surrender, with glory we'll fall
Brothers unite, let's stand up and fight
Fulfilling our fate, we are heeding the call!!!"
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Sub Mar 28, 2009 6:51 pm
|
Sto? Upustas se u menadzerske vode?  _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
nasih godina?
|
|
Zoran_Zr
Napredna Beba

Pridružio: 27 Okt 2008
Poslao: Sub Mar 28, 2009 7:40 pm
|
E vidis,nije losa ideja,ako je i privilegija svakog menadzera da nosi takvo novo odelo odo' ja u menadzere poz za menadzere...  _________________ "Heeding the call, one and for all
Never surrender, with glory we'll fall
Brothers unite, let's stand up and fight
Fulfilling our fate, we are heeding the call!!!"
|
|
Marko (taj_rad)
Super Beba

Pridružio: 26 Feb 2009
Poslao: Sub Mar 28, 2009 8:52 pm
|
Kotor... Povedite i nas, ... _________________ Sve naše godine, zar da zaboravim... Sve što smo sanjali, sve su odneli...
Da l' nekad ostaneš, sama kao ja... Da l' neko zakuca, u tvojim mislima...
I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne bole me...
|
|
Kokica
Super Beba
Pridružio: 20 Mar 2009
Poslao: Sub Mar 28, 2009 8:53 pm
|
Zorane, pa zar posao da mi uzmes? Ja se 4 godine za taj poziv obrazujem...
Menadzersko odelo je odlicna kreacija...dopada mi se...
Sve pohvale cika Ganetu... slike su savrsene...
|
|
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Sub Mar 28, 2009 10:31 pm
|
Meni se recimo klub gde su bebe svirale bas dopada, nekako mi deluje akusticno, mada mozda izgled vara, nikad se nezna, ali fotke su zaista docarale dobru atmosferu a sto se menadzera tice, njih nikad nije dosta kada su bebe u pitanju  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|
Marko (taj_rad)
Super Beba

Pridružio: 26 Feb 2009
Poslao: Sub Mar 28, 2009 10:36 pm
|
Je l' to atak na Cveletov posao, . Niste dobre, nimalo, . _________________ Sve naše godine, zar da zaboravim... Sve što smo sanjali, sve su odneli...
Da l' nekad ostaneš, sama kao ja... Da l' neko zakuca, u tvojim mislima...
I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne bole me...
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Sub Mar 28, 2009 10:42 pm
|
To moze biti jako zahvalan posao kada se o nesim bebama radi jer si onda uvek i u svemu u toku, tako da sta jos reci  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Boka_NB
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2008
Poslao: Sub Mar 28, 2009 11:17 pm
|
Vlajko ima bokserski nos  _________________ Oh love don't let me go. Won't you take me where the street lights glow? I could hear rain coming, i could hear the sirens sound..now my feet won't touch the ground!
|
|
Kokica
Super Beba
Poslao: Sub Mar 28, 2009 11:20 pm
|
Uvek su u skladu sa ambijentom obuceni, ponasanje tj. scenski nastup lepo smisljen i prikladan ambijentu, atmosferu koju prave, preve je u skladu sa ambijentom...ljudi sa kojima saradjuju su nasmejani i lepo ih prime...publika uvek odusevljena, fanovi uvek sa osmehom izvestaje docekuju...
Cika Ganetove slike... slike koje govore vise nego hiljadu reci...slike pricaju bajku, to samo vredni cika Gane ume da nam pripremi, a Bebe prirede...svako cekanje nam se isplatilo...hvala N'Bebama i hvala cika Ganetu... 
|
|
Nemanja
Beba
Pridružio: 09 Feb 2008
Poslao: Ned Mar 29, 2009 3:39 am
|
slike iz kotora su mrak! 
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Ned Mar 29, 2009 2:55 pm
|
Svaka cast, nemam reci !!! _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Uto Mar 31, 2009 4:27 am
|
Idemo dalje...
Bor  _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
nasih godina?
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Uto Mar 31, 2009 5:34 pm
|
Vlajko pojeo bika... Ostali samo rogovi!  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Kokica
Super Beba
Poslao: Uto Mar 31, 2009 6:52 pm
|
Bellina, jesi videla ti kod Vlajka zelenilo na oku? Jesi primetila da se to isto zelenilo javlja na jos jednoj slici? Jel se to cika Ganetu pokvario aparat ili se neko surovo poigrao sa sudbinama tih ljudi?
Sala je vrhunska, dopada mi se jako...Vlajko i ostali verujem da su odusevljenu...Verujem da je koncert bio mnogo lep i da su i N'Bebe kao i publika zadovoljni i ponosni na to vece...
P.S. Ovaj put su imali i nesvakidasnju, cirkusnu publiku...lepo, dopada mi se sto je sve to nas vredni cika Gane slikao...hvala mu
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Uto Mar 31, 2009 7:09 pm
|
Mora da se Vlajko potukao oko bika pa je dobio masnicu salim se naravno. Slike su zaista dobre a tek komentari uvek se dobro nasmejem kada cika Gane protumaci situacije.  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Kokica
Super Beba
Poslao: Uto Mar 31, 2009 10:51 pm
|
Gle! Evo ga decko koji je Jani i Jeleni prosli put dao ruze. Smem da pitam zasto su ovaj put ruze izostale? Ovaj put se odlucio za upoznavanje muskog dela benda.
|
|