| Autor |
Poruka |
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Čet Apr 23, 2009 1:59 pm
|
Bravo Taj, "ovo je mali svet, malo ali odabrano drustvo s istim ciljem..."
Cilj su bebe i druzenje a ne neko nadmetanje... _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|
nevencica_84
Starija Beba

Pridružio: 03 Maj 2008
Poslao: Čet Apr 23, 2009 2:39 pm
|
Sam konkurs,kao sto sam i prosli put rekla je osmisljen da bi ljudi radili nesto pametno "STVARALI",da bi zdravo mislili i srecna sam sto su Neverne Bebe dale tu sansu.
Srecna sam sto su pokrenuli ljude da govore,ali sam tuzna sto se sve odvija na ovaj nacin.
Sve vreme cutim i cekam da se doticni clan izvini,ali posto se to ne desava,ocigledno je u pitanju antifan ili fan koji mi skodi...kakva definicija...Svakako,ovo postaje smesno jer gubi od sustine!Mi smo tu da ponudimo muziku onakvu kakvu smo je mi osetili i doziveli,a ne da se cigancimo!
Slusala sam dosta konkurenata i mislim da je dosta njih ispunilo zadatak,razlicitost nas odvaja,ali i spaja.Meni je najdraze sto ce Milan sa ekipom sve lepo da preslusa i volela bih kritike od njih(i dobre i lose)!Svi mi smo ovde samo mrvice od kojih nesto moze,a mozda i ne moze da bude!!!Da je to jasno,sve bi bilo mnooooogo drugacije...
Volela bih da stupim u kontakt sa Svrcom,ako je ikako moguce!Ne snalazim se bas najbolje ovde,tako da bih volela da mi se ona javi kad vidi poruku!
Pozdrav!Nevena Ristic!
|
|
C_mymy
Beba
Pridružio: 13 Mar 2007
Poslao: Čet Apr 23, 2009 3:37 pm
|
Na linku
http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=1338
nigde ne pise da mogu da glasaju samo stari clanovi foruma!!! Pise da treba da glasaju clanovi foruma, sto daje za pravo da se bilo ko uclani i glasa. Mislim da je trebalo to na vreme da se velikim crvenim slovima obelezi, tako da smatram da ljudi nisu krivi, i da su sa te strane novi clanovi u pravu. A, i jos nesto, znamo svi da glasanje traje do 10. maja. Neko je rekao da recimo ogranicimo da clan ne moze da glasa ako nije clan bar 2 nedelje. U tom slucaju, neko moze da se uclani danas i glasa recimo 5. maja. Sta cemo onda?!?
http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=1270 ovde pise da ce ziri dati svoj sud !!! Naravno... Logicno... Jer, Milan i ostali clanovi benda znaju koja je najkvalitetnija pesma. Mi smo tu da damo svoj sud, a ziri vidi koja bi pesma prosla kod piblike. Da se ne lazemo, i sami znamo da je jedno prolaznost neke pesme, a drugo kvalitet...Tako da... Necemo o tome...
Trece, da li stvarno mislite da ljudi NECE DA GLASAJU ZA SVOJE PRIJATELJE ?!? Mislim, molim vas... Podjite od sebe, i svaka vam cast ako necete... A, i kao sto je neko rek'o, niko ne zeli da njegov bend (pesma) bude diskvalifikovan... Ali, zato drugi mogu to da urade... Prema tome, mislim da je smesno raspravljati se oko toga sta je objektivno a sta ne... Svako ce da glasa za svoj bend, ma koliko vi to hteli da sprecite... Jedino sto mozete da uradite je da blokirate nove clanove... ako to zelite... pa cemo onda da glasamo samo mi, sto smo vec uradili, i onda mozda tako uspemo da svedemo na neku fer igru... a koliko je samo nas sa foruma, koji smo kompetentniji da odlucujemo, od nekih novih clanova... mozda bi trebalo da se zapitamo?!? Sve u svemu, ovi glasovi nisu odlucujuci...
Pozdrav za sve, i 'ajmo malo bez raspravljanja... Pesme su divne, pa uzivajmo u muzici...  _________________ I preko polja idu-oni sto donose
Kisne kapi u nas svet
...reci bez posvete-cuti,nek osete...
|
|
milica
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 14 Feb 2007
Poslao: Čet Apr 23, 2009 3:43 pm
|
Deceniju i po Neverne bebe svojim radom i posvećenošću vode borbu za opstanak kvalitetne muzike na ovim prostorima. Dok su prolazili taj trnoviti put do vrha, naučili su koliko je teško bilo kome, a pogotovo mladim muzičarima, da do bilo kakvog početka dođu samo svojim radom.
Ovako pocinje vest za konkurs, i mislim da je tu sve receno.
Organizacija glasanja clanova foruma je dobra volja urednistva! Morate priznati da to uopste nije bilo neophodno. Mogao je samo ziri da odluci koja je najbolja pesma i da se na tome zavrsi. Ali mi smo hteli nagraditi jos nekog, nekog ko je svojom pesmom izmamio neki osmeh na licu ili pokrenuo bilo kakvu reakciju kod slusaoca. Ocekivali smo da ce biti duplih naloga i ljudi koji su spremni da po nekoliko puta, sa razlicitih naloga, glasaju za sebe. Ali zaista nismo ocekivali da ce to biti u ovolikoj meri, kao i da ce se nastaviti posle nasih silnih upozorenja. Neka ovo bude jos jedna molba svima koji koriste ili planiraju da koriste duple naloge.
Sto se vase diskusije o glasanju tice, molila bih vas da to bude zdrava diskusija. Nema svrhe da se govori o nacinu glasanja i o mogucim promenama, jer ipak o tome odlucuju organizatori glasanja.
Glasanje se nastavlja kako je i pocelo. Glasovi sa duplih naloga se brisu. Sve offtopic diskusije se brisu. Svaki komentar koji moze uvrediti nekog se brise.
Pevajte, svirajte, uzivajte! Nemojte se baviti sporednim stvarima na koje ne mozete uticati.  _________________ My philosophy is not how long you live, but how you live!
|
|
MilutinStankovic
Nova Beba
Pridružio: 21 Apr 2009
Poslao: Čet Apr 23, 2009 4:03 pm
|
E ovako... zelim ja nesto da kazem posto sam inace na "Crnoj Listi"... Vec sam se izvinio i obajsnio kako je do toga doslo tako da ne zelim to da ponavljam..
-Sto se tice glasanja, ideja da glasaju samo stariji clanovi foruma... mislim cemu onda sve ovo to je na pocetku odmah moglo da se saopsti... -Drugo najregularniji nacin glasanja koji bi i vas lisio muka bio bi da ste pokrenuli sajt za glasanje gde bi sa jedne IP adrese moglo samo jednom da se glasa...i eto vam kontrole...
-I sada jedno pitanje: Sta je sa situacijom kada bi recimo zelela da glasa grupa prijatelja koji su da kazemo (ako nista vise ali upuceni u muzicka desavanja da ne kazem muzicari...) i sada njih 10-ak bi glasalo i dalo 10 poena istoj numeri... za koju su se zajedno slozili da je recimo najbolja (tj. da se njima najvise svidja) i onda glasaju istog dana... shta bi tada bilo? Da li bi oni bili optuzeni za visestruke naloge...
Po meni ovakav nacin glasanja i nije bas najsajniji...
Izvinjavam se na duzini poruke...
Veliki pozdrav Milutin Stankovic
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Čet Apr 23, 2009 4:04 pm
|
@milica
"Pevajte, svirajte, uzivajte! Nemojte se baviti sporednim stvarima na koje ne mozete uticati."  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
MilutinStankovic
Nova Beba
Pridružio: 21 Apr 2009
Poslao: Čet Apr 23, 2009 4:09 pm
|
Xex slazem se za Sviranje pevanje i uzivanje

|
|
milica
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Čet Apr 23, 2009 4:14 pm
|
MilutinStankovic ::E ovako... zelim ja nesto da kazem posto sam inace na "Crnoj Listi"... Vec sam se izvinio i obajsnio kako je do toga doslo tako da ne zelim to da ponavljam..
-Sto se tice glasanja, ideja da glasaju samo stariji clanovi foruma... mislim cemu onda sve ovo to je na pocetku odmah moglo da se saopsti... -Drugo najregularniji nacin glasanja koji bi i vas lisio muka bio bi da ste pokrenuli sajt za glasanje gde bi sa jedne IP adrese moglo samo jednom da se glasa...i eto vam kontrole...
-I sada jedno pitanje: Sta je sa situacijom kada bi recimo zelela da glasa grupa prijatelja koji su da kazemo (ako nista vise ali upuceni u muzicka desavanja da ne kazem muzicari...) i sada njih 10-ak bi glasalo i dalo 10 poena istoj numeri... za koju su se zajedno slozili da je recimo najbolja (tj. da se njima najvise svidja) i onda glasaju istog dana... shta bi tada bilo? Da li bi oni bili optuzeni za visestruke naloge...
Po meni ovakav nacin glasanja i nije bas najsajniji...
Izvinjavam se na duzini poruke...
Veliki pozdrav Milutin Stankovic
Pre svega, ovde nema Crnih listi. Svi su dobrodosli i svacije misljenje se postuje ako je argumentovano.
Sto se glasanja tice, hvala ti na savetu, ali cemo ipak nastaviti po starom. To je nasa konacna odluka. Nemoj trositi svoju energiju na razmisljanje kako da nam pomognes. Lepo nam ide, za sad. Ali, hvala jos jednom.
Grupe prijatelja i glasaju, ako malo bolje pogledas, i kao sto vidis, niko od njih nije optuzen za visestruke naloge.
Ovaj nacin glasanja je apsolutno jasan. Sve smo vam dozvolili sem duplih naloga. Malo li je?  _________________ My philosophy is not how long you live, but how you live!
|
|
Toto88
Nova Beba

Pridružio: 30 Jan 2008
Poslao: Pet Apr 24, 2009 12:54 am
|
Vi ljudi stvarno ponekad ne znate kad je dosta?!
Samo jedno pitanje za ljude dobre volje,koji su dozvolili i organizovali glasanje clanova foruma: Koliko jos upozorenja planirate da iznesete pred glasache,pa da se cela ova farsa prekine i ostavi na sud onima cija je rec jedina vredna za poslusati,a to su naravno Neverne bebe? _________________ Ne daj da ti dushu zatruje shminka!
|
|
milica
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Pet Apr 24, 2009 1:02 am
|
Sve sto radimo, radimo u dogovoru sa Nevernim bebama. Nista na svoju ruku.  _________________ My philosophy is not how long you live, but how you live!
|
|
Petrica
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 31 Okt 2007
Poslao: Pet Apr 24, 2009 1:32 am
|
Ovaj bend Maraton uoposte nije los, s tim sto drugu pesmu ne mogu da skinem, ali slusajuci prvu kao da pronadjoh malo smeka Riblje corbe... Go on  _________________ Ljubav – kako boli... Ljubav u nama – prosto boli. Pusti sve naše dane... Ćuti – jer znaš da luda sam bez nas... JA SAM LUDA BEZ NAS!
|
|
Catrin
Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Pet Apr 24, 2009 2:30 am
|
Evo radi sad i drugi link, nesto me zezalo to postavljanje.
|
|
Petrica
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 31 Okt 2007
Poslao: Pet Apr 24, 2009 2:45 am
|
Radi Vise mi se svidja prva pesma  _________________ Ljubav – kako boli... Ljubav u nama – prosto boli. Pusti sve naše dane... Ćuti – jer znaš da luda sam bez nas... JA SAM LUDA BEZ NAS!
|
|
unfaithful babe
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 28 Jun 2007
Poslao: Pet Apr 24, 2009 4:38 am
|
Ja bih porucila novim clanovima koji su tu iskljucivo radi glasanja (ako uopste ovo citaju) da ne cine uslugu svojim prijateljima. Zar nije ljepse kad znas da si dobio glasove od nekih sasvim nepoznatih ljudi koji su prepoznali kvalitet i dobar zvuk u toj muzici, nego da znas da si pobijedio zbog laznih glasova (pretezno glasova svojih drugova)? Kakvo je zadovoljstvo u pobjedi ako nije Tvojom sopstvenom zaslugom?
A ovo je svakako samo glas publike, ne znam ni cemu toliki trud pojedinih da nadglasaju ostale, jer glavna odluka je svakako odluka samog benda. Istina je da je bitna stvar samo ucesce u konkursu jer svako eksponiranje mladim bendovima mnogo znaci. Sama cinjenica da je ko zna koliko ljudi culo njihove pjesme je jako bitna. Sticu nove fanove, nova poznanstva, konekcije, sve to mozda jednog dana bude isplatno, bez obzira na ishod samog glasanja i zvanicne odluke.
Zato, dragi moji, opustite se, uzivajte, slusajte pjesme, druzite se… radite to sto volite…
Sretno svima!  _________________ *Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.
Ljudi se poštuju rečima, a vole ćutanjem.*
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Pet Apr 24, 2009 1:29 pm
|
Grupa Maraton, pravi rok zvuk, zaista nisu losi.  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
vavlada
Super Beba

Pridružio: 09 Avg 2006
Poslao: Pet Apr 24, 2009 10:40 pm
|
Iako vidim da su mnogi rekli slicno shto cu i ja upravo, moram da kazem shto mi je u glavi ...
Prvo, najvishe se slazem sa unfaithful babe ...
U cemu je poenta da ti se celo drushtvo uclani i glasa za tvoj bend ?? To samo stvara laznu sliku ...
Po meni, nijedan glas clana cija je jedna i jedina poruka bash TAJ GLAS ne bi trebalo da se uvazi ... Ali to sam samo ja , i znam da to nishta nece promeniti ...
Na kraju krajeva ... Odluka je na Bebama ...
Svim bendovima zelim srecu, i neka najbolji pobede  _________________ "Zamisli na moment isto ovo vreme, zamisli onda iste ove ljude, zamisli i videces da sve je kao onda, jedina greska - to sam ja"
|
|
cokanovic
Super Beba

Pridružio: 30 Dec 2007
Poslao: Sub Apr 25, 2009 3:00 pm
|
Evo i mene...
Nisam bio prisutan neko vreme i sve ovo sam posmatrao samo sa strane. Red je da se i ja ukljucim u ovu fantasticnu akciju Beba! Citava ideja je sjajna i mislim da zasluzuje pohvalu celokupnog drustva. Mediji su to, po meni, nedovoljno ispratili, ali mislim da to i nije bitno toliko. Ovo bi najvise trebalo da predstavlja motiv svim mladim ljudima iz sveta muzike. Neko ipak misli na njih i spreman je da im pomogne.
Svaka cast, nisu ni Bebe svemocne, ali je ovo od njih sasvim dovoljno. Ako se u ovu akciju ukljuce i druge istance, i ako se ovakve akcije nastave i postaju tradicionalne, muzicka scena bi mogla da ozivi.
Nekome, citav ovaj poduhvat mozda izgleda bezazleno ili krajnje prolazno, ali ja znam da nije tako. Osmisliti i organizovati sve ovo, odabrati bend, pomoci im u snimanju pesme ili albuma, promovisati ih... To izgleda samo nase Bebe umeju, jer da nije tako, onda bi i drugi to radili. Gde su sada? Nek se jave? Ima tu i "vecih" imena od Beba. Oni su svoj polozaj iskoristili i koriste ga, pomalo sebicno...
Urednistvo sajta takodje zasluzuje pohvalu za ceo konkurs. Dobar posao. Nadam se da cete istrajati u tome do kraja.
U svakom slucaju, "neko" (NB, naravno )je shvatio da je pravo vreme da se ucini nesto po pitanju uzdizanja nase pop-rock-metal scene, nazovite je kako hocete, i to i RADI! Hvala im na tome! Nadam se da ce im se to isto dobro vratiti. Neka ih sreca prati! Ziveli...
p.s. Sto se tice glasanja, to je odluka urednistva sajta i postujte to! Naravno da je svima nama drago da u sto vecem broju dolazite na ovo divno mesto!  _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
|
|
cokanovic
Super Beba

Pridružio: 30 Dec 2007
Poslao: Sub Apr 25, 2009 3:27 pm
|
Od pristiglih pesama preslusao sam prvih 15 izvođača, a izdvajaju se Kvazar (ne svidja mi se sto pevaju na engl.), Aura + (zaista prijaju usima ), Gnijev Andjela (podsecaju na D. Jagode.
Ova 3 benda imaju i finu produkciju sto dosta govori i o profesionalnosti. Naravno, ne treba zanemariti ni garazni zvuk. Ali, zasad ova tri. Idemo dalje.  _________________ After silence that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
|
|
Salez
Nova Beba
Pridružio: 12 Mar 2009
Poslao: Sub Apr 25, 2009 6:40 pm
|
Da li ce u izboru 20 bendova ucestvovati i clanovi benda Neverne bebe ili oni tek odlucuju po izboru najboljih 20?
|
|
unfaithful babe
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 28 Jun 2007
Poslao: Sub Apr 25, 2009 7:57 pm
|
Salez, javno glasanje koje je na forumu je glas publike. Registrovani clanovi foruma ce izglasati pobjednika za 3. nagradu.
O prvoj i drugoj nagradi odlucuju Neverne Bebe na celu sa Milanom Djurdjevicem.
 _________________ *Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.
Ljudi se poštuju rečima, a vole ćutanjem.*
|
|