| Autor |
Poruka |
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Pon Avg 03, 2009 9:20 pm
|
Ma ok je, mala sala. Ipak si PR beba, ne sme nijedan koncert da ti izmakne i tako i treba da ostane Nadam se da ce bar jednom da se desi nas zajednicki put i popunjeni utisci.  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Pon Avg 03, 2009 10:14 pm
|
C, c, c... U sta nam se pretvori Cika Ganetova tema , debata ode na pogresan kolosek...
A u pitanju je samo jedan od koncerata i moja dobra volja koja tog dana nije bila dovoljna.
Bellina, nadam se da sam Ti u pp konacno razjasnila neke stvarcice i da vise nema ni dilema ni nesporazuma.
Mozemo da nastavimo sa komentarima foto prica ... _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Pon Avg 03, 2009 11:04 pm
|
Elem, da se vratimo u on teme, sorry za off, prelepe su devojke, a Vlajko je bas imao zanimljivu majcu  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Brankica
Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007
Poslao: Čet Avg 06, 2009 4:59 pm
|
Slike iz Zrenjanina su p r e l i j e p e!!!
Svaka čast za publiku u Beloj Crkvi. _________________ ...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Uto Avg 11, 2009 1:19 am
|
O prici iz Zrenjanina kao i o tome kako je bilo sto je odlicno ubelezeno mogu samo iskucati 
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 05 Dec 2007
Poslao: Čet Avg 13, 2009 1:07 am
|
Herceg Novi     _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Čet Avg 13, 2009 1:59 am
|
Fenomenalne slike, kao i komentari, topla atmosfera i predivan pogled na Crnogorsko primorje, taman da nahrane oci onoga ko nije bio skoro do mora...  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Brankica
Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007
Poslao: Čet Avg 13, 2009 2:07 am
|
Hoću i ja na more...hoću i na koncert.
Super slikice,po običaju. _________________ ...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Čet Avg 13, 2009 12:12 pm
|
Svi bi mi na more, pogotovo kada su bebe tamo  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Nemanja
Beba
Pridružio: 09 Feb 2008
Poslao: Čet Avg 13, 2009 2:02 pm
|
nishta ove slike ne valjaju... kakva je ono golotinja!?! sramota! i more... pih
(malko drugachiji komentar)
))))))))))
Gane, naravno da su fotke divne! 
|
|
bellina
SARADNIK

Poslao: Čet Avg 13, 2009 3:02 pm
|
Nemanja, zaaista drugaciji, neocekivani komentar...  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007
Poslao: Pet Avg 14, 2009 2:07 am
|
fotke su, kao i komentari, kao i more, kao i koncert beba, kao sto smo u ostalom vec svi navikli, ODLICHNE!! njihova vrednost je neprocenjiva  _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
|
Marko (taj_rad)
Super Beba

Pridružio: 26 Feb 2009
Poslao: Pet Avg 14, 2009 11:24 am
|
Morske slikice sa pravi odmor za oci, . Pozdrav autoru. _________________ Sve naše godine, zar da zaboravim... Sve što smo sanjali, sve su odneli...
Da l' nekad ostaneš, sama kao ja... Da l' neko zakuca, u tvojim mislima...
I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne bole me...
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Ned Avg 16, 2009 5:53 pm
|
Petrovac    _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih
nasih godina?
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Ned Avg 16, 2009 6:40 pm
|
Savrsena foto prica - koliko sjajno smisljenih detalja, uhvacenih trenutaka i propracenih ne adekvatnim nego komentarima koji su stvarno haos !
Mali Vanja, penjanje ne binu - ne mogu da verujem ... _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Poslao: Ned Avg 16, 2009 7:05 pm
|
|
|
Marko (taj_rad)
Super Beba

Pridružio: 26 Feb 2009
Poslao: Pon Avg 17, 2009 12:20 am
|
Komentari su sjajni, uvek pokrenu osmeh.
SP. Mole, bravo za majicu, . _________________ Sve naše godine, zar da zaboravim... Sve što smo sanjali, sve su odneli...
Da l' nekad ostaneš, sama kao ja... Da l' neko zakuca, u tvojim mislima...
I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne bole me...
|
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Pon Avg 17, 2009 11:31 pm
|
Naravno!!Od Vas sam ocekivala ovako dobre foto price sa odlicnim opaskama
Kada vidim Petrovac..uuuuuh,al mi se ide na more Petrovac je prelep!!! I jos tamo slusati NBebe,mogu misliti kako je to divno 
|
|
Girl Interrupted
ZASLUŽAN ČLAN

Poslao: Uto Avg 18, 2009 5:03 am
|
Idemo dalje....
Bar...    _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog?
nasih godina?
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Poslao: Uto Avg 18, 2009 5:13 am
|
♥  _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
|