Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Ostalo » Potrebna pomoć azilu

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
Autor Poruka

Budjav lebac

Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007

Poruke: 3677

Lokacija: Novi Sad


Poslao: Sre Avg 19, 2009 7:38 pm

Odgovoriti sa citatom

AZIL U BUDISAVI PRED ZATVARANJEM!
Poštovani ljubitelji životinja na Facebook-u...

Vest je užasna i poražavajuća. Azil u Budisavi zapao je u veliku krizu. Zamoljen sam od strane vlasnice i rukovodioca azila gospođe Zorice Damjanović da vas ovde o tome obavestim. Posle 5 godina mučenja bez struje jedna predivna osoba koja je već mnogo puta pomogla azil u Budisavi darovala je novac da se uvede struja. Kabel za dovod električne energije kupljen je i istovaren ispred azila. Koštao je 2500 evra! Kako nije odmah bilo novca da se ugradi morao je sačekati nova sredstva. U prostoru samog azila nije mogao da bude privremeno čuvan, jer bi ga psi izgrizli, pa je na ugradnju čekao van ograde...

Kabel vredan 2500 evra ukraden je od strane N.N. izvršioca, odvučen traktorom preko noći. Policija je izašla na uviđaj i na tome se završilo.

Problemi su toliki da ukoliko finansijski svi mi, ALI ZAISTA SVI MI sa po 100-200 dinara ne pomognemo uplatom, azil će nakon više od 5 godina postojanja i ogromnog truda i zalaganja pre svega same gospođe Zorice, ali i svih darodavaca i volontera, biti ZATVOREN. Drugim rečima zakon koji važi u državi Srbiji biće primenjen od strane nadležnih organa i više od 300 PASA BIĆE USPAVANO!

Za taj ukradeni kabel ostalo je da se uplati poslednja rata od 700 evra (oko 70 000 din). O novom u ovoj situaciji ne može ni da se razmišlja, a on je neophodan pre zime, jer još jednu zimu kao što je bila prethodna Zorica sama u godinama u kojima je, i zdravlju koje je veoma narušeno usled posla koji nije za njene godine, neće moći da izdrži. Situacija je kritična i ovo je možda i poslednji poziv u pomoć, i tako ga i shvatite.

Nakon brutalnog ubistva pasa štićenika azila od strane lokalnih lovaca za koje niko nije i neće odgovarati, nakon namernog havarisanja automobila gospođe Zorice, nakon svih užasa uključujući i ovu poslednju krađu, Zorica više nema fizičke, ali ni duhovne snage da se samostalno bori za dobrobit životinja i za savest svih normalnih ljudi i ljubitelja životinja, uhvaćena u koštac sa svim gadostima društva u kom živimo.

Ovo je dakle možda i poslednji poziv na pomoć, i ja molim zaista da se svi odazovemo, da kad sledeći put budemo plaćali račune, uplaćivali ispite,... uzmemo novčanu uputnicu, ispunimo je i uplatimo po 100-200 dinara u roku od 7-14 dana.

ŽIRO RAČUN: 160 - 312760 - 77 (Banca Intesa)
primalac: Udruženje za zaštitu životinja "Bella"
svrha: Donacija

Molim vas! Ukoliko to ne učinimo svima nama biće svih 300 života na savesti, jer mogli smo, a nismo pomogli. Samim tim i ova grupa i mnoge slične postaju besmislene.

Poziv se odnosi pre svega na ljude iz Novog Sada i okoline, a svima koji uplate a nisu iz Novog Sada još veće hvala jer svakako imate problema sa sličnim stvarima u svojoj sredini, a nas Novosađane koji punimo novosadske kafiće, trošimo po 2-3 pakla cigareta treba da je sramota što nismo u stanju da popijemo jedno piće manje i popušimo jedno paklo cigara manje mesečno.

Zahvaljujem što ste pročitali poruku i što ćete pomoći. Nakon čitanja, zadržite se još bar 2 minuta i pogledajte slike tih 300 pasa u galeriji ove grupe. Ako ne pomognemo odmah, njih više neće biti, i svi mi ćemo biti za to krivi, jer psi nisu problem Zorice Damjanović, već problem svih Novosađana, i naša briga i odgovornost. Kao i svaki večiti optimista nadam se da će ova poslednja molba biti neki novi početak.

Novi Sad 17. avgust 2009. U ime gospođe Zorice Damjanović, vlasnice i rukovodioca azila "Bella" u Budisavi

Danko Paskaljević, volonter

KONTAKT:
Zorka Damjanović
tel. 021 718 399 (Budisava)

------------------------------------------------------

ovo sam iskopirala sa facebooka i nadam se da otvaranje ove teme ne predstavlja nikakav problem hvala svima

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker