E ovo je sustina zivota na koju sam dosta zaboravio. Ovo sto sam saslusao me je toliko ocistilo da sam jednostavno bolji covek posle slusanja ove emisije.
Moj kontakt sa Milanom je uvek, ali bas uvek zajebancija i sada sam nekako zacudjen kojiko je Milan dubok i cist. Naravno da sam to znao, ali ipak je razlika prisutna. Milan: Duhovni zajebant:) - izvitite na izrazu.
Lepo je rekao, upotreba, a ne zloupotreba talenta!
Isto, kako je lepo: "...sto je covek uspesniji to treba da bude skomniji..."
Zaista je fenomen zasto tako cesto zaboravimo na vaznosti sitnica, zaboravimo da usporimo u zivotu. Guramo da zavrsimo fax, guramo da smo dobri na poslu, guramo da izdamo snimljen album... - i sve sebi tako svaramo pritisak zbog kojeg zivot prodje pored nas, a ne kroz nas.
Volimo se!!!!!!! _________________ State of no mind!
bellina
SARADNIK
Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Sub Jan 17, 2009 8:39 pm
"Bez ljubavi smo beskorisni, ma šta da radimo u životu". Slažem se sa Milanom. Ispunjenost ljubavlju je jedini način da čovek zaista bude srećan jer materijalno, dođe i prođe.
Kao i uvek, njegove reči su ostavile jak trag na mene, a onaj ko zaista zna da ga sluša i posluša njegove životne savete, zaista može postati bolji čovek. Milane LEGENDO. _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
matijas
Nova Beba
Pridružio: 31 Jul 2009
Poslao: Čet Okt 22, 2009 7:16 pm
Sorry, the file you requested is not available.
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu