Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Utisci sa koncerata » 26.01.2008. - Mladenovac - klub Atom

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
Autor Poruka

Brankica

Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007

Poruke: 1709

Lokacija: I. Sarajevo


Poslao: Sub Dec 12, 2009 12:53 am

Odgovoriti sa citatom

@ Dylan Dog


Copy from bgd...

26.01. jedan mali grad u Šumadiji i Neverne Bebe...Beše to Mladenovac. Kako je bilo lepo biti tamo...

Zamislite samo, vaš omiljeni band u gradu odakle ste otvara novu diskoteku koja viši liči na štalu, ali su ukusi različiti, nećemo sada o tome. Bitno da smo se proveli fenomenalno.

Valjda je ova pauza uticala na one najvatrenije fanove da se pojave u ogromnom broju. A sa druge strane, članovi banda se uželeli svirke ako da sada imate dve premise, konkluziju je veoma lako izvući. smile.gif

Krenulo se iz Novog Sada, put je inače bio opušten do Beograda, morali smo kuma da čekamo tamo pa je nastao mali stres. Sve se to izgladilo, guja leti auto putem, Mladenovac blizu, žene se šminkaju i pravac pelinkovac...Klub Atom. smile.gif

A tamo opekao neki minus, pomislio sam da ćemo se smrznuti kao onomad na onom splavu. Kako je vreme prolazilo, ipak se akumulirao topliji vazduh, mada je to pozitivna energija, ništa više. Trebalo bi pohvaliti DJ-a za fenomenalnu muziku pre nastupa Beba. Bo'me, i dosta smo čekali na početak svike, odlučili su da 'konačni obračun' počne u ponoć. A počeo je sa Strancem. Kad se tad nisam šlogirao, neću nikad. Bajka iz snova, iznenađenje na samom početku, in media res. Dok sam našao upaljač, prođe pesma. Pesme su se nizale, a moja lepša polovina se potrudila da nastane drugi stres u toku koncerta. Koreografija sa natpisom Hoćemo Senke je urodila plodom pa je nastalo vrištanje, znate kakve su žene. Do kraja smo se provodili odlično.

Moram pohvaliti i publiku u Mladenovcu, za razliku od prošle svirke, dosta su uznapredovali, ima tu više faktora, ali je bilo lepo čuti kako odjekuje diskoteka kada Jana ili Jelena puste publiku da peva. Treba pohvaliti i Bebe, jer su pevali na agregatu koji i nije davao baš jasne note ponekad.

A ja ću salutirati svim fanovima koji su došli iz Beograda, NIša, Novog Sada i ostalih mesta da prisustvuju ovom koncertu.
_________________
...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Brankica

Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007

Poruke: 1709

Lokacija: I. Sarajevo


Poslao: Sub Dec 12, 2009 1:02 am

Odgovoriti sa citatom

@ Nataly


Ovako to bese...
Krenuli smo u Mladenovac..Dolazimo u klub,a klub pun forumasa medju kojima je vladala totalno pozitivna energija Very Happy ..Stojimo,cekamo da pocne svirka..za divno cudo smo se bas svi druzili sto mi je jako bilo drago Smile I konacno,Bebe izlaze na binu, a Ana Frojd i ja -pravac ispred njih. Bend je na pocetku imao malo tehnickih problema ali to nije sprecilo da svirka bude odlicna.Very Happy Pocinju sa Strancem, a meni vilica dole Laughing E onda je usledio najzanimljiviji deo-dolazi nasa Dina i postrojava forumase u vrstu i daje papire na kojima pise "HOCEMO SENKE"Very Happy Prvi put kad smo podigli papire,bilo je odlicno-svi smo se pohvatali, a vec drugi put pola slova je bilo gore,pola dole , ali nema veze.Very Happy Bend nam je ispunio zelju..da ..bile su Senke Smile a forumasi-naravno-u transu. Cool
Bebe su se vracale 3-4 puta na bis,a posle koncerta je opet usledlo druzenje..tada su raspevani forumasi zapevali nasoj dragoj Milici "U Milice,u Milice,duge trepavice"Very HappyVery Happy Very Happy ...Ubrzo su pojedinci dobili mali znak paznje od Ane Frojd -Milka cokolade-koje su svi za tren smazali. Kasnije je doslo na red slikanje sa bendom,kao i (opet) sa forumasima . A onda..najtuzniji deo veceri sad polazak kuci Sad ..Sva sreca pa nismo morali da cekamo voz,nego smo se snasli za komforniji prevoz do Beograda. U kombiju je vladalo extra raspolozenje.
Cika Ganetu jedno veliko hvala na pvoj jutarnjoj kafi-mnogo mi je pomogla Cool,kao i T-bear-u jer me je otpratio do kuce..a posebno Vlajku jer me je nasmejao do suza. Jos moram da kazem da mi je jako drago sto sam upoznala Milicu,Girl i Zutu ljubicicu!Sad kad sam ih upoznala-mogu i da umrem!
Smile Smile Smile

Bilo je ludo i nezaboravno-to je bila jedna od najlepsih svirki! Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Brankica

Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007

Poruke: 1709

Lokacija: I. Sarajevo


Poslao: Sub Dec 12, 2009 1:08 am

Odgovoriti sa citatom

@ MikePortnoy034


Evo i ja sa malim zakasnjenjem da se javim i napisem par reci, o jednoj od najlepse provedenih veceri na koncertima Beba od kad sam poceo da ih slusam i odlazim na svirke. Uz prijateljski docek koji mi je Djole priredio (hvala jos jednom brate!), odlicnu svirku i fenomenalnu atmosferu, prelepe trenutke provedene u drustvu ljudi koji su mi strasno dragi (Moji kumovi Dina i Ivan, malo kumce Nataly, Tea, Djole, Srecko i jednu predobru osobu koju sam upoznao, u narodu poznatija kao Ana Frojd Smile , samo je jos Ina falila!!!)i kao vrhunac neocekivan kraj veceri ili pocetak jutra, kako hocete. Jednostavno bolje od ovoga nije moglo, bar za mene. Najzanimljiviji trenutci tokom svirke svakako "Stranac", "HOCEMO SENKE "Smile, "Senke" i u glas i grupnom "forumaskom" zagrljaju otpevana "Dvoje". Od srca i najiskrenije hvala cika Ganetu i Vlajku sto su povezli mene i Natu nazad za BG i jedno veliko hvala Randji sto je svojim pricama ucinio da mi put od Mladenovca do Beograda bude najkraci u zivotu!
_________________
...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker