Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Utisci sa koncerata » 26.12.2009. - Pančevo - Centar za kulturu

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
Autor Poruka

Brankica

Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007

Poruke: 1709

Lokacija: I. Sarajevo


Poslao: Ned Jan 03, 2010 8:59 pm

Odgovoriti sa citatom

@ bellina


Senke su zaista padale po nama sinoć. Još jedan predivan koncert u kojem je publika zaista uživala, i pokazala sjaj kojim bebe sijaju. Sa ushićenjem odlazite, čitavom dušom tamo dišete a punim srcem se vraćate, to je ono što krasi jedan koncert koji je po mom mišljenju bio jako poseban. Two thumps up

Moram pohvaliti predgrupu Auru +, zaista je reč o jednom dobrom bendu, koji ima kvaliteta, dobre pesme, preostaje im još da postepeno osvoje publiku i da se još samo malkice više užive u svoj nastup. Imala sam osećaj da su malo stegnuti, ali potpuno razumljivo s obzirom da je reč ipak o jednoj posebnoj atmosferi. Two thumps up

Elem da se vratim na bebe. Sjajan početak, Pravda, izlazak Jelene, misterija, tišina, i bljesak bliceva sa svih strana. Ovacije po izlasku i Jane a potom Dan Tvoj, Senke, jedan sličan niz pesama kao i u Novom Sadu, Godine Srama, koja je sa posebnom emocijom slušana i preživljena, potom tu je i Tužna Pesma u svom novijem ritmu koja po meni najbolje zvuči do sada, Ljubav u akustiku, Bela Kola, Daire u onoj originalnoj verziji, Gde Smo, Sve Naše Godine, Dvoje koje su u jednom kontinuitetu izvedene, solo samo klavir i J&J vokala za kraj. Zaista predivno i nešto posebno. Dva sata svirke i svi su ostali bez daha, publika fenomenalna, raznolikost generacija, počev od klinaca do starijih
slušalaca. Bebe su zaista napravile atmosferu, jer naravno nisu mogli svi izdržati da sedeći dočekaju kraj, nego se digli na noge, neki se čak i sklonili na stranu da ne uznemiravaju druge, i krenula je đuska na nekim pesmama. Dakle zaista je bio lep osećaj biti u toj čaroliji i biti deo još jedne muzičke priče u kojoj su bebe blistale.

Moram pohvaliti stajling devojaka, zaista su bile prelepe, kao i Kebca koji je imao fenomenalan solo nastup, nažalost meni je bio zaklonjen Milanovim klavijaturama pošto sam sedela sa strane ali taj ritam, tajk način kako je sa publikom komunicirao i kako ih je digao na noge, zaista je fenomenalan. Two thumps up O Milanovim, Ranđinim i Vlajkovim "specijalitetima" mislim da i ne moram posebno da pričam, zaista se videlo da sviraju celim svojim srcem, celim svojim bićem. Guitar Two thumps up

Toliko za sada drugari od mene, slede u narednom javljanju slike i video snimci, da se malo dočara ta atmosfera, da ne ostanu samo reči nego da i vi poletite sa nama koji smo prisustvovali koncertu u jednu predivnu čaroliju.Whistlehy
_________________
...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Brankica

Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007

Poruke: 1709

Lokacija: I. Sarajevo


Poslao: Ned Jan 03, 2010 9:02 pm

Odgovoriti sa citatom

@ Hilary


Po onoj staroj - kad sve krene naopako, ispadne najbolje moguce.
Kroz guzvu koja polako cini da pocinjem da opasno ne volim svoj rodni grad jedva stigoh do mesta gde je trebalo da pokupim Bellinu i Mikija Mausa. Pocrkase i jos neki osiguraci usput ali svejedno, stigosmo do Panceva, grada koji je pun prijatelja Nevernih beba i koji su kasnije na bini takodje dobili zasluzene aplauze. (A, da, i ukocila sam se, pored ostalog).
Tonska proba je kasnila i to prilicno a bilo je bugova u komunikaciji (za sta je greska dobrim delom moja) i postojala je opravdana mogucnost da se kola slome na predgrupi koja ce ne samo zbog toga dobiti pocasno mesto u mom postu.

Aura +.
Bend o kome cete sigurno cuti jos mnogo. Slusajuci ih juce na bini nakon agonije oko tonske probe imala sam utisak da prisustvujem, sportski receno, treningu neke vrhunske ekipe koja bez tehnickih mogucnosti da se pripremi treba da odigra utakmicu zivota. Tako je i bilo! Ovi momci i devojke sasvim sigurno su izabrali tezi put - resili su da se za svoje mesto pod suncem bore svirajuci muziku koju vole i koju osecaju. Taj put je, kako rekoh, sigurno tezi od onih koji bi na scenu po svaku cenu ali koji ce se, nadam se, i njima isplatiti u smislu ostvarenja snova, bas kao i bendu koji ih je pozvao za svoje goste juce i pohvalio takodje sa razlogom. Budite ubedjeni da Milan nece olako tek tako za nekoga reci da zvuci - odlicno. Sjajna je pesma "Stvarno nije bluz", imaju jako dobrog gitaristu, skroz je interesantna kombinacija sa violinom i vokalom, pevac ima jako lepu i umirujucu boju glasa. Sve u svemu, ovakve bendove bih volela da slusam, i na koncertima i kada biram muziku za slusanje. Potencijal sa velikim "P". Bravo za njih!

Koncert Beba bio je, bar meni, deset puta lepsi nego novosadski. A novosadski je bio - znate kakav.
Svima je krenulo sve.
Raspolozenje vrhunsko, bas im se sviralo, publika je prihvatila izazov. Bilo je velicanstvenih momenata. Ja nisam bas toliki fan "Senki", u svakoj varijanti cvetam vise kada cujem "Boju srece" ali znam da ima fanova koji obozavaju tu pesmu i pozdravljam povratak na repertoar. Ne znam, kad cujem "Dan tvoj" sa onoliko emocija kao sinoc sve posle moze da mi se desi a i ne mora. Naravno, ne skodi Wink .
Randja je odvalio nekoliko sola, bilo je bas onako kao kada se vidi da uziva do koske, najjaci (po meni) cu postaviti sutra, a Kebac podigao na noge apsolutno sve u sali.
Maxi i Boka su bili pravo drustvo za pravljenje atmosfere (cudno drustvo, sa jednim ukocenim fanom koji djipa bez obzira na svoj cudan polozaj Mr. Green ), hvala im od srca. Kasnije nam se pridruzila i Katarina i htela bih da iskoristim priliku samo da Vas nesto zamolim.
Probajte da ubuduce dolazite na koncert makar malo ranije ukoliko rezervisete karte preko nas. Sinoc je vec Aura+ odradila svoj sjajni nastup a Bebe uveliko pocele... Katarina je jos uvek stajala na blagajni cekajuci da Vas ispostuje. U ime sajta, u ime benda. Postujmo i mi to, nije toliko tesko, sigurna sam Wink .

Veliko hvala svima Pancevcima i Pancevu, vidimo se i sledece godine sa novim albumom i ponovo, sigurna sam, predivnom atmosferom.
_________________
...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker