Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Novosti » N' bebe - gosti na privatnoj večeri "Parnog valjka"

Odgovori na poruku
Autor Poruka

Marijana R

PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008

Poruke: 2528

Lokacija: Kuća za spas


Poslao: Sub Sep 25, 2010 12:32 am

Odgovoriti sa citatom

Clanak iz danasnjih dnevnih novina "Press"

Kafanski samit muzičkog vrha

Aki i Hus iz „Parnog valjka" upriličili susret sa Đuletom iz „Van Goga", Vladom Georgievim, Kikijem Lesendrićem...

Hus, Đule, Aki i Milan

User posted image
Veselje do duboko u noć... Hus, Đule, Aki i Milan

Članovi hrvatskog rok benda „Parni valjak", koji su stigli u Beograd kako bi najavili koncert 16. oktobra, upriličili su večeru za svoje muzičke kolege i osvežili sećanja na prestonicu Srbije. Ekipa Pressa uslikala je ovu malu ali odabranu ekipu kako u restoranu „Franš" uživa uz pokoju čašicu sa frontmenom grupe „Van Gog", članovima grupe „Neverne bebe", Vladom Georgievim, Kikijem Lesendrićem...

Aki Rahimovski

Na put ka Beogradu članove grupe „Parni valjak" nije naveo samo koncert u „Beogradskoj areni" za koji su karte skoro rasprodate, već i susret sa starim prijateljima i saradnicima. Iako im je medijska prezentacija nametnula jak tempo, pevač Aki Rahimovski kaže da se trudi da vidi njemu drage ljude.

User posted image

Veče puno nostalgije

- Za moju ekipu organizatora kažem da su „goniči robova" jer su mi nametnuli tempo slikanja, intervjua i gostovanja koji jedva izdržavam. Ustanem u šest ujutru, a dan mi se završi tek pred zoru sledećeg jutra. Nisam stigao da obiđem Beograd jer ipak je ovo radna poseta, ali ne mogu otići a da ne vidim meni drage ljude - rekao je Aki.

Ekipa Pressa iznenadila je članove grupe „Parni valjak" u restoranu „Franš", u kom su uživali sa nekima od poznatih imena naše muzičke scene. Najraspoloženiji među njima bio je kao i uvek Đule, frontmen grupe „Van Gog", koga Aki smatra naslednikom rokenrola na ovim prostorima. Među dragim prijateljima našli su se i članovi grupe „Neverne bebe" sa kojima je hrvatski rok bend svojevremeno snimio pesmu. Uz čašicu više možda se rodila i neka nova ideja buduće saradnje. Dobro raspoloženje podgrejao je i pevač Kiki Lesendrić, kojeg takođe očekuje muzički spektakl u „Areni" 2. oktobra. Rokenrol je bio tema koja je spojila frontmene i članove ovih grupa kojima se nešto kasnije pridružio i Vlado Georgiev. Emocije, nostalgija i ljubav prema muzici spojili su ovu malu družinu koja je u posebnoj sali restorana „Franš" uživala do kasno u noć. Iz opravdanih razloga ovoj večeri rokera nije uspeo da se pridruži Bajaga jer je bio van Beograda.

Ostavili srce u Beogradu

Aki se na trenutak prisetio i kafana koje je posećivao u srpskoj prestonici pre dvadesetak godina.

- Svojevremeno smo imali stalnu maršrutu. Znalo se, da ako smo bili na Košutnjaku gde se snimala emisija „Hit meseca", sledeća stanica nam je bilo svraćanje kod Ace u „Devetku" na dimljenu vešalicu i šopsku salatu. Posle bismo se spustili do hotela da se odmorimo pa na večeru u Paviljon „Cvijeta Zuzorić". Punih stomaka odlazili smo u tadašnje diskoteke „Zu" ili „Nana", ali se noć uvek završavala u „Dugi" kod Lane Perovića. Dosta toga nosim iz Beograda, ipak smo mi deo života proveli ovde. Narednih dana ću se sresti sa prijateljima od Banovog brda, Šumatovca, do Dorćola... jako se radujem tome, zato što je prošlo dosta vremena - ističe Aki.

„Parni valjak" i njihovi gosti

User posted image
Zdravica veselog društva... „Parni valjak" i njihovi gosti

Ni vođa grupe Husein Hasanefendić ne krije emocije i veliki zadatak koji ga očekuje pred beogradskom publikom.

- Beograd je u međuvremenu postao evropski grad i spremni smo produkcijski da odgovorimo svim zahtevima na koje je ova publika navikla, ali nam je mnogo bitniji onaj drugi aspekt, a to je im damo muzičku noć kakvu od nas očekuju - kaže Hus.

B. RADULOVIĆ
_________________
" ... zivot bez Tebe ... si TI ... "

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Srdjan

Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006

Poruke: 2497

Lokacija: Beograd


Poslao: Sub Sep 25, 2010 1:50 am

Odgovoriti sa citatom

ovo je sjajno, samo me nerviraju novinarske greske. Neverne Bebe su uradile duet sa Akijem , na njegovom solo albumu a ne sa Valjkom...ali ja se iskreno nadam da bi u buducnosti moglo doci i do saradnje bas sa Valjkom...iskreno, jedva cekam koncert na kome ce se u areni predstaviti jedan od najboljih (ako ne i najbolji) rock bend sa ovih prostora. iskompleksirane komentare na presovom sajtu necu pominjati osim da podsetim onog sto je ulogovan kao dzoni stulic , na cinjenicu da je doticni 1977 bio izbacen iz Parnog Valjka jer nije znao da svira...toliko
_________________
NEVERNE BEBE I 1994

1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

abela

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 15 Feb 2007

Poruke: 4737

Lokacija: Sarajevo


Poslao: Ned Sep 26, 2010 10:23 pm

Odgovoriti sa citatom

Bas lijepa vijest. Drago mi je Very Happy
_________________
Ajde pokazi mi noc... Mjesto gdje krije se ljubav neopjevana nikada...

www.neverne-bebe.com

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker