Autor |
Poruka |
magnolija
Nova Beba
Pridružio: 13 Dec 2008
Poslao: Sub Dec 13, 2008 6:08 pm
|
jel zna neko da li su NB mozda snimile nove pesme,nedavno je bio koncert u panchewu,i prwe dwe pesme mislim da su bile nowe??
|
|
Catrin
Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Sub Dec 13, 2008 6:09 pm
|
Hehe, koncert u Pancevu je bio juce. Bila je samo jedna nova pesma, koja ce se naci na sledecem albumu ali nije jos snimljena.
|
|
Makica Lujkicao34
Nova Beba
Pridružio: 27 Jan 2009
Poslao: Čet Jan 29, 2009 12:42 am
|
Jedva cekam da cujem njihove nove pesme!!!!!
I ne sumnjam da ce biti dobre!!!!!!!
A dotle cemo slusati stare prepoznatljive hitove!!! 
|
|
Budjav lebac
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007
Poslao: Pet Apr 08, 2011 8:16 pm
|
ne znam de ovo da pitam pa ajd ovde.. jel ima neki pristojan snimak pesme Dan Tvoj??
iz neke tv emisije nesto? ovi sa koncerata su prepuni shumova galame "kamermana" koji pevaju i ne cuje se nista lepo.. _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
|
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Sub Apr 09, 2011 1:28 am
|
NE, za sada...
Jos malo pa ces tu pesmu moci da cujes u studijskoj varijanti a onda ces sasvim sigurno nacisto ostati bez daha...
Bice tu i jedno spektakularno iznenadjenje ali.... Jasno je da jos uvek ne mogu o tome posto onda iznenadjenje ne bi bilo iznenadjenje - jel tako .
Veruj mi da i ja jedva cekam, ja sam se u ovu pesmu zaljubila i potpuno emotivno pala na prvo slusanje i pored svih novih lepih pesama koje ce se dogoditi za nju cu biti nekako posesivno pa pomalo i opsesivno vezana.
 _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Srdjan
Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006
Poslao: Sub Apr 09, 2011 11:48 am
|
to je cista progressive rock pesma, danas stvarno treba imati onu stvar i objaviti takvu pesmu u srbiji. _________________ NEVERNE BEBE I 1994
1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA
|
|
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Sub Apr 09, 2011 5:20 pm
|
Srdjan ::to je cista progressive rock pesma, danas stvarno treba imati onu stvar i objaviti takvu pesmu u srbiji.
 _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|