Sada je Pet Okt 04, 2024 11:24 am :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Autor
Poruka
bolesnik
Beba
Pridružio: 10 Jun 2011
Poslao: Uto Feb 07, 2012 11:30 pm
Da li je muzika za pjesmu "Sad sam stranac" istovijetna muzici za pjesmu "The Maker" (Daniel Lanois)?
Jasno mi je da su aranžmani različiti, ali čini mi se da je melodija ista za obje pjesme.
Isprva, mislio sam da je prosto riječ o sugestiji prvog stiha, koji je istoznačan u objema pjesmama, ali sam, kasnije, pokušao da se isključim iz značenja i slušam samo muziku i - rekao bih da je to jedna pjesma sa dva različita teksta i dva različita aranžmana od dva različita muzičara.
Volio bih da neko razobliči moju zabludu.
Izvinjavam se ako je pitanje neumjesno. Moderator neka procijeni i, po potrebi, interveniše. _________________ Oнe, кojи сaњajу будни, чeстo исмиjaвajу oни, кojи спaвajу будни.
koliko ja znam u pitanju je oficijelna (legalna) obrada. ako si slusao verziju pesme stranac sa best off izdanja, onda su aranzmani poprilicno razliciti ali originalni stranac sa albuma neverne bebe II je isti kao the maker.
1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA
Marijana R
PR menadžer
Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Sub Feb 11, 2012 4:35 pm
, hvala Srki, covek se na tebe zaista moze uvek osloniti. Ozbiljno to mislim . _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu