Brankica
Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007
Poslao: Sub Maj 05, 2012 1:25 am
|
Danas smo srećni s razlogom...danas želimo napisati najljepšu rođendansku čestitku, jednako lijepu i posebnu kao što je posebna osoba kojoj je namijenjena.
Ona je naše sunce, naš osmijeh, naš ponos...naša Jelena.
Ne postoje riječi kojima bi opisali njenu ljepotu, nježnu dušu, čisto srce, iskrenost, skromnost i radost kojom zrači cijelo njeno biće.Ne postoji nijedno hvala toliko jako da opiše koliko nam znači, koliko nas čini srećnima, koliko naše dane boji nekim lijepim bojama, i koliko radosti unosi u naše živote.
Beskrajno smo ponosni na nju, ponosni na sebe što je imamo, prvenstveno za prijatelja, a onda i kao Nevernu Bebu.
Draga Jelena, želimo da Ti ovaj rođendan donese sreću i zadovoljstva koja nisi doživjela nikada prije, da Te prate zdravlje,ljubav, dobri prijatelji, uspijeh i radost.Zamisli neke lijepe želje, slijedi svoje snove bez obzira koliko daleko bili ili koliko teško je stići do njih.I zapamti da ćemo mi uvijek biti tu....vole Te Tvoje Neverne Bebe.
MILAN, RANĐA, VLAJKO, KEBAC,TIJANA, ANDREJA, i
uredništvo sajta www.neverne-bebe.com
 _________________ ...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..
|
Budjav lebac
Super Beba

Pridružio: 30 Apr 2007
Poslao: Sub Maj 05, 2012 4:53 am
|
srecan rodjendan  _________________ ...i need to be silenced in silence where i hide my fear...
|
serbian song q.ksen
Nova Beba
Pridružio: 03 Maj 2012
Poslao: Sub Maj 05, 2012 12:31 pm
|
Uz puno licnih boja,slikaj ovaj svet.Srecan rodjendan, Jelena  _________________ " Od istoka u nama - do nemira..sve sto je negde ostalo - sacuvaj za mene. "
|
BoB
Starija Beba

Pridružio: 23 Nov 2009
Poslao: Sub Maj 05, 2012 10:01 pm
|
Srecan rodjendan, sve najbolje!!!  _________________ "...na putu do sna, moja dunjo mirisna..."
|
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Ned Maj 06, 2012 1:22 pm
|
Jeco, srećan rođendan, ostani nam i dalje ovako blistava, sjajna i draga. Sve najlepše....  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
Peca
Slučajni prolaznik

Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Ned Maj 06, 2012 5:39 pm
|
Srecan rodjendan Jeco  _________________ "Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, biće tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom."
(A.S.)
|
Tea
Super Beba

Pridružio: 03 Apr 2007
Poslao: Ned Maj 06, 2012 11:50 pm
|
Sve najlepse od srca Srecan rodjendan!!  _________________ sve sto mogu reci stane u dve reci..
|