Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Novosti » "ZA TVOJE OČI" - making of !

Odgovori na poruku
Autor Poruka

Marijana R

PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008

Poruke: 2528

Lokacija: Kuća za spas


Poslao: Sub Jun 30, 2012 11:04 pm

Odgovoriti sa citatom

Dragi naši prijatelji, ako se po jutru dan poznaje, kako bi rekli naši stari, sve naše želje da Vam na što lepši način i vizuelno presemo emociju pesme "Za tvoj oči" - polako dobijaju odgovor u najpozitivnijem smislu. Broj pregleda na Youtube, komentari... Sve nam to jako mnogo znači.

Red je da Vam ispričamo i priču o tome kako je spot nastao i ko je sve zaslužan što sada na ovom linku vidimo ono što vidimo

http://www.youtube.com/watch?v=VsKBYftei7c

Jedan deo ekipe stigao je u Kraljevo dan ranije kako bi se sve što je bend zamislio i zacrtao pripremilo na nabolji mogući način. Inače, na pripremi ovog spota i razradi svakog detalja radilo se intenzivno više od mesec dana.
Stacionirali smo se nekih dvadesetak kilometara od Kraljeva u bajkovitom ambijentu koji je osim očaravajuće lepote imao i još jedan bitan kvalitet – mobilni telefoni su bez dometa a internet možete da dobacite ako prošetate desetak kilometara. Dakle, pravi pravcati raj na zemlji!
Odradili smo lokalitete i čekali ostatak tima da nam se pridruži.
Ekipa je polako na dan snimanja počela da pristiže…

Milan, Jelena,Tijana, Vanna i Vedad (kamera i režija) su već bili tu kada su nam se pridružili Jelena Gaćeša (šminka) i Aksentije Tošić (frizura), provereni tim sa snimanja “Kuće za spas”. Stiže i ekipa sa trenutno najprestižnijom opremom za snimanje spotova (Red Epic kamera), naši prijatelji iz Vinarije ČOKA su već doneli sve što treba uz moralnu podršku, TIME OUT i Katarina su poslali garderobu za muški deo tima… Posebnu zahvalnost dugujemo Leili Ennettah iz FASHION VICTIM koja je osmislila i realizovala garderobu za Jelenu I Tijanu. Naravno, sve ne bi bilo kako jeste da nije bilo naših divnih domaćina ♥!

Dok se već snimaju prve scene sa Jelenom stižu i naši dragi prijatelji iz Gornjeg Milanovca Petar, Dušan i Ivan sa svojom ljutom mašinom Wrangler u koju će se kasnije “useliti” citav muški tim benda. Uz nas je i ekipa fotografa iz Kraljeva (Marina, Vladan, Vlado i Marko) koji će svojim objektivima ovekovečiti ovaj set. Stiže i ostatak benda iz Beograda i Valjeva…

Snimali smo najpre Jelenu u predivnom enterijeru, pa Tijanu na terasi, zatim njih dve zajedno… Plan je bio striktan i poštovao se, na sreću, ako uzmemo u obzir da ovakva snimanja po pravilu nikada baš ne idu glatko. Fotografi su radili photo session sa Vannom, Milanom i vinom koji će nam trebati za press kampanju a onda se ekipa sa dzipom uputila na druge lokalitete i na snimanje scena sa bendom koji “dolazi na party”.

Vannu na visokim štiklama smo propisno namučili na strmom “vrhu sveta”, ka Goču, i njene scene snimili baš na zalasku sunca - sve je podnela junački. Nekako smo i Milana naterali da se popne do vrha Razz. Uz još nekoliko scena sa bendom kada smo Vlajka bezuspešno terali da iskoči iz džipa, vratili smo se u našu bazu gde je Jelena već bila spremna za nadrealno umivanje u potoku. Mali brejk i onda party pod svetlima baklji – bilo je uzivanje gledati i bend i Vannu kako nose energiju ove pesme… Još nekoliko tejkova same Vanne kraj bazena a onda do kasno u noć najzahtevniji deo – Tijanine scene u bazenu.

Na sledecem linku možete videti malu foto retrospektivu ovog pisanija a budući da su naši vredni fotografi kojima od srca zahvaljujemo zabeležili sve bitne detalje, stalno ćemo osvežavati temu novim fotografijama.
Verujemo da ćete uživati! Očekujemo Vaše komentare i ovde...

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151002816237402.450968.17588602401&type=1
_________________
" ... zivot bez Tebe ... si TI ... "

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Marijana R

PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008

Poruke: 2528

Lokacija: Kuća za spas


Poslao: Ned Jul 01, 2012 5:09 pm

Odgovoriti sa citatom

Kao što smo Vam obećalii, svakog dana ćete imati novi update i biti u prilici da sa nama zavirite iza objektiva snimanja spota...

Krećemo sa Jelenom od prvih scena u spotu... UŽIVAJTE!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151004340612402.451159.17588602401&type=1
_________________
" ... zivot bez Tebe ... si TI ... "

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

bellina

SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008

Poruke: 1309

Lokacija: Beograd


Poslao: Pon Jul 02, 2012 12:26 pm

Odgovoriti sa citatom

wooooow ovo je prelepo, skroz profi... Two thumps up Two thumps up Two thumps up
_________________
Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Marijana R

PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008

Poruke: 2528

Lokacija: Kuća za spas


Poslao: Ned Jul 08, 2012 8:23 pm

Odgovoriti sa citatom

Idemo dalje, uživajte : Very Happy Punk

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151021620367402.453005.17588602401&type=1
_________________
" ... zivot bez Tebe ... si TI ... "

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker