Sada je Pon Okt 07, 2024 1:22 pm :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Autor
Poruka
*Milos*
Nova Beba
Pridružio: 28 Sep 2009
Poslao: Uto Okt 09, 2012 11:56 pm
Hteo sam jednu molbu, najpre moderatorima ili ako neko drugi može da pomogne. Da li nekako mogu doći do potpisanog poslednjeg albuma benda?
Jednom sam i sam došao do potpisa ali to je bilo davne 2004. kada su Bebe skoro svako veče svirale u tada Kairosu u Budvi, ali sada nemam drugi način osim da se obratim forumu. Disk imam a ukoliko bi moglo nešto da se uradi, o detaljima se možemo dogovoriti i preko PM.
Radi se o poklonu namenjenom osobi koja je dobila i potpise iz pomenute godine, pa nije na odmet da se malo osveže sećanja.
Unapred hvala i veliki pozdrav svima!!!
Miloš _________________ Uzmi boje, nije važno da l' su moje, ili tvoje......
*Milos*
Nova Beba
Poslao: Sre Okt 17, 2012 10:37 pm
Niko od moderatora da odgovori?
Hvala u svakom slučaju. _________________ Uzmi boje, nije važno da l' su moje, ili tvoje......
Brankica
Super Moderator
Pridružio: 02 Sep 2007
Poslao: Čet Okt 18, 2012 5:16 pm
Miloše, samo malo strpljenja.
Kontaktiraćemo nekoga iz benda, pa ćemo ti javiti šta možemo učiniti.
Svako dobro. _________________ ...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..
*Milos*
Nova Beba
Poslao: Čet Okt 18, 2012 10:02 pm
Eeee super, ako postoji neka mogućnost, tu sam. Inače BG je u pitanju, zaboravio da napomenem.
Svako dobro. _________________ Uzmi boje, nije važno da l' su moje, ili tvoje......
Strana 1 od 1
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu