Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Za početnike » adidas Dame sale 2018

Odgovori na poruku
Autor Poruka

qazwerww

Nova Beba

Pridružio: 13 Jan 2018

Poruke: 2


Poslao: Sub Jan 13, 2018 8:28 am

Odgovoriti sa citatom

User posted image

Adidas Seeley adidas Sko Sko tager adidas Gazelle lavprægede udseende og tilføjer præstationsfunktioner kun til skatere. De glatte, men robuste øvre står op for at misbruge, og en gummi ydersål giver dig stor styring af styringen.

Adidas Seeley adidas Mænd Sko er en anden sko, der er taget fra Adidas hvelv, der skal tilpasses til skateboarding. Den originale Seeley var en håndboldsko. Ligesom skøjteløb kræver håndbold hurtige fødder, lateral side til side støtte og en flad, grippy sål. Håndbold ligner meget på en tennissko på denne måde - i modsætning til en træner eller en løbesko, er tennis- og racquetballsko såler flade til maksimal fodkontakt og ankelstøtte. Med dette i tankerne er det ikke nogen overraskelse, at Seeley overgik så godt ind i skøjteløb som andre adidas-klassikere og adidas Originals som Adidas Matchcourts, Stan Smith Shoes og Adidas Superstar Shoes. En anden Adidas håndboldsko, der er kommet ind i skøjteløb, er adidas spezial, der tjente som et af de tre sko, der inspirerede den originale Adidas Busenitz sko. Den Seeley skate sko leverer holdbarhed, boardfeel og stil alt til en konkurrencedygtig pris og kommer i en række farveveje.

Hvis du er på adidas Dame sale 2018 jagt efter afslappet sko med tre striber og konstruktion af høj kvalitet, har du fundet den rigtige sneaker. Adidas Seeley White / Black er en slidstærkt alt-lærredsko, der har en lavprofileret øvre og en vulkaniseret gummi ydersål til ydeevne. Klædt i en dominerende hvid palette, er de ting, der taler højest inden for designet, de måder, hvorpå ruskind, lærred og syntetisk nubuck er implementeret. Alt i alt er Seeley en slidstærk og klassisk stilsko, der er nem at bære.


Sammenlægning af en skate Adidas Seeley Sølv sko med en dæksko resulterede i Seeley Boat; en afslappet, instant classic, der kunne bæres på begge dæk. Deres seneste inkarnation til vores Select Collection kanaliserer 1970's kystskøjtscene med en sæsonbestemt sæson præget suedes. Seeley Boat har en mere præmiefuld stemning på toppen af ​​en klar tykkelse af ydersålen. inkorporering metal trefoil branding på tungen sammen med en læder blonde. Ekstra polstring rundt om hælen samt en forstærket ruskind på tværs af tåboksen giver både ekstra beskyttelse og komfort.

http://www.nyhedersko.com/

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker