Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » 14.11.08. - Užice - kl. 208 i 15.11.08.- N. Varoš - Blue Bar

Odgovori na poruku
Autor Poruka

mirex0_0

Nova Beba

Pridružio: 14 Nov 2008

Poruke: 2


Poslao: Pet Nov 14, 2008 8:13 pm

Odgovoriti sa citatom

Imali li neko informaciju o ceni karte, zaista bi mi koristio odgovor sto pre, da znam mogu li ici???

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

neverna_beba

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 03 Mar 2007

Poruke: 1660

Lokacija: NS


Poslao: Pet Nov 14, 2008 8:55 pm

Odgovoriti sa citatom

Cena karte je 300 dinara!
Svima koji idu zelim lep provod, uzivajte Punk
_________________
"Mi gorimo u plamenu - ljubavi..."

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora

love 27

Napredna Beba

Pridružio: 13 Sep 2008

Poruke: 308

Lokacija: Bac


Poslao: Pet Nov 14, 2008 9:19 pm

Odgovoriti sa citatom

takodje,lep provod... Two thumps up
_________________
pogledaj u nebo,iznad oblaka,to sto tamo vidis,to smo ti i ja.....

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora

Marijana R

PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008

Poruke: 2528

Lokacija: Kuća za spas


Poslao: Sre Nov 19, 2008 1:01 am

Odgovoriti sa citatom

Mislila sam da ce Hattori Hanzo da ostavi neki komentar jer je ipak "njegova teritorija".Jednim delom doduse i moja jer sam valjda pola svog zivota provela u Uzicu i na Zlatiboru.
Nije ni cudo sto je Cika Gane, kako lepo rece "zinuo" kada me je video (za njegovu uslikanu facu cete ostati uskraceni jer sam slucajno pobrisala fotku ). Iskoristila sam porodicnu obavezu da ispratim i ovaj koncert Beba i ono sto mi je bilo najneobicnije u celoj prici je to sto - nije bilo forumasa...A navikla na njih ...
Svejedno, bila sam u drustvu svoje brace koji takodje jako vole da slusaju Bebe i jedva su cekali da stignu u Uzice ponovo.
Da su Uzicani zeljni ovakvih koncerata i da Bebe uvek rado slusaju potvrdilo se od samog pocetka, "Klub 208" ispunio se dobrom atmosferom sto uostalom mozete da vidite i po samim fotografijama Two thumps up . Repertoar je bio standardan, bez nekih vecih iznenadjenja. Meni licno najvise je "leglo" izvodjenje "Ko zna" i "Gotovo" sa fenomenalnim Milanovim uvodom, bas onako energicnim,do daske. Uzicka publika pevala je uglas sa Bebama posebno srdacno pozdravivsi Janu sa kojom se prosli put nisu druzili, ali sada jesu i to na veliko zadovoljstvo .Odlican, lep prostor, solidno ozvucenje, raspolozena publika,sve u svemu mislim da je vece bilo izuzetno lepo i da ce se pamtiti.

**********

Putem na cijoj su se sredini otprilike pre mnogo godina prvi put sreli moji otac i majka, Neverne Bebe stigle su sutradan do Nove Varosi. Jako me je zanimalo kako ce kraj koji je nekako godinama "na margini" reagovati na muziku benda koji nas okuplja gde god da se nadje i siri poruku ljubavi...Moram da priznam da sam,a da se Novovarosani ne naljute - bila i pomalo skepticna.
Moja skepsa trajala je tek toliko dok se dlanovi nisu zagrejali. Krenulo se sa " 1000 godina" pa dalje "Balkan juzno od srece","Boje duge","Dabogda lazem" i specijalno,"Na putu za nju"...a publika u koju sam savim neopravdano pomalo sumnjala - znala je apsolutno sve tekstove od reci do reci! U tome je prednjacila grupa devojaka koja je stajala ispred same bine,tik ispred Jane i Jelene. Devojke su,kasnije smo culi,clanice nekog hora i pevale su sa njima dvema savrseno precizno,jasno,fenomenalno!Verujem da cete ih videti u foto prici.Bilo ih je stvarno uzivanje gledati i slusati.Desno od njih,dva momka i devojka u ludom plesu...Za stolom iza mene bracni par od pedesetak godina,uzivaju u muziciranju.Neverovatan kolaz ljudi sa osmesima na licima - odusevila sam se.Zaista sjajna atmosfera i cini mi se,jasnija razmena energije sa publikom nego u Uzicu!
"Jos,jos,jos..." bile su njihove zelje koje je bend uslisio i nakon dva bisa i posle vise od dva sata polako krenuo u noc,istim putem nazad,do Zlatiborskih prostranstava,delom pod maglom...
_________________
" ... zivot bez Tebe ... si TI ... "

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Hattori_Hanzo

Beba

Pridružio: 17 Mar 2007

Poruke: 35

Lokacija: Užice


Poslao: Sre Nov 19, 2008 1:27 pm

Odgovoriti sa citatom

Hilary ::

Mislila sam da ce Hattori Hanzo da ostavi neki komentar jer je ipak "njegova teritorija"

Jaoj kakvo je ovo prozivanje Smile

To je zato što sam posle onakvog koncerta ostao bez teksta
E sad ozbiljno, ovaj koncert je za mene bio pun iznenađjenja. Prvo, Bebe posle (relativno) kratkog vremena ponovo u Užicu. Drugo, veoma sam se iznenadio kada sam čuo Ranđu kako svira električnu gitaru iako je na naslovnoj strani najavljeno da će ovaj koncert biti u okviru akustične turneje, a da izneneađenje bude još veće koncert je počeo pesmom Lica jednom od mojih omiljenih pesama koju pre toga nisam čuo uživo. Sa Bebama iznenađenjima nikad kraja: U Beznađu, Gde Smo pa stare verzije Ljubav i Daire i fenomenalna Ko Zna. Sve ostale pesme besprekorno izvedene, solaže svih članova benda, Jelena i Jana prelepe kao i uvek, a o glasovima i da ne pričam, stvarno nemam ni jednu zamerku na koncert.
Sledeći dan sam rano otišao za Čačak, vratio se tek sinoć i misleći da je kasno za komentare samo postavio slike (slika govori više od hiljadu reči )
Snimio sam gotovo celu pesmu "Lica", pa ću je postaviti čim se dokopam bržeg interneta. Verzija je kao sa RTS-a gde Milan peva "Na putu ka Bogu
između zavisti i mržnje... ", a Jana se uključuje pred kraj, jednostavno savršeno Two thumps up .

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker