Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » 27.11.2009. - Novi Sad - Srpsko Narodno Pozorište
Strana 1 od 14
Idi na stranu 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Sledeci
Autor | Poruka |
---|---|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7552 Lokacija: Beograd Poslao: Sre Nov 11, 2009 8:31 pm |
Kao sto ste mogli da procitate na naslovnoj strani http://www.neverne-bebe.com/news.php?id=124 , nadamo se sjajnom koncertu i velikom okupljanju u Novom Sadu gde se tradicionalno svi dobro provedu .
Citat:Evo informacije koju cekate.
Moram jos jednom za svaki slucaj da naglasim da organizacija koncerta nije u rukama naseg menadzmenta... Kao sto ste procitali na naslovnoj strani (a i Kokica Vam je dala info sa "mesta zlocina" tj. sa saltera ), cene karata za ovaj koncert su: - 1200,00 (balkon) - 1400,00 (srednji parter) - 1600,00 (prvi parter) Zahvaljujuci Milanovom i Vlajkovom trudu i zalaganju, uspeli smo da sa "Harmony music & production" obezbedimo karte za srednji parter (dobra mesta) samo za clanove foruma po jedinstvenoj povlascenoj ceni od 1000,00. Za sada ova informacija kako biste mogli da planirate svoju finansijsku konstrukciju a u ponedeljak cemo objaviti i sistem prijava za rezervacije koji ce biti drugaciji i atipican, u prvom redu zbog toga sto zelimo da izbegnemo da ljudi rezervisu karte a ne pojave se. Dakle, ono sto je bitno za sada: - cena karte za sve registrovane clanove foruma = 1000,00 (za srednji parter - dobra mesta) - mozete rezervisati neogranicen broj karata ali je uslov da rezervaciju (i kasnije placanje) izvrsite kao registrovani clan foruma - racunajte sa tim da cete novac za kartu morati da imate minimum tri dana pred koncert kako ne bismo ostali duzni karte ljudima koji zaista zele da dodju. Razmislite dobro jer je navala vec pocela, pandemija jenjava, dakle, nemojte da se desi da i pored velikog broja mesta koji ima SNP ostanete bez svoje karte po povlascenoj ceni! Ima sasvim dovoljno vremena da se svi zajedno organizujemo. Sve informacije mozete dobiti i od Catrin na pp, razume se a i ovde Vam stojimo na raspolaganju. Citat:Ok, drugari.
Da konkretizujemo stvari polako, ima jos vremena ali je mnogo bolje za sve da obavimo ranije ono sto bi trebalo. Procedura je sledeca: - nevezano za Besketov spisak se prijavljujete na istoj ovoj temi za rezervaciju karte od 1000,00 - Catrin na pp saljete svoje podatke (ime, prezime, broj LK) - MOZETE SE PRIJAVITI NAJKASNIJE DO SREDE, 25.11.2009. godine a najbolje bi bilo da ako sigurno kupujete kartu preko nas to uradite odmah. Za Vas koji se prijavite ovde a ne javite nam se do sledece srede tj. do tada ne potvrdite rezervaciju ne mozemo da garantujemo ni za karte ni za mesta - ukoliko niste sigurni da cete zaista ici budite korektni i javite to na vreme kako bismo karte pustili u regularnu prodaju jer je pomama za istim, jedva smo obezbedili odredjeni kontigent za Vas po povoljnijoj ceni - dogovoricemo se kada i na kom mestu ce Vas sa Vasim kartama cekati Cat na dan koncerta (u svakom slucaju ce to biti u Pozoristu) Ako je potrebna jos neka informacija, slobodno pitajte ili ovde ili na pp (bolje ovde da mogu da vide svi). |
PetricaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 31 Okt 2007 Poruke: 982 Lokacija: under the sea Poslao: Sre Nov 11, 2009 9:23 pm |
Bice srece, iskreno se nadam, da idem na taj koncert. Sta god ja ocekivala, znam, Neverne bebe ce to nadmasiti i sigurna sam da cu reci na kraju - "Bilo je lepse nego sto sam mogla da zamislim". Mislim da ce to stvarno biti sjajan koncert. Iii volela bih da cujem Godine srama pa da se lepo srusim tamo |
Marko (taj_rad)Super Beba Pridružio: 26 Feb 2009 Poruke: 652 Lokacija: Tupižnica - Novi Sad Poslao: Sre Nov 11, 2009 9:53 pm |
Catrin ::Pa, da krenemo sa zagrevanjem Karta, ciča zima. Nadam se da sam krivo informisan. _________________ Sve naše godine, zar da zaboravim... Sve što smo sanjali, sve su odneli... Da l' nekad ostaneš, sama kao ja... Da l' neko zakuca, u tvojim mislima... I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne bole me... |
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:25 am |
taj_rad ::Catrin ::Pa, da krenemo sa zagrevanjem Karta, ciča zima. Nadam se da sam krivo informisan. Catrin ::Ponavljamo jos jednom ono sto je bitno a to je da cemo u narednih nekoliko dana objaviti nacin prijavljivanja za rezervaciju karata po povlascenoj ceni za clanove foruma kao i sve ostale detalje. _________________ Ajde pokazi mi noc... Mjesto gdje krije se ljubav neopjevana nikada... www.neverne-bebe.com |
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:31 am |
ne znam ja za taj popust...ja sam nacuo da je neka teta na salteru snp rekla da nema popusta za forumase... |
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:50 am |
Ma hajde Srki, koji dinarcic tamo, ovamo |
KokicaSuper Beba Pridružio: 20 Mar 2009 Poruke: 665 Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Poslao: Čet Nov 12, 2009 1:33 am |
Drugari,
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7552 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Nov 12, 2009 1:55 am |
Catrin ::Ponavljamo jos jednom ono sto je bitno a to je da cemo u narednih nekoliko dana objaviti nacin prijavljivanja za rezervaciju karata po povlascenoj ceni za clanove foruma kao i sve ostale detalje. Drustvo, nema razloga za brigu Ako smo napisali da ce biti obezbedjene karte po povlascenoj (nizoj) ceni, tako ce i biti.. Strpite se jos par dana za ostatak informacija. |
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Nov 12, 2009 2:05 am |
cekaj bre katarina, polako, kako ne kapiras pobogu...KOKCA ZNA !!! |
KuljankaBeba Pridružio: 02 Avg 2007 Poruke: 64 Lokacija: Kula Poslao: Čet Nov 12, 2009 3:50 am |
Prvo moram reci da me je jaaaaako obradovalo sto ce se na repertoaru naci Boja srece i Saga <3
|
aljaNova Beba Pridružio: 12 Nov 2009 Poruke: 1 Poslao: Čet Nov 12, 2009 11:34 am |
hej....jako bi volela da dodjem na vas koncert...omiljena ste mi grupa vec jedno 4 godine odkada sam prvi put cula vasu pesmu DA IMA NAS i do dana danasnjeg mi je omiljena mozda ce i meni doci boje duge u ocima...posto bi jako volela da vas upoznam 27nov u SNP u NS tako interesuje me kako doci do ulaznica...i mozda nekog popusta ....verna obozavateljka Alja |
Budjav lebacSuper Beba Pridružio: 30 Apr 2007 Poruke: 3677 Lokacija: Novi Sad Poslao: Čet Nov 12, 2009 11:56 am |
ovakav koncert ne sme da prodje bez "godine srama" , "saga" i "bela kola" skromnost je vrlina, znam |
KokicaSuper Beba Pridružio: 20 Mar 2009 Poruke: 665 Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:12 pm |
Srdjan ::cekaj bre katarina, polako, kako ne kapiras pobogu...KOKCA ZNA !!! Moj predlog za set listu je: 1. Dan tvoj 2. Kraljica 3. Godine srama 4. Ikona 5. Sve nase godine |
Marijana RPR menadžer Pridružio: 27 Apr 2008 Poruke: 2528 Lokacija: Kuća za spas Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:24 pm |
Srdjan ::ne znam ja za taj popust... ... a ko laze ... _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... " |
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:48 pm |
moj predlog za listu bi bio...svirajte sta god zelite samo nemojte da ima nas u sporoj verziji. |
Marijana RPR menadžer Pridružio: 27 Apr 2008 Poruke: 2528 Lokacija: Kuća za spas Poslao: Čet Nov 12, 2009 12:51 pm |
Nego, Srki, otkud Ti, prosle Zadusnice? Koncert u pravo vreme izgleda ...
|
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Nov 12, 2009 1:45 pm |
zagrobni zivot izgleda da postoji sunce ti... |
milicaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 14 Feb 2007 Poruke: 2063 Lokacija: Niš Poslao: Čet Nov 12, 2009 2:17 pm |
alja ::hej....jako bi volela da dodjem na vas koncert...omiljena ste mi grupa vec jedno 4 godine odkada sam prvi put cula vasu pesmu DA IMA NAS i do dana danasnjeg mi je omiljena mozda ce i meni doci boje duge u ocima...posto bi jako volela da vas upoznam 27nov u SNP u NS tako interesuje me kako doci do ulaznica...i mozda nekog popusta ....verna obozavateljka Alja Hey Alja, dobro ti nama dosla! Sve informacije u vezi ulaznica i popusta na isti ces dobiti na ovoj temi. Bice objavljeno sta i kako uskoro. Za to vreme, mozes i da se upoznas sa nama. Posto si veliki fan N'beba, lepo ces se uklopiti u nase drustvance. Na ovoj temi mozes da nam se predstavis: http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=5 Ovde mozes da postavis svoju sliku: http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=182 Ovde mozes da napises nesto opsirnije o sebi: http://www.neverne-bebe.com/forum/viewtopic.php?t=700 Sve u svemu, ima mnogo tema, i posebno zanimljivih tema o N'bebama i njihovoj caroliji...pa izvoli... Jos jedom sto se karata za koncert tice - prati temu i nema problema. _________________ My philosophy is not how long you live, but how you live! |
Marijana RPR menadžer Pridružio: 27 Apr 2008 Poruke: 2528 Lokacija: Kuća za spas Poslao: Čet Nov 12, 2009 2:23 pm |
Srdjan ::zagrobni zivot izgleda da postoji sunce ti... Izgleda ... Poziva se Basket, poziva se Basket... _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... " |
suzana_nsStarija Beba Pridružio: 27 Feb 2009 Poruke: 134 Lokacija: Novi Sad Poslao: Čet Nov 12, 2009 8:05 pm |
Opalaa jos malo, uff jedva cekam
|
|