Autor |
Poruka |
Marijana R
PR menadžer

Pridružio: 27 Apr 2008
Poslao: Pet Mar 19, 2010 12:39 pm
|
Dragi fanovi,
nastavljajuci tradiciju ispunjavanja obecanja ali i nesto sto je na ovom sajtu davno zapoceto, objavljujemo da ce svi fanovi (registrovani clanovi foruma) koji su bili na koncertu u Cinemi 18.02. i rezervisali ulaz preko nas moci da budu ekskluzivni gosti u nasem studiju u Kosutnjaku na jednom terminu snimanja novog studijskog albuma!
Planiramo da to bude sreda, 24.03.2010. godine u 17 h.
Cat ce odmah napraviti i istaci spisak ljudi i kontaktirati ih u vezi sa dogovorima a sve ostale pojedinosti mozemo resavati i preko privatnih poruka.
Ceka Vas, dakle, druzenje sa bendom (uvek zanimljivo), videcete malo radne atmosfere i kako tu stvari funkcionisu a ekskluzivno cete pre svih - imati privilegiju da cujete nas prvi singl koji ce svetlo dana i prostore radio i tv etra ugledati veoma uskoro.
Eto.
Cekamo Vas rasirenih ruku i otvorenih srca!
 _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Catrin
Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Pet Mar 19, 2010 12:59 pm
|
Spisak je sledeci:
Srdjan
jecajankovic
Jelena_Bg
djorovict
Tea
bellina
Maxi
Boka_NB
zoka
johnyraymojo
Didi_neverna beba
Faraon
Buvitza
dijanak
Bojan_kv
Milos_kv
Bax-gitarista
rayna
Prijavljivanje ce trajati do utorka u 22h.
|
|
Bax_gitarista
Beba

Pridružio: 15 Sep 2009
Poslao: Pet Mar 19, 2010 6:07 pm
|
Lepo,lepo..... nema sta .....  _________________ Sa rukama od bola...dodirni me....i kazi GDE JE LJUBAV.....
|
|
Jovana
Super Beba

Pridružio: 08 Jun 2008
Poslao: Pet Mar 19, 2010 6:37 pm
|
Aaaaaaaa boli vas uvoooo 
|
|
suzana_ns
Starija Beba

Pridružio: 27 Feb 2009
Poslao: Pet Mar 19, 2010 6:45 pm
|
Ah... blago vama  _________________ Kupicu bela kola – tako mi imena
I vodicu te u svoj svet . . .
|
|
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Pet Mar 19, 2010 6:56 pm
|
 _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|
Bax_gitarista
Beba

Poslao: Sub Mar 20, 2010 1:22 pm
|
Jel ce biti nesto opsirnije napisano o ovom dogadjaju ???  _________________ Sa rukama od bola...dodirni me....i kazi GDE JE LJUBAV.....
|
|
Marijana R
PR menadžer

Poslao: Sub Mar 20, 2010 8:21 pm
|
Bax, mislis li na proceduru ili...?
Hm, pa nema sta opsirnije za sada - kada ustanovimo tacan spisak ljudi obavesticemo Vas gde tacno da dodjete i to je otprilike ono to je najvaznije od svega. Sve ono sto ce se desiti vec sam delom i napomenula a osim toga postoje stvari koje se ne daju planirati - kad je bend u pitanju to je i cesto i ocekivano .
Dolazis?
 _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Bax_gitarista
Beba

Poslao: Ned Mar 21, 2010 12:12 am
|
Hilary ::Bax, mislis li na proceduru ili...?
Hm, pa nema sta opsirnije za sada - kada ustanovimo tacan spisak ljudi obavesticemo Vas gde tacno da dodjete i to je otprilike ono to je najvaznije od svega. Sve ono sto ce se desiti vec sam delom i napomenula a osim toga postoje stvari koje se ne daju planirati - kad je bend u pitanju to je i cesto i ocekivano  .
Dolazis?

Nije jos sigurno.....ako skrpim neku kintu mozda dodjem....al moracete nekako da me obavestite...Imam jaku volju da dodjem....al videcu jos..... i nadam se da bi se lepo proveo kad bi dosao  _________________ Sa rukama od bola...dodirni me....i kazi GDE JE LJUBAV.....
|
|
Rayna
Nova Beba

Pridružio: 15 Feb 2010
Poslao: Uto Mar 23, 2010 11:09 pm
|
A jel mozemo nekog da povedemo? 
|
|
Marijana R
PR menadžer

Poslao: Sre Mar 24, 2010 12:01 am
|
Rayna, ovog puta samo registrovani clanovi foruma koji su bili na koncertu u Cinemi imaju tu privilegiju.
Mozemo da napravimo jos jedno vidjanje u Studiju uz konsultaciju sa Milanom pa cemo to objaviti ovde, nije problem.
Drugari, vidimo se onda sutra u 17 h, nemojte da kasnite ! _________________ " ... zivot bez Tebe ... si TI ... "
|
|
Maxi
Super Beba

Pridružio: 02 Dec 2007
Poslao: Sre Mar 24, 2010 12:51 am
|
Vidimo seeeeeeeee!  _________________ Neverne Bebe - connecting people
|
|
Brankica
Super Moderator

Pridružio: 02 Sep 2007
Poslao: Sre Mar 24, 2010 12:51 am
|
Lijep provod svima...  _________________ ...čarolija...baš kao nekada...a ti si kao ja...skrivaš suze iza oblaka..
|
|
Srdjan
Super Beba

Pridružio: 19 Jul 2006
Poslao: Čet Mar 25, 2010 1:24 pm
|
mogu reci da je nova pesma " uzmi boje " nadmasila sva ocekivanja. jedino nisam siguran koliko je bas za najsire mase ali meni to ne smeta, to su bebe koje sam zavoleo pre vise od 10 godina.
highlight jucerasnje probe kojoj smo prisustvovali je povratak u repertoar jedne stare pesme za koju sam bio ubedjen da je nikad vise necu cuti uzivo..necu da otkrivam koja a nadam se i ostali koji su juce bili pristutni. mogu reci da ce lazarevcani doziveti jedno veliko iznenadjenje sutra. ja jedva cekam. vidimo se. _________________ NEVERNE BEBE I 1994
1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA
|
|
Maxi
Super Beba

Pridružio: 02 Dec 2007
Poslao: Čet Mar 25, 2010 5:18 pm
|
Hehe eto Srki, ispunila ti se zelja! Nikad ne reci nikad! A "Uzmi boje" je zaista prelepa pesma! Mnogo mi je drago sto sam imao tu cast da budem gost, bilo je prelepo, uzivali smo slusajuci novu pesmu, i naravno one stare drage pesme, druzili se,... zaista jedno divno provedeno vece! Hvala Vam puno drage Bebe! I jos jednom, hvala Kebcu za palicu!  _________________ Neverne Bebe - connecting people
|
|
bellina
SARADNIK

Pridružio: 10 Mar 2008
Poslao: Čet Mar 25, 2010 5:27 pm
|
I ja moram svoje oduševljenje da podelim sa vama drugari. Zaista prelepih dva sata sa bebama. Ja sam uvek pod utiskom kada ih uživo čujem tako da mi se pojačala želja za odlazak u Lazarevac Što se nove pesme tiče, meni se jako dopada, ima neki šmek, exploziju Jeleninog glasa i njenih emocija, poželim ponovo da je čujem, i opet iznova i iznova, dok mi se ne podvuče pod kožu, no ali moraću malo da se suzdržim dok se ne pojavi u javnosti.
Veliko hvala bebama što su nam omogućili da provirimo u njihov kutak, tu gde se stvara nešto lepo i kvalitetno, tu gde se rađa nešto novo i koje nam daje neku vrstu užitka.  _________________ Ja delim sve na pola – u hodniku vremena
I dizem glavu kao suncokret
|
|