Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com
Odgovori na poruku
Autor Poruka

Catrin

Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006

Poruke: 7552

Lokacija: Beograd


Poslao: Ned Mar 27, 2011 11:52 pm

Odgovoriti sa citatom

www.neverne-bebe.com

KRATKA BIOGRAFIJA BENDA

User posted image

NEVERNE BEBE postoje od 1993. godine a u aktuelnoj postavi nastupaju od 2003. godine kada su u bend nakon fantastičnog kultnog serijala “3K DUR” usle pevačice Jana Šusteršič i Jelena Pudar.

Karakteristični po ideji od koje nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeci da sviraju jedino ono sto osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju čvrstu poziciju na srpskoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima. U dosadašnjoj karijeri bend je ukupno odsvirao 1842 koncerata (zaključno sa martom 2011. godine) u različitim koncertnim prostorima - od klubova, preko stadiona i gradskih Trgova, do dva rasprodata Sava Centra 2007. godine u okviru promocije CD-a “Iza oblaka”.

Bend ima iza sebe pet studijskih albuma a poslednji, “Iza oblaka”, jedno je od najprodavanijih pop-rock naslova na ex-yu prostoru sa preko 30.000 prodatih originalnih cd izdanja!!! U završnoj fazi je šesti studijski album.

Neverne bebe nastupile su kao predgrupa grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine. Oba puta menadžmenti ovih svetski poznatih imena birali su ih na osnovu viđenog na koncertima i informacija koje su dobijali iz svojih, nezavisnih izvora.

Na albumu “Iza oblaka” ostvarena je sjajna saradnja sa svetski poznatim muzičarem Sajmonom Filipsom iz grupe “Toto” kao i sa jednim od najvećih pevačkih imena koja je stara Jugoslavija ikada imala – Akijem Rahimovskim (duet “Boje duge”).

Bend je osvajač brojnih nagrada od kojih izdvajamo:
Najbolji rock album “Južno od sreće” (2001.god.), najbolji rock album “Bebe IV – The best of” (2004. god.), Hit decenije- pesma “Dvoje” ( 2004. god), najbolji rock bend – Beovizija (2006. god.), Hit godine – pesma “Oktobarfest” (2006. god.), album godine “Iza oblaka” (2007.god.), pop grupa godine (2007. god.), singl godine - ''Uzmi boje'' (2010.god. ) i td…

Spotom za pesmu “UZMI BOJE” Neverne bebe su u oktobru prošle (2010.) godine simbolično najavile svoj šesti studijski album čije je snimanje i mix u toku i koji se očekuje u septembru ove (2011.) godine.
U saradnji sa Modnom kucom “LUNA” urađen je visokobudžetni spot koji je izazivao ogromno interesovanje javnosti kao i svih medija i neverovatno pozitivne komentare. Za mesec dana od pojavljivanja spot je na Youtube-u imao preko 50 000 pregleda ( sada već oko 165 000), a na listi “Domaćica” na MTV ADRIA posle samo pet nedelja nalazio se na drugom mestu. Bend skoro da ne može da postigne da izadje u susret svim tv i radio stanicama koje žele da uz spot promovišu najavu albuma i ugoste Neverne bebe.

Osnivač, idejni vođa, klavijaturista, vokal, autor muzike i tekstova, aranžer i producent benda je Milan Đurđevic, jedan od najcenjenijih muzičara i izvan naših prostora.

Još zanimljivih podataka o Nevernim bebama možete saznati na oficijalnim stranama benda i na sledećim linkovima a za sve ostale informacije sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju.

http://www.neverne-bebe.com/istorijat.php

http://www.neverne-bebe.com/biografija_benda.php

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker