Catrin
Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Sub Nov 02, 2013 12:01 am
|
Ako postoji poseban dan, onda je to ovaj.
Ako postoji posebna rodjendanska cestitka, mora biti ova.
Ako postoji neko poseban ko je zasluzio sve iskrene i najlepse reci, onda si to Ti.
Draga Tijana, Srecan ti rodjendan!
Danas proslavljamo Tvoj dan, sa svim onim lepim zeljama koje se mogu pozeleti samo nekome koga bezrezervno volimo, sa kim delimo zivot, emocije, ljubav, svaku pesmu - od smeha do suza i nazad ... Nekome, ko svojom cistotom i dobrotom zasluzuje svu srecu ovog sveta pa i vise od toga.
Kad god Ti bude bio potreban neko da sa Tobom podeli radost, ili neko da Te zagrli kada pruzis ruku, mi cemo biti tu. I danas - na ovaj dan, i sutra, i - uvek.
SRECAN RODJENDAN !
Tvoje Neverne bebe ♥♥♥
I urednistvo sajta
|
Djole Djurdjevic
Nova Beba
Pridružio: 04 Jun 2013
Poslao: Sub Nov 02, 2013 12:24 am
|
Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari... SREĆAN ROĐENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.
Laž je da sve je teško kada si ostavljen i sam, evo već godine su prošle, a ja o tebi ne razmišljam. Samo ponekad, na tvoj rođendan osetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rođendan, osetim da nemam nikoga!
|
james71
Nova Beba
Pridružio: 17 Feb 2016
Poslao: Sre Feb 17, 2016 9:35 am
|
Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari... SREĆAN ROĐENDAN i nek ti se ispune sve lepe stvari.
Laž je da sve je teško kada si ostavljen i sam, evo već godine su prošle, a ja o tebi ne razmišljam. Samo ponekad, na tvoj rođendan osetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rođendan, osetim da nemam nikoga!
Hvala za dijeljenje ovaj post. _________________ == solitairecardgame - Learn How to Play Online Classic solitairecardgames ==
|