Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » 14.02.2014. - Pančevo - Centar za kulturu

Odgovori na poruku
Autor Poruka

Catrin

Administrator

Pridružio: 20 Jul 2006

Poruke: 7552

Lokacija: Beograd


Poslao: Pet Jan 31, 2014 1:12 am

Odgovoriti sa citatom

Nakon trijumfalnog koncerta u Kombank Areni Pančevo će biti mesto na kome ćemo 14.februara napraviti mini reprizu spektakla koji je iza nas!
Tradicionalni koncert u slavu dana ljubavi napravićemo na inicijativu svih onih koji nisu bili u mogućnosti da dođu u Arenu, ali i svih koji bi da još jednom dožive tu vrstu strasti koju su poneli 28.decembra kao potpuno posebno iskustvo doživljaja naše muzike i ideje ...

Ovog puta na scenu Centra za kulturu donosimo sve ono najbolje iz pune Kombank Arene a kao što ste to od nas u Pančevu navikli, i one pesme koje se sviraju samo na nekim posebnim mestima, upravo za retke i odabrane...

Takođe, koristimo priliku da kažemo da će ovo biti vrlo ekskluzivna mogućnost da prisustvujete ovakvoj vrsti događaja pošto ove godine planiramo da uz promociju DVD izdanja iz Kombank Arene održimo ograničen broj koncerata u određenim gradovima regiona. Zbog toga pozivamo sve da iskoriste jednu od retkih prilika da vide reprizu spektakla koji je sa razlogom poneo i opravdao epitet koncerta godine.

Karte za koncert mogu se kupiti već od danas na blagajni pančevackog centra za kulturu a kao i do sada, najbolja mesta možete rezervisati preko nas putem mejlova catrin@neverne-bebe.com i neverne.bebe.prastam@gmail.com. Cena karte u pretprodaji je 700 dinara a na dan koncerta 900 dinara. Broj karata je ograničen.

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker