Neverne-Bebe.com forum » TV Emisije, radio gostovanja i intervjui » Mondo intervju - Banjaluka - 15.05.2007. godine
Strana 1 od 2
Idi na stranu 1, 2 Sledeci
Autor | Poruka |
---|---|
piggorNapredna Beba Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 355 Lokacija: Rock City - Obren City Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:21 pm |
"Bebe" za MONDO:
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Buba-maraStarija Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 197 Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:39 pm |
kako mi je drago kada vidim ovako velike koncerte u najavi. |
![]() ![]() |
|
Buba-maraStarija Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 197 Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:50 pm |
hoce... |
![]() ![]() |
|
vavladaSuper Beba Pridružio: 09 Avg 2006 Poruke: 500 Lokacija: Valjevo Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:52 pm |
U VA nisu bili vec dve godine ... |
![]() ![]() ![]() |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:53 pm |
Nisu ni u Beogradu bili skoro 2 godine. Bice, strpite se.. |
![]() ![]() |
|
vavladaSuper Beba Pridružio: 09 Avg 2006 Poruke: 500 Lokacija: Valjevo Poslao: Uto Maj 15, 2007 11:55 pm |
Lako reci strpite se, kad mozete da odete na svirku u Ns... ja nit imam kola, niti nekog ko ih ima, a da je voljan da cima za NS .... |
![]() ![]() ![]() |
|
sigiNapredna Beba Pridružio: 25 Dec 2006 Poruke: 294 Poslao: Sre Maj 16, 2007 12:29 am |
sombor ili apatin |
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Sre Maj 16, 2007 1:47 pm |
Intervju je ok mada bih voleo da cujem jedan pravi intervju gde nema pitanja:"gde vam se najvise svidja da svirate" i "da li imate simptatija".Poslednji pravi intervju sa bebama je ustvari bio milanov u magazinu Story! |
|
MikePortnoy034Super Beba Pridružio: 22 Nov 2006 Poruke: 1136 Lokacija: Topola - Beograd Poslao: Sre Maj 16, 2007 5:34 pm |
Slazem se sa Angelom, smorili su nemastoviti novinari!!! |
![]() ![]() ![]() |
|
sigiNapredna Beba Pridružio: 25 Dec 2006 Poruke: 294 Poslao: Sre Maj 16, 2007 5:46 pm |
ma kad covek vidi kakvi su neki muka mi ,ali necemo vise o imperiji zvanoj novinarstvo jer oni su mac s dve ostrice ,nedo bog da neko nabasa ovde pa da se predomisle pa da bude koje cega o bebama
|
![]() ![]() |
|
PassengerStarija Beba Pridružio: 05 Avg 2006 Poruke: 109 Lokacija: Republika Srpska Poslao: Sre Maj 16, 2007 7:56 pm |
piggor ::Prvu promociju novog albuma "Moderna bajka za decu i odrasle ...iza oblaka" beogradska grupa "Neverne bebe" održala je u utorak u Banjaluci jer kažu da im taj grad i publika mnogo znače. Pa kako ovo nije bilo najavljeno!!! ![]() ![]() ![]() _________________ It Doesn't Matter Where You Are Do What You Can With What You Have http://www.prkos.org/projekat/ |
![]() ![]() |
|
Buba-maraStarija Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 197 Poslao: Sre Maj 16, 2007 8:12 pm |
pa sta ima da najavljuju medijsku promociju? |
![]() ![]() |
|
FaraonZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 18 Avg 2006 Poruke: 2044 Lokacija: Novi Sad Poslao: Sre Maj 16, 2007 8:51 pm |
Tacno, koncert u Banja-Luci je 8, juna, tako da nemate razloga za paniku. |
![]() ![]() |
|
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Sre Maj 16, 2007 11:16 pm |
Intervju je jako dobar! Jeste mozda malo uobicajen sa pitanjima, kao sto je neko iznad vec rekao ali morate shvatiti da to nije do "nemastovitih novinara" nego do trzista. Naime svaki novinar postavlja pitanja prilagodjena auditorijumu koji to cita!
|
![]() ![]() |
|
PassengerStarija Beba Pridružio: 05 Avg 2006 Poruke: 109 Lokacija: Republika Srpska Poslao: Sre Maj 16, 2007 11:27 pm |
A ha. Al' cuo sam sam da su potpisivali CD-ove, zato sam pitao... Glasine vjerovatno. |
![]() ![]() |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Sre Maj 16, 2007 11:31 pm |
Passenger, ne potpisuju oni cd-ove samo na ovakvim skupovima kao sto je bilo sad u Banjaluci. Mozes na koncertu da ih pitas za potpis, sigurna sam da im nece smetati. |
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Čet Maj 17, 2007 8:26 am |
abela ::Intervju je jako dobar! Jeste mozda malo uobicajen sa pitanjima, kao sto je neko iznad vec rekao ali morate shvatiti da to nije do "nemastovitih novinara" nego do trzista. Naime svaki novinar postavlja pitanja prilagodjena auditorijumu koji to cita!
Zato, opustite se! ![]() Ma to su price za malu decu.Ako radis intervju sa bendom onda trebas da pitas malo inteligentnija pitanja.Ja sam se npr.jaaaaaaaaako iznenadio kada sam u Story-u procitao onako dobar intervju,a koliko ja znam story nije bas rock ili neki slican magazin. _________________ "Of all the creatures man is the saddest for he is but an animal yet has the ability to realize it" www.antologija.co.yu |
|
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Čet Maj 17, 2007 12:14 pm |
Deathangel ::abela ::Intervju je jako dobar! Jeste mozda malo uobicajen sa pitanjima, kao sto je neko iznad vec rekao ali morate shvatiti da to nije do "nemastovitih novinara" nego do trzista. Naime svaki novinar postavlja pitanja prilagodjena auditorijumu koji to cita!
Zato, opustite se! ![]() Ma to su price za malu decu.Ako radis intervju sa bendom onda trebas da pitas malo inteligentnija pitanja.Ja sam se npr.jaaaaaaaaako iznenadio kada sam u Story-u procitao onako dobar intervju,a koliko ja znam story nije bas rock ili neki slican magazin. Pa nemora biti rock magazin da bi oni razgovarali s Milanom o onome o cemu jesu. Nisi ti ocito razumio ono sto sam ja htjela raci. Naime, sigurna sam 100% u tacnost ranije navedenog, a zasto? Pa zato jer svaki slijedeci intervju odredjenog novinara zavisi od prodaje prethodnog. I normalno da ce ga ovaj sto vise pokusati prilagoditi publici. A, globalno, vole raja da citaju pitanja tipa... Ima li Jelena momka, Koja vam je najdraza pjesma sa albuma i td. _________________ Ajde pokazi mi noc... Mjesto gdje krije se ljubav neopjevana nikada... www.neverne-bebe.com |
![]() ![]() |
|
DeathangelSuper Beba Pridružio: 04 Avg 2006 Poruke: 1141 Lokacija: Apatin Poslao: Čet Maj 17, 2007 1:07 pm |
Nisam ja ni rekao da mora biti rock casopis.Pa mozda oni ljudi kojima je Ceca bolja pevacica od Arete Frenklin,i koji veruju u price iz Zone Sumraka odgovaraju takvi intervjui.Ali za ljude koji krosite glavu sem za nosenje frizure nije zanimljivo.Ja i dlaje mislim da ovih drugih ima vise.Da se samo radi o tome koliko ce ljudi procitati onda bi i bebe presle u narodnjake.Po meni je bolje da neki fanzin nepoznati pise o bebama kvalitetno nego najvece svetske novine na glup,kicevski nacin. |
|
Buba-maraStarija Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 197 Poslao: Čet Maj 17, 2007 2:05 pm |
ako mogu da se malo ubacim u ovu raspravu, primecujem da su clanovima n.beba novine kao medij uvek bile na nekom manje bitnom mestu od recimo tv-a ili radia.
|
![]() ![]() |
![]() |