Sada je Sre Nov 29, 2023 8:59 pm :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Autor
Poruka
MekBejn
Starija Beba
Pridružio: 07 Avg 2006
Poslao: Uto Maj 29, 2007 3:30 pm
Sa ponosom vam predstavljam mini-specijal o Nevernim bebama na Radiju Bus iz Kovina.
Naime, ja cu sutra biti gost DJ u terminu od 16 do 18h. U prvih pola sata pustacu samo muziku Nevernih Beba a kasnije neke druge stvari po mom izboru.
Vecina podataka koje cu procitati o Bebama je sa ovog sajta.
Radio bus mozete slusati preko neta, adresa je www.radiobus.rs.
Inace, ovaj radio se slusa na teritoriji juznog Banata na frekvenciji od 93.9 MHz.
Ne znam jos kakva je politika po pitanju ukljucenja slusalaca, ali mozete da probate na broj radija 013/741-475.
Toliko za sada. Ko bude u mogucnosti da nas slusa, neka to uradi pa javite utiske.
Ako neko ima muzicku zelju (bilo Bebe ili nesto drugo) recite pa cu pokusati da ispunim. Ako imate pitanja, tu sam. _________________ u iscekivanju cetvrtka...
MekBejn
Starija Beba
Poslao: Uto Maj 29, 2007 11:28 pm
Pardon, mala ispravka.
Emisija je od 5 do 6. Dakle Bebe ce biti od 5 do pola 6. _________________ u iscekivanju cetvrtka...
Catrin
Administrator
Pridružio: 20 Jul 2006
Poslao: Uto Maj 29, 2007 11:36 pm
Ovo je super, ja sam skinula vec da slusam ovaj radio preko neta. Samo sto ja necu sutra biti kuci u ovo vreme, pa ako neko uspe neka snimi ovu emisiju
lil' baby
Starija Beba
Pridružio: 26 Apr 2007
Poslao: Sre Maj 30, 2007 1:06 am
ni ja nisam kuci pa ako neko moze neka snimi pa neka se javi... _________________ jos mirise na tebe zivot, onaj nas, secas se i nesto me tera da te volim, da ti pevam kao nikom pre...daBOGda lazem...
MekBejn
Starija Beba
Poslao: Čet Maj 31, 2007 4:40 pm
Emisija je prosla ok, sto znaci da nisam napravio nikakvo vece sranje
Drugar iz radija je snimao emisiju, tako da cu postaviti ovde link da ko hoce moze da cuje.
Na zalost, posle 10ak minusta snimanja jedan komp se blokirao tako da tih 10 minuta nemam snimljeno.
Isekao sam delove pesama i smanjio kvalitet da ne bih piratizovao ovde.
Imao sam spreman kompletan istorijat benda, sve pikanterije, ali onda bi mnogo manje vremena ostalo za muziku, koja je najbitnija. Tako da sam samo osnovne podatke izneo.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu