Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Druženje » Nike Internationalist Dark Stucco/Light Bone

Odgovori na poruku
Autor Poruka

sial4quy

Nova Beba

Pridružio: 23 Okt 2019

Poruke: 3


Poslao: Sre Okt 23, 2019 3:39 am

Odgovoriti sa citatom

User posted image


Beaverton har Nike Sko Dame ganske mange blomsterpakker med årets farve, hvilket gør en stadigt ekspansiv debut gennem januar måned. Tidligere set langs Element 55 såvel som et par andre ydmyge ikoner har Nike bragt den internationalistiske silhuet tilbage i livet i en luksus Rose Gold ruskind. Mens det for det meste er en velsmagende silhuet med mange noter fra mere moderne løbere, har modellen et ganske kompliceret sæt paneler med et klassisk arrangement af materialer.


Nike Sko Hvide modellen debuterede i begyndelsen af ​​80'erne og har en stærk følelse af nostalgi for sneakerheads. For sin seneste iteration af silhuetten har Swoosh dyppet hele skoen i en kølig nuance af babyblå. Profilen er defineret af en slående kombination af teksturer med både ruskind og nylonkonstruktion til den øverste. For at komplementere den lyseblå tone i sneakeren bruges detaljer i mørk flis til både hælfanen og hælbenken. En slank nuance af sølvgrå farver også ruskindssegmenterne på hælen, mudguard og eyelets.


Nike Sko 2019 vil tilføje internationalisten til deres kvindes eksklusive “Tartan” -samling, som også inkluderer Air Max 1, Air Max 97 og Air Max Plus. Klædt i et sort, universitetsrødt og Amarillo farveskema. Denne Nike Internationalist er fremhævet med gult og rødt rutet materiale med sort detaljer, der dækker resten af ​​hele skoen.


Dette er den seneste udgave Nike Internationalist Dark Stucco/Light Bone klædt i et partikelbeige farveskema. Internationalistens væsentlige design forbliver intakt, men der er et par premium-detaljer, der er værd at nævne, ligesom de perforerede sidepaneler og tåboks og også den superrensede partikelbeige ruskind øvre. En hvid mellemsål og gummi ydersål afslutter udseendet.


https://www.udsalgskrs.com/

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker