Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Fotografije » Nike Air Max 270 React Dynamic Yellow

Odgovori na poruku
Autor Poruka

uvnux951

Nova Beba

Pridružio: 08 Nov 2019

Poruke: 3


Poslao: Pet Nov 08, 2019 4:12 am

Odgovoriti sa citatom

User posted image


Nike Sko Sale er den næste colorway, der ankommer på silhuetten, og det er en perfekt palet til sommeren. Basen har en ren hvid syntetisk / mesh overdel, og kontrasten er let i kontrast til hits af gule, teal, sort og lilla overlejringer. Pink bruges også til kniplinger og klar Air Max 270 hælenhed, mens en hvid React mellemsål og sort gummi ydersål afrunder den elegante stil.


Nikes første livsstil Air-enhed, Nike Sko Mænd, modtog en opgraderet makeover ved at tilføje Nike React-dæmpning. Dette kvindes tilbud af hybridrunner er udstyret med nogle ekstra elegante prikker, der er plettet på de øverste kniplinger og kniplinger. Dets overdel er udført i en beige tone oven på en hvid reaktions mellemsål og en gennemskinnelig ydersål.


Denne Nike Sko Sort eksklusive colorway af klasseskolen fra modellen kommer klædt i en lysegrå overdel komplimenteret af en mørkere grå nuance på overlejringer og de orange kontrasterende hits, der findes overalt. Hvide Swoosh-logoer, en grå mellemsål og gennemskinnelig Orange 270 Air Max-enhed kompletterer udseendet.


Når sommeren afsluttes om et par uger, er Nike Air Max 270 React Dynamic Yellow en perfekt farve til at lukke den varme sæson, da den officielt ankommer til detailhandlere i morgen. Med en hvid syntetisk / mesh øvre, er løberens base lyst kontrast med lyse dukker af gule, flise, sort og lilla overlejringer. Pink bruges også til kniplinger og klar Air Max 270 hælenhed, mens en hvid React mellemsål og sort gummi ydersål afrunder det slanke design.


https://www.udsalgskrs.com/

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker