Neverne-Bebe.com forum

<< Nazad na Neverne-Bebe.com

Neverne-Bebe.com forum » Koncerti » 29.07.2007. - Brčko - šetalište na Savi

Odgovori na poruku
Autor Poruka

ZeljkoBN

Beba

Pridružio: 21 Jul 2006

Poruke: 39

Lokacija: Bijeljina


Poslao: Uto Jul 31, 2007 6:53 pm

Odgovoriti sa citatom

Evo mali izvjestaj sa koncerta iz Brckog.

To je definitivno bio jedan od boljih koncerata na kojima sam ja bio. Mozda ne po samoj atmosferi, jer nije bilo toliko rok publike, vec dosta "obicnog" svijeta koji vjerovatno po prvi put gledaju uzivo Neverne bebe, a mislim da je bilo i onih koji su se na samom koncertu nasli slucajno, a otisli odusevljeni.
Sam dolazak na koncert je bio poprilicno iznanadjujuci, jer smo jedva nasli mjesto gdje se koncert odrzava, a nasli smo ga tako sto smo posle krace setnje u jednom kaficu culi pjesmu Nevernih beba i odmah nasli konobara koji nam je objasnio gdje svirka.
Kada smo dosli na setaliste kraj Save bilo je jako malo svijeta i pitali smo se kako ce ovo proci, ali smo konstatovali da ce svejedno biti svirka i da cemo uzivati, ma koliko svijeta bude.
Koncert je poceo oko pola 10 i trajao oko 2,5 sati, do ponoci. Kao sto rekoh osim nekoliko grupica rokera koji su ocigledno dosli sa povodom na koncert, ostatak publike bili su mladji momci i djevojke, ali i bilo je dosta i onih preko 50 koji su dosli sa djecom da vide sta se desava.
Koncert pocinje i publika je dosta suzdrzanai niko se ne primice bini. Bebe sviraju nove i stare pjesme, a publika polako pocinje da uziva u koncertu i da pjeva sve vise zajedno sa Bebama. U tom periodu ja sam se muvao svuda i slikao, a atmosfera je pocela da se zagrijava.
Prelomni trenutak koncerta je bio negdje na sredini kada Milan dolazi do ivice bine i poziva publiku da se priblizi bini. Tada vecina publike prvo krisom, a kasnije otvoreno prilazi bili i pocinje da skace u ritmu pjesama i da pjeva zajedno sa Bebama. Mene je pozitivno iznenadilo to sto je dobar dio publike znao skoro sve pjesme sa novog CD-a koje su to vece izvodjene. Tako da ostatak koncerta prolazi u fenomenalnoj atmosferi sto je i Bebama dalo dodatnu snagu da fenomenalno odrade ostatak koncerta i da vidno i oni uzvivaju svih 2,5 sata.
Za kraj 3 bisa. Svaki put ogromne ovacije svima, posebno Milanu i Jani i Jeci. Poseban utisak to vece je na mene ostavio Kebac koje je fenomenalno odsvirao koncert. A sta reci za Vlajka i Randju koji su cijelno vrijeme koncerta vidno uzivali u svakom trenutku svirke.
Stvarno fenomenalan koncert na kome je bilo od one rokerske publike koja je bila standardno odusevljena onim sto je cula, pa do onih koji mozda nikada nisu ni culi Bebe, pogotovu ne uzivo, a koji se pred kraj koncerta poceli zajedno sa ostalima da skacu i pjevaju koliko su znali Smile

Nadam se da sam uspio da docaram atmosferu sa koncerta u Brckom, a imate i slike koje su jos ranije postavljene.

POzdrav svima!!!

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

neverna_beba

ZASLUŽAN ČLAN

Pridružio: 03 Mar 2007

Poruke: 1660

Lokacija: NS


Poslao: Uto Jul 31, 2007 7:52 pm

Odgovoriti sa citatom

Svaka cast na ovako dobrom izvestaju Smile!
Sjajno docarana i opisana jos jedna u nizu dobrih svirki NB!!
_________________
"Mi gorimo u plamenu - ljubavi..."

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Odgovori na poruku 
Strana 1 od 1


Prikaži poruke iz poslednjih:   
Skoči na:  


Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

eXTReMe Tracker