Neverne-Bebe.com forum » Pitanja » Tužna pesma - CD Neverne Bebe IV '' The Best of '' (2004.)
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni 1, 2
Autor | Poruka |
---|---|
TeaSuper Beba Pridružio: 03 Apr 2007 Poruke: 1931 Lokacija: Pozarevac Poslao: Sre Jan 16, 2008 3:04 pm |
Ne znam..Nece odjednom da otvori rapidshare..Nisam na dial up-u pa da je do protoka. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Budjav lebacSuper Beba Pridružio: 30 Apr 2007 Poruke: 3677 Lokacija: Novi Sad Poslao: Sre Jan 16, 2008 3:08 pm |
i meni je lijepo otvorio.. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mirexSuper Beba Pridružio: 02 Jan 2008 Poruke: 963 Lokacija: Valjevo Poslao: Sre Jan 16, 2008 4:28 pm |
Meni pise da file koji sam trazio ne postoji!!?!? |
![]() ![]() ![]() |
|
vavladaSuper Beba Pridružio: 09 Avg 2006 Poruke: 500 Lokacija: Valjevo Poslao: Sre Jan 16, 2008 4:59 pm |
da ne bi bila piraterija ....
|
![]() ![]() ![]() |
|
tweetySuper Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 785 Lokacija: Jagodina-Kragujevac Poslao: Sre Jan 16, 2008 5:31 pm |
Hehe:)ja sam skinula evo pesmu bez problema i mogu reci da je nova verzija mnogo mnogo bolja!!!!!!ova "zvezda" mi se ni malo ne dopada!cujte samo kako smesno zvuci u refrenu ovo "nacina...."i "vremena"!!!!ali sve je naravno stvar ukusa! |
![]() ![]() |
|
mirexSuper Beba Pridružio: 02 Jan 2008 Poruke: 963 Lokacija: Valjevo Poslao: Sre Jan 16, 2008 5:38 pm |
tweety ::Hehe:)ja sam skinula evo pesmu bez problema Grrrrrr _________________ Glupost ubija - vlast mašti Smisao života je iskreno voleti |
![]() ![]() ![]() |
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Sre Jan 16, 2008 6:06 pm |
Ja pesmu imam odavno, ali sam skinula sad da proverim, meni je sve radilo kako treba, odmah je skinulo. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
milicaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 14 Feb 2007 Poruke: 2063 Lokacija: Niš Poslao: Sre Jan 16, 2008 6:07 pm |
I kod mene je sve ok... |
![]() ![]() ![]() |
|
SrdjanSuper Beba Pridružio: 19 Jul 2006 Poruke: 2497 Lokacija: Beograd Poslao: Sre Jan 16, 2008 6:12 pm |
tweety ::Hehe:)ja sam skinula evo pesmu bez problema i mogu reci da je nova verzija mnogo mnogo bolja!!!!!!ova "zvezda" mi se ni malo ne dopada!cujte samo kako smesno zvuci u refrenu ovo "nacina...."i "vremena"!!!!ali sve je naravno stvar ukusa! i cinjenica da milan na daleko ubedljiviji nacin prica pricu te pesme. _________________ NEVERNE BEBE I 1994 1000 godina, sanjaj, kad me napuste svi, daire, oktobar fest, veliki je bog, zivot je kazna, saga, dva minuta za nas, sve nase godine...ISTORIJA |
![]() ![]() |
|
MarkoPA50Starija Beba Pridružio: 19 Mar 2007 Poruke: 199 Poslao: Čet Jan 17, 2008 1:32 pm |
Ahahah,kako je dobro |
![]() ![]() |
|
tenejNova Beba Pridružio: 02 Apr 2012 Poruke: 2 Poslao: Pon Apr 02, 2012 1:42 pm |
abela ::Predstavlja problem, PIRATERIJA ![]() Slucajno naleteh na ovu temu "googlajuci" nesto o nevernim bebama. Pravila svakog foruma su licna stvar svakoga ko otvori forum i u taj deo price necu da ulazim. Ali ako se vec piraterija stavlja pod CAPS, trebalo bi razumeti znacenje te reci prvobitno. Ne, to sto je ova devojka napomenula nije piraterija. Piraterija je distribuiranje materijala koji je zasticen autorskim pravima u svrhu ostvarivanja profita za isti. Deljenje fajlova u izmedju dva korisnika u privatne svrhe NIJE PIRATERIJA. Da jeste do sad bi vec svi mp3/warez/torrent sajtovi bili pokaseni a njihovi administratori iza resetaka. A i mi koji delimo medjusobno fajlove bi do sad takodje bili iza resetaka. Tako da je decko sa nikom Srdjan potpuno u pravu. A svet je gladan za novcem. Tako da se pokusavaju izmisliti kojekakvi zakoni samo da bi se uzimao novac za kazne, takse i sl. A konkretno kada je nasa zemlja u pitanju, pevaci ne placaju porez jer se vode kao umetnici. Kradu sakom i kapom kompletne kompozicije. To nije piraterija, a to sto ce neko poslati drugom korisniku pesmu jeste. E pazi da nije. Pa im je mali i honorar sto uzmu po koncertima, pa izadju na tv i seru o PIRATERIJI i traze preko zakona (koji za njih ocigledno ne vazi) svoja prava jer su oni toboze "umetnici" I sad necije dete sto je "okacilo" pesmu na net treba da ide iza resetaka. E da Bog da njihovo dete bilo iza resetaka, svakome ko se pozove na svoju "umetnicku ugrozenost" Ovo je samo moj sud o "pirateriji". Niti je bilo sta upuceno na racun Nevernih Beba niti na racun ovog ili bilo kog drugog foruma, to je samo moje misljenje. Posto kradja kompozicije nije piraterija, a skidanje pesama sa interneta jeste, evo ja se javno prijavljujem da mogu slobodno da me hapse, ali u zivotu necu kupiti CD ni od Tijanica ni od Mitrovica niti od bilo kog drugog tajkuna koji ima "legalnu" muzicku produkciju |
![]() ![]() |
|
tenejNova Beba Pridružio: 02 Apr 2012 Poruke: 2 Poslao: Pon Apr 02, 2012 1:58 pm |
Srdjan ::tweety ::Hehe:)ja sam skinula evo pesmu bez problema i mogu reci da je nova verzija mnogo mnogo bolja!!!!!!ova "zvezda" mi se ni malo ne dopada!cujte samo kako smesno zvuci u refrenu ovo "nacina...."i "vremena"!!!!ali sve je naravno stvar ukusa! i cinjenica da milan na daleko ubedljiviji nacin prica pricu te pesme. Ne mogu da kazem da je nova verzija losa, jer su zenski vokali dobri. I tvoje licno pravo je da ti se stara verzija ne svidja. Ali reci za Milana Djurdjevica da zvuci smesno je isto ko da se kaze da Karleusa zna da peva ![]() |
![]() ![]() |
![]() |