Neverne-Bebe.com forum » Fotografije » SVE SLIKE NA JEDNOM MESTU !!!
Strana 2 od 2
Idi na stranu Prethodni 1, 2
Autor | Poruka |
---|---|
Smooth CriminalSuper Beba Pridružio: 27 Dec 2007 Poruke: 1234 Lokacija: Nis Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:14 am |
kome se ne svidja nek se obrati MENI! jer Jovana nije izlazila iz kuce 2 nedelje ako ne i jace! a tu su i ispiti koji je tek cekaju,tako da...
|
![]() ![]() |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:31 am |
Zuta ljubicica ::Ovo je extra, super... sve pohvale!!!! ![]() ![]() ![]() P.S. Zbog ovoga si znaci bila u izolaciji.... ![]() Vredela je ![]() Smooth Criminal ::kome se ne svidja nek se obrati MENI! jer Jovana nije izlazila iz kuce 2 nedelje ako ne i jace! a tu su i ispiti koji je tek cekaju,tako da...
good job,bitch ![]() da,da... dame i gospodo - to su moji najbolji prijatelji! ![]() bas su zlatni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog? Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih nasih godina? |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Uto Feb 05, 2008 2:37 pm |
Moram samo da kažem da su dve fotke iz foldera BUdva rondo 2005. pogrešno tu smeštene. Ona fotka gde Janu drže dva izbacivača je sa Kosova, ne znam tačno odakle, a ona odmah do nje desno, gde je Jana sama je Subotica, datum kad je Jeca u žutoj majici. Čisto da znaš da ih premestiš, znam sigurno jer sam ih ja postavila na forum. Inače, svaka Ti čast na strpljenju i odličnoj ideji! Odlično si to osmislila i uradila!
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:53 pm |
Crna_Vatrena ::Moram samo da kažem da su dve fotke iz foldera BUdva rondo 2005. pogrešno tu smeštene. Ona fotka gde Janu drže dva izbacivača je sa Kosova, ne znam tačno odakle, a ona odmah do nje desno, gde je Jana sama je Subotica, datum kad je Jeca u žutoj majici. Čisto da znaš da ih premestiš, znam sigurno jer sam ih ja postavila na forum. Inače, svaka Ti čast na strpljenju i odličnoj ideji! Odlično si to osmislila i uradila!
ps. imam ja još slika iz Kairosa i sa Ronda... if you need... a i te iz Subotice što je Jana pogrešno smeštena. hvala crna. ![]() ![]() sve u svemu, postavi jos slika ako hoces. dodacu ih nije frka. ![]() _________________ Kada za 1000 godina budem bila samo jos jedan stranac u beznadju, hocu li imati dovoljno snage da pogledam u nebo iza oblaka i shvatim koliko je zapravo veliki Bog? Mozes li da pogledas u sunce kao na dlanu i ne dozvolis kisi da spere boju srece sa svih nasih godina? |
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:54 pm |
samo mi reci ovde ili u neku drugu temu? |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:56 pm |
ne ovde. dodaj tamo u odredjenu temu gde spadaju. ako nema odgovarajuce, otvori je. |
|
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Uto Feb 05, 2008 3:56 pm |
Ukoliko je vec otvorena tema za svirku za koju oces da stavis slike u podforumu Slike stavi tu. Ako ne otvori novu temu. |
![]() ![]() |
|
redsonjaNapredna Beba Pridružio: 15 Dec 2007 Poruke: 381 Lokacija: Pezos Poslao: Uto Feb 12, 2008 1:10 am |
E super je!!! stvarno je za ovo trebalo strpljenja,SVAKA ČAST |
![]() ![]() |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Feb 12, 2008 1:14 am |
hvala, hvala.... |
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7551 Lokacija: Beograd Poslao: Uto Avg 12, 2008 4:58 pm |
Hvala svima na slikama koje ste nam do sada poslali. To mnogo znaci i bendu a i nama da kompletiramo tu bajku |
![]() ![]() |
|
KokicaSuper Beba Pridružio: 20 Mar 2009 Poruke: 665 Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Poslao: Pon Maj 04, 2009 3:16 pm |
Aaaaaaaaa...stidim se...Kako je meni promaklo da pohvalim ovo savrsenstvo...
|
![]() ![]() |
|
nevencica_84Starija Beba Pridružio: 03 Maj 2008 Poruke: 116 Lokacija: Aleksinac Poslao: Uto Maj 12, 2009 12:38 am |
Bravo za ideju i realizaciju iste...
|
![]() ![]() |
|
Girl InterruptedZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 05 Dec 2007 Poruke: 3422 Lokacija: Srbija/Nis Poslao: Uto Maj 12, 2009 2:50 am |
Hvala ljudosi... |
|
TeaSuper Beba Pridružio: 03 Apr 2007 Poruke: 1931 Lokacija: Pozarevac Poslao: Sre Maj 13, 2009 2:15 am |
Jovana,svaka cast na trudu koji si ulozila |
|
Marijana RPR menadžer Pridružio: 27 Apr 2008 Poruke: 2528 Lokacija: Kuća za spas Poslao: Pon Jul 19, 2010 11:09 pm |
Imam izuzetno zadovoljstvo da skrenem paznju onima koji duze vreme nisu posetili nasu Foto galeriju koja je u svakom slucaju najautenticnija galerija koju jedan ozbiljan bend ima, ne samo na nasim prostorima.
|
![]() ![]() |
![]() |