Sada je Čet Sep 19, 2024 6:17 am :: Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 6 od 6
Idi na stranu Prethodni1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor
Poruka
sandra
Beba
Pridružio: 01 Maj 2007
Poslao: Pet Mar 27, 2009 3:12 pm
Pa ja ne poznajem nikog smrc _________________ Htela bih da kupim proleće koje sam prodala u bescenje...
milica
ZASLUŽAN ČLAN
Pridružio: 14 Feb 2007
Poslao: Pet Mar 27, 2009 3:22 pm
sandra ::
Pa ja ne poznajem nikog smrc
Prvi korak ka upoznavanju si napravila. Registrovala se na forum. _________________ My philosophy is not how long you live, but how you live!
*DraGaNa*
Beba
Pridružio: 05 Maj 2009
Poslao: Uto Maj 05, 2009 8:08 pm
Ja ne znam nikog....Jako bih volela da ih upoznam.Bila bih presrecna....Milan, kakve tekstove pise,kakvu muziku pravi...Prosla pevacica,sdasnje...slatke su,mislim i jaaako dobre devojke-vidi se u njihovim ocima.......Jooj od kada ih slusam...."Dvoje", Godine srama"Uvek sam verovala u njih i znala sam da ce uspeti.....kada ih je retko ko slusao...Decko je znao Janu.Ona mu je dala dva cd-a.Meni je tad dao jedan."Kao ikona ti u meni spavas i tako te volim..." _________________ "U jedan zvuk stane milion slika,zato je svako ko se bavi muzikom,na bilo koji nacin,veci umetnik od slikara"
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu