Neverne-Bebe.com forum » Pitanja » Ko koga poznaje ?
Strana 4 od 6
Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sledeci
Autor | Poruka |
---|---|
FaraonZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 18 Avg 2006 Poruke: 2044 Lokacija: Novi Sad Poslao: Sub Nov 17, 2007 7:53 pm |
Da, poznajemo Sceku. |
distefanoNova Beba Pridružio: 14 Nov 2007 Poruke: 10 Lokacija: Požarevac Poslao: Ned Nov 18, 2007 10:22 pm |
ne,ipak je jelena |
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Pet Nov 23, 2007 12:07 pm |
Da li neko zna ko je momak iz spota Ko zna? I da li ga poznaje?
|
neverna_bebaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 03 Mar 2007 Poruke: 1660 Lokacija: NS Poslao: Pet Nov 23, 2007 12:13 pm |
To je Pedja iz NS-a, gazda kluba Trema, ne poznajem ga licno. |
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Pet Nov 23, 2007 12:14 pm |
Znala sam da ga znam od negde. Kad sam gledala spot pomislila sam kako sam ga videla par hiljada puta, ali ne znam gde. Pa u Tremi!!!! Thnx Ina! |
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7552 Lokacija: Beograd Poslao: Pet Nov 23, 2007 12:14 pm |
Crna_Vatrena ::Da li neko zna ko je momak iz spota Ko zna? I da li ga poznaje?
Ja sam upoznala "vojnika" iz Tužne pesme (mislim, iz spota za ovu pesmu ) Da, kao sto je rekla neverna_beba, to je vlasnik Treme. |
neverna_bebaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 03 Mar 2007 Poruke: 1660 Lokacija: NS Poslao: Pet Nov 23, 2007 12:16 pm |
Nema na cemu |
CupeXBeba Pridružio: 13 Dec 2007 Poruke: 20 Lokacija: Banjaluka Poslao: Čet Dec 13, 2007 11:27 pm |
Ja ne znam nikoga, ali mogu da kazem da je Jana preslatka... |
dejanNova Beba Pridružio: 09 Jan 2008 Poruke: 4 Poslao: Čet Jan 10, 2008 6:54 pm |
da li neko moze da mi kaze kako da kontaktiram clanove benda preko myspace-a |
tweetySuper Beba Pridružio: 26 Apr 2007 Poruke: 785 Lokacija: Jagodina-Kragujevac Poslao: Čet Jan 10, 2008 8:36 pm |
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=134576147
|
CatrinAdministrator Pridružio: 20 Jul 2006 Poruke: 7552 Lokacija: Beograd Poslao: Čet Jan 10, 2008 8:38 pm |
Ne mozes da ih kontaktiras ako nemas otvoren nalog na MySpace-u. |
CrAzY_bLoOd_PrInCeSsBeba Pridružio: 30 Jul 2007 Poruke: 20 Lokacija: Donji Milanovac/BG Poslao: Uto Jan 15, 2008 1:20 am |
meni je SAAAAN da ih upoznam...ogromna je zhelja...mnogo velika!! A josh je veca kada znash da imash shanse da ih upoznash... a ja sam na Spaceu poslala Jani neku "dupeuvlachujucu" poruq...a nisam htela da tako zvuchi...nego sam ono...bila EXCITED jer sam joj pisala...jelte...i sumnjam da bi mi ikad odg...:'(...sad sam dezprt...:'( |
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Uto Jan 15, 2008 1:26 am |
Dodji na neko okupljanje i mozda ih i upoznas |
TeaSuper Beba Pridružio: 03 Apr 2007 Poruke: 1931 Lokacija: Pozarevac Poslao: Uto Jan 15, 2008 2:23 am |
Pa ko ima zelju licno da ih upozna moze na bilo kojoj njihovoj svirci..Ne znam kako ce ovo da zvuci i mozda ce ovu izjavu neko pogresno da shvati ali ja sam upoznala Janu i Kebca slucajno u NSu mada nisam umirala od zelje,iako sam bila na mnogo jihovih svirki,da bilo kog upoznam jer su oni ljudi kao i mi.Ja obozavam njihovu muziku ali nisam opterecena time da moram da ih upoznam i da udjem njihove zivote.Uvek mi je delovalo da je nekima iz benda opterecenje sto ih fanovi onako izmorene posle sviranja spopoadnu pa nisam zelela da budem ja ta o kojoj ce tako da misle jer mi nije zapelo.U sitauciji kada oni samo sede opusteno bez svirke pre toga npr. mozda i bih.
|
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Uto Jan 15, 2008 5:04 am |
CrAzY_bLoOd_PrInCeSs ::meni je SAAAAN da ih upoznam...ogromna je zhelja...mnogo velika!! A josh je veca kada znash da imash shanse da ih upoznash... a ja sam na Spaceu poslala Jani neku "dupeuvlachujucu" poruq...a nisam htela da tako zvuchi...nego sam ono...bila EXCITED jer sam joj pisala...jelte...i sumnjam da bi mi ikad odg...:'(...sad sam dezprt...:'( Ako ti još nije odgovorila, ne brini, hoće, čim bude imala vremena. Ona se nekad čeka nedeljama na odgovor _________________ ♥ ♥ ♥GONE FOREVER♥ ♥ ♥ |
KikiBeba Pridružio: 15 Nov 2007 Poruke: 22 Poslao: Uto Jan 15, 2008 12:58 pm |
Tea :: nekima iz benda Mislim da imam ideju na koga mislis. I ja bih volela da ih upoznam, samo nemam predstavu sta bih mogla pametno da im kazem u tom trenutku, da obozavam njihovu muziku i sl. je logicno cim sam tu... |
abelaZASLUŽAN ČLAN Pridružio: 15 Feb 2007 Poruke: 4737 Lokacija: Sarajevo Poslao: Uto Jan 15, 2008 1:29 pm |
Tea ::Pa ko ima zelju licno da ih upozna moze na bilo kojoj njihovoj svirci..Ne znam kako ce ovo da zvuci i mozda ce ovu izjavu neko pogresno da shvati ali ja sam upoznala Janu i Kebca slucajno u NSu mada nisam umirala od zelje,iako sam bila na mnogo jihovih svirki,da bilo kog upoznam jer su oni ljudi kao i mi.Ja obozavam njihovu muziku ali nisam opterecena time da moram da ih upoznam i da udjem njihove zivote.Uvek mi je delovalo da je nekima iz benda opterecenje sto ih fanovi onako izmorene posle sviranja spopoadnu pa nisam zelela da budem ja ta o kojoj ce tako da misle jer mi nije zapelo.U sitauciji kada oni samo sede opusteno bez svirke pre toga npr. mozda i bih.
Znam da ce me mozda neko pogresno shvatiti ili osudjivati zbog ovog posta ali to je moje trenutno misljenje. Ja se slazem u potpunosti! Samo bend jeste umoran ali nije im problem nikada popricati s fanovima, naravno sve u granicama normale! _________________ Ajde pokazi mi noc... Mjesto gdje krije se ljubav neopjevana nikada... www.neverne-bebe.com |
Crna_VatrenaSuper Beba Pridružio: 21 Okt 2006 Poruke: 1576 Lokacija: Na putu do sna... Poslao: Uto Jan 15, 2008 10:36 pm |
Kiki ::Tea :: nekima iz benda Mislim da imam ideju na koga mislis. I ja bih volela da ih upoznam, samo nemam predstavu sta bih mogla pametno da im kazem u tom trenutku, da obozavam njihovu muziku i sl. je logicno cim sam tu... Svi su oni izmoreni posle svirke, nekad se to vidi, nekad ne. Skoro sam sigurna da misliš na Jecu i Ranđu, ali varaš se. Oni se često izdvoje posle jer nisu kao Jana i Vlajko, ali sigurno je da nije to da ne vole da pričaju sa fanovima jer smo hiljadu puta sedeli s njima i zezali se. Treba otići na mnogo svirki i posle svake biti s njima da bi se stekao pravi utisak. 2-3 puta nije verodostojno. Vidim da mnogi za Jecu kažu da je takoreći smor, ustvari ne može da dođe do izražaja od Jane koja je uvek skakutava i brbljiva _________________ ♥ ♥ ♥GONE FOREVER♥ ♥ ♥ |
KikiBeba Pridružio: 15 Nov 2007 Poruke: 22 Poslao: Sre Jan 16, 2008 5:31 pm |
Nema uopste potrebe da ih pravdas, ja bih bila prva u pokusaju begstva od fanova. To je stvar njihove dobre volje, tako da nikako ne mislim da je smor neko ko ne procaska sa fanovima posle 3h svirke (3 divna casa...) |
mirexSuper Beba Pridružio: 02 Jan 2008 Poruke: 963 Lokacija: Valjevo Poslao: Sre Jan 16, 2008 5:35 pm |
Crna_Vatrena :: Vidim da mnogi za Jecu kažu da je takoreći smor, ustvari ne može da dođe do izražaja od Jane koja je uvek skakutava i brbljiva delim tvoje misljenje.. _________________ Glupost ubija - vlast mašti Smisao života je iskreno voleti |
|