Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu
06.05.2024.
Kragujevac - Trg slobode

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Kratka biografija "Nevernih beba"


NEVERNE BEBE postoje od 1993. godine a u aktuelnoj postavi nastupaju od proleća 2011. godine kada se Jeleni Pudar na mestu vokala pridružila Tijana Sretković. Bend još čine Vladan Djurdjević Vlajko (bas), Saša Randjelović Randja (gitara), Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi) i Milan Djurdjević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent).
Pridruženi članovi benda su Andreja Stojić (gitare) i Nemanja Savić (vokal, akust.gitara i perkusije).

Karakteristični po idejama od kojih nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju poziciju na regionalnoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daje na koncertima. U dosadašnjoj karijeri bend je ukupno odsvirao preko 2000 koncerata u različitim koncertnim prostorima, od klubova preko stadiona i gradskih trgova do dva rasprodata Sava Centra 2007. godine u okviru promocije cd-a “Iza oblaka”, koji je jedno od najprodavanijih pop-rock naslova na ex-yu teritoriji kao i šesti studijski album “Praštam. Period od 2012.do 2016.godine obeležen je najvećom regionalnom turnejom benda. U 2012. godini Neverne bebe bile su gosti na prestižnom Montreux Jazz Festivalua a krajem 2013.godine rasprodali su koncert u Kombank Areni povodom 20 godina postojanja i rada benda.

Nastupali su kao predgrupa grupi Totto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine.
Na albumu “Iza oblaka” ostvarena je saradnja sa svetski poznatim muzičarem Sajmonom Filipsom iz grupe “Totto” kao i sa jednim od najvećih pevačkih imena koja je stara Jugoslavija ikada imala – Akijem Rahimovskim (duet “Boje duge”). Na albumu “Praštam” gosti su Vanna i Vlatko Stefanovski.

U dosadašnjoj karijeri objavili su 7 studijskih albuma :

Neverne Bebe I (Izdavač: Take it or leave it, 1994.),
Neverne Bebe II (Izdavač: Red Line Records, 1997.),
Neverne Bebe III "Južno od sreće" (Izdavač: Hi-Fi Centar, 2001.), Neverne Bebe IV "The best of - Dvoje" (Izdavač: BK Sound, 2004.), Neverne Bebe  V "Iza oblaka" (Izdavač: PGP RTS, 2007.),
Neverne bebe VI “Praštam” (Izdavač: CITY records, 2012.), Neverne bebe VII “Priča o nama” (Izdavač: PGP RTS 2017.)

Na novom albumu koji je izašao početkom februara 2017. godine bend predstavlja trinaest novih pesama uključujući i bonus track, popularnu „Tužnu pesmu“ u novom aranžmanu i duet „Još se nadam“ sa jednim od najtalentovanijih muzičara mlađe generacije Danielom Kajmakoskim.  Na albumu je gostovao i srpski gitarista svetskog glasa Nenad Gajin.
Album „Priča o nama“ rađen je dve godine a za njega je vezano više kurioziteta. Odlikuje ga odlična produkcija kojom ovaj bend ponovo postavlja visoke standarde ne samo na našim prostorima. Postprodukcija je rađena u Beču, u snimanju su prvi put korišćeni uređaji kompanije „Sonic dune“ a producent albuma je Ivan Vlatković. Prvi put u istoriji PGP RTS, jedan album će biti dostupan u tzv.komercijalnom pakovanju ali i u luksuznom izdanju „Priča o nama - Limited editon“, posebno dizajniranom na 36 kolornih strana, namenjenom kolekcionarima i najvernijim fanovima. Dizajn omota je uradio Dušan Arsenić iz Valjeva.

Bend je osvajač brojnih regionalnih nagrada od kojih su neke: Najbolji rock album “Južno od sreće” (2001.god.), najbolji rock album “Bebe IV – The best of” (2004. god.), Hit decenije- pesma “Dvoje” (2004. god), najbolji rock bend – Beovizija (2006. god.), Hit godine – pesma “Oktobarfest” (2006. god.), album godine “Iza oblaka” (2007.god.), pop grupa godine (2007. god.), singl godine “UZMI BOJE” (2010. god.), regionalni Oskar popularnosti za najbolji rok bend (2016.godine)…

Osnivač, idejni vođa, klavijaturista, vokal, autor muzike i tekstova, aranžer i producent benda je Milan Djurdjević, jedan od najcenjenijih muzičara i izvan naših prostora koji je sa nepunih 18 godina svirao sa grupom Smak.

Ukupan broj koncerata koji je bend odsvirao do početka 2017. godine je 2036.

Svoju najveću turneju do sada „Neverne bebe“ počinju u Pančevu tradicionalnim koncertom 14.februara 2017. godine na kome će zvanično startovati sa promocijom albuma u regionu.

Još zanimljivih podataka o Nevernim bebama možete saznati na oficijalnim stranama benda i na sledećim linkovima a za sve ostale informacije sa zadovoljstvom Vam stojimo na raspolaganju. Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting