Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)



Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:













Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Novo na forumu

DO SADA NEVIĐEN SPEKTAKULARNI KONCERT U VALJEVU

09/07/2010

U nestvarno bajkovitom ambijentu Kule Nenadovića i pred nekoliko hiljada posetilaca Neverne bebe su održale obećanje i Valjevu poklonile jedan od najboljih koncerata ikada odsviranih u rodnom gradu polovine našeg benda. Utisaka i emocija je previše iz mnogo razloga i o ovom koncertu ce se sasvim sigurno dugo pricati - iza nas je jedna od onih noci koje se ne zaboravljaju.
Zasluzili su svi: i publika, i Valjevo a i Neverne bebe da se nakon tonske probe nebo kao po nečijoj komandi potpuno razvedri. Ogromna bina, moćno ozvučenje i rasveta, predivan prostor koji će ubuduće biti značajno mesto za kulturna dešavanja u Valjevu, pojačan osećaj odgovornosti celog benda i pozitivna trema jasno su govorili da reke ljudi koje su dolazile mogu da očekuju samo najbolje...
Posle odlično primljenih predgrupa (EON i TEATAR BIZAR) , dogodio se šokantan početak koji je retko ko očekivao - snop svetla je pao na jedan od prozora kule na kome se pojavila Jelena recitujući uvod "Pravde".. Nakon prvog muka i kompletnog pozitivnog šoka svih prisutnih aplauz se prolomio poput groma i zatresao činilo se, čitavo Valjevo. Nastavila je Jana, takođe sa kule i bile su to scene koje svi koji su sinoć došli na ovaj, kako kažu, jedan od najboljih događaja na otvorenom koje je Valjevo ikada videlo, neće brzo zaboraviti. Bilo je prosto - kao u nekom srednjovekovnom istorijskom spektaklu : potpuno moćno, energično, emotivno.







Bend je pripremio sjajnu set listu - dobitnu kombinaciju hitova ali i pesama koje fanovi vole iz različitih razdoblja karijere ali koje se retko izvode na koncertima. Pevalo se horski, atmosfera je od prvih pesama bila na izvanrednom nivou a kontakt između benda i publike interaktivan, ponuđena energija prihvaćena i vraćena... Koncert je imao nekoliko izuzetno emotivnih trenutaka u kojima je Milan iskoristio priliku da se zahvali fanovima na godinama poverenja i podrške, ali i mnogima uz koje se živi život koji delimo zajedno kroz note koje su nas spojile. Posebna zahvalnost upućena je Valjevu - gradu koji će na neki način uvek biti posebna oaza Nevernih beba, gradonačelniku Zoranu Jakovljeviću i organizatorima koncerta iz Kulturnog Centra Valjevo.
Evo dela atmosfere...







Valjevci su sinoć imali još jednu privilegiju - premijerno su u živom izvođenju čuli prvi singl sa šestog studijskog albuma Nevernih beba koji je u pripremi, pesmu "Uzmi boje". Nakon tri bisa i više od dva i po sata koncerta bend je praćen ogromnim brojem fanova koji su želeli autograme i fotografije otišao - na početak : ponovo u Kulu Nenadović, objekat kojim grad može da se ponosi i koji će nadamo se valjevci sad sve češće posećivati.

Posle trogodišnje koncertne pauze u Valjevu, možemo da kažemo punog srca da i predivna publika i bend mogu da budu prezadovoljni sinocnjim spektaklom. Do nekog sledeceg viđanja ostaju uspomene i naravno, fotografije, koje uz ostale komentare koncerta možete videti na našem forumu u temi: 08.07.2010. - Valjevo - Kula Nenadović

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting