Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)



Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:













Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Novo na forumu

Intervju sa Milanom

30/07/2006

Milan Đurđević, frontmen grupe "Neverne bebe", poručuje mladim ljudima koji žele da se bave muzikom da ne idu na televiziju, jer popularnost otuđuje ljude i od muzike i od svih realnih segmenata. Najavljuje spektakularni koncert u Beogradu i otkriva: 15. avgusta sviraćemo kao predgrupa na koncertu grupe "Toto", na Tašmajdanu, koji su mi ideal već 20 godina.


Dokle ste stigli s novim albumom?
- Trenutno smo u studiju, pola albuma je već otpevano. Radićemo u tri, četiri studija, jer hoćemo da napravimo eksperimentalni album i da osetimo razne atmosfere a ne da uđemo u jedan stereotip. Biće to jedan vrlo lep i optimistički album za slušanje.

Da li si zadovoljan sastavom benda?
- Sada sam najzadovoljniji, jer kad neko treba tu da pripada on vremenom i dođe. Sada ništa ne bih menjao, jer ovo je bend koji bih ja, kad bih platio kartu za koncert, voleo da vidim i čujem.

Koliko je bitno da se ljudi u bendu slažu muzički ili da su dobri prijatelji?
- To ne isključuje jedno drugo, jer činjenica je da ako hoćeš da budeš u "Nevernim bebama" možeš da budeš prijatelj kakav hoćeš, ali muzičar moraš da budeš vrhunski.

Posle svih ovih godina, da li si uspeo da isteraš neku svoju ideju?
- Čovek može da bude pametan jedino u trenutku kad sumira neke rezultate. Ja još nisam došao do tog trenutka i daleko sam od toga, imam puno planova, ideja i ambicija da od "Nevernih beba" napravim još bolji bend kao i da odsviramo još bolje koncerte.

Rokenrol je teško preživeo, kako si se ti snašao?
- Svi smo se odlično snašli da preživimo tih godina i to je od suštinskog značaja. Baviti se rokenrolom je fanatično zadovoljstvo i talenat s kojim se čovek rodi. Ako imaš tu vrstu talenta, onda jednostavno ti tako živiš neke svoje iluzije i neke svoje klinačke snove. Mi ne možemo da pobegnemo od toga, jer očigledno smo se rodili kao muzičari.

Šta se promenilo na našoj muzičkoj sceni?
- Promenilo se mnogo toga, manje je talentovanih ljudi. Kompjuterska revolucija je napravila da smo od muzike dobili jednu jeftinu sintetičku zabavu. Nema više pravih ideja među ljudima, jer su kriterijumi pomereni. Postoji jedna estradna struja koja koristi muziku kao paravan za prodavanje nečeg drugog i za bogaćenje na nekim drugim atributima.

Pored velike popularnosti, ipak ste uspeli da sačuvate sebe?
- "Neverne bebe" imaju neku drugu vrstu popularnosti koja je napravljena po klubovima, velikoj kilometraži koju smo prešli i na ogromnom broju odsviranih tonova. Ono što jeste bitno je da naša muzika nije pretrpela nikakav uticaj na tom putu na kome smo mi bili iskreni i što nas ne zanima nikakva medijska tenzija.


Tekst preuzet sa www.nadlanu.com

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting