Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Novo na forumu

LETO ISPRED NAS ...

16/04/2011

Najbitnije poglavlje u novijoj istoriji benda zvanično je započelo snimanjem šestog studijskog albuma a zaživeće izlaskom istog.

Kada će to biti, zavisi od inspiracije i stvaralačkog naboja koji diktira emocija – naša vodilja. Nećete čekati predugo, po najnovijim informacijama album ćete konačno moći da imate u rukama u prvoj nedelji septembra…

Obećali smo već spektakularno delo sa svim onim zbog čega ste voleli, volite ali i ono zbog čega cete i dalje voleti Neverne bebe i njihovo stvaralaštvo, njihov ,Vaš i naš zajednički svet, svet muzike.

U finalizaciju albuma ulazimo i sa jednom personalnom promenom.

Sa Nevernim bebama ubuduće će uz Jelenu Pudar na mestu vokala nastupati Tijana Sretković koju je publika već imala priliku da upozna i od srca podrži na koncertima u Budvi, Tivtu i Valjevu. O Tijani ćete uskoro saznati više a ona sama će o sebi najviše reći tamo gde je i najbitnije – na bini. Naravno, biće i neodvojivi deo novog albuma za koji je već snimila neke od pesama potpuno se uklopivši u viziju nekih novih, viših kreativno – umetničkih dometa koje je Milan želeo dobije u odnosu na dosadašnje i u kom smeru je stvarao okvir za novi album.

Sa Janom Šušteršič smo se pozdravili prijateljski u ime svih godina koje su iza nas, poželeli joj sreću na ličnom i profesionalnom planu i zahvalili na lepim trenucima koje smo podelili uz muziku.

Kako su personalne promene i u životu i u poslu sasvim normalna stvar, bend nastavlja sa realizacijom svih svojih planova prvenstveno posvećenim završetku snimanja novog albuma, izrazito jakom koncertnom aktivnošću, snimanjem drugog spota, planiranjem promocije i velikog Live Tour-a nakon izlaska albuma.

Napominjemo da je ovo zvanično saopštenje benda i kao takvo jedino legitimno u vezi sa promenom o kojoj smo Vas obavestili.Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting